Menu Oskar
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2022 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Yrtti-vihersalaattia, artesaanikastiketta ja vinegrettiä
l g
Harmoonin kurkkuja ja sinapinsiemeniä
l g
Ohratabouleh ja mozzarellaa
l g
Marinoituja kasviksia ja salsa verde
l g
Harmoonin silliä ja silakkaa, mäti-perunacremeä
l g
Savulohta, fenkolia ja romainesalaattia, sitruskastiketta
l g
Palvattua nautaa ja herukkachutney
l g
Talon leipävalikoima ja maustevoita
l
Pääruuat
Naudan brisketti
Glaseerattua naudan briskettiä ja paahdettua sipulikastiketta Pääruuan lisukkeena: kermassa muhennettua selleriä ja porkkana-mustajuuripaistosta
Kalamureke
Hauki-rapumureke ja sitruunaista valkoviinikastiketta. Pääruuan lisukkeena: kermassa muhennettua selleriä ja porkkana-mustajuuripaistosta
l g
Jälkiruoka
Kahvi tai tee
Marjakermakakku
l
Hinta
Yhdellä pääruualla
47 €
Kahdella pääruualla
52 €
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia