Menu Oskar
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2023 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Yrtti-vihersalaattia, artesaanikastiketta ja vinegrettiä
l g
Kurkkua ja omenaa
l g
Leipäjuustoa ja raparperichutney
l g
Kolmen sipulin piirakka ja smetanaa
l g
Fenkoli-silakkaprässi ja paahdettu peruna
l g
Lohisalaatti, pinaatti-basilika maustettua ohraa
l g
Palvattu hevonen ja varsisellerihilloke
l g
Talon leipävalikoima ja maustevoita
l
Pääruuat
Hauki-fenkolimureke, ruismuru ja tzatziki
Pääruoan lisuke Kurpitsapyree ja yrttivoimaustettu porkkana, fenkoli ja herne
Paahtopaistia ja rosmariinikastiketta
Pääruoan lisuke Kurpitsapyree ja yrttivoi maustettu porkkana, fenkoli ja herne
l g
Jälkiruoka
Kahvi tai tee
Marjakermakakku
l
Hinta
Yhdellä pääruualla
54 €
Kahdella pääruualla
60 €
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia