Menu Oskar
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2022 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Yrtti-vihersalaattia, artesaanikastiketta ja vinegrettiä
l g
Harmoonin kurkkuja ja sinapinsiemeniä
l g
Marinoituja kasviksia ja Jukolan vintage cheddaria
l g
Parsa-perunasalaatti
l g
Shampanjasilakkaa, kananmunaa-ja perunaa
l g
Puolukka graavattua kirjolohta ja sinappikastiketta
l g
Chilikanaa, kurpitsaa ja granaattiomenaa
l g
Talon leipävalikoima ja maustevoita
l
Pääruuat
Yön yli haudutettua porsaanposkea
Yön yli haudutettua porsaanposkea ja paahdettua valkosipulikastiketta Pääruuan lisukkeena: puikulaperunapyrettä ja porkkana-mustajuuripaistosta
Kalamureke
Kylmäsavulohella maustettua haukimureketta ja valkoviinikastiketta. Pääruuan lisukkeena: puikulaperunapyrettä ja porkkana-mustajuuripaistosta
l g
Jälkiruoka
Kahvi tai tee
Marjakermakakku
l
Hinta
Yhdellä pääruualla
47 €
Kahdella pääruualla
52 €
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia