Menu Iida
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2023 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Vihreä salaatti ja pinaatti
l g
Aapelin vinegrette ja paahdettu valkosipulisalaatinkastike
l g
Hapankorppumaustetut krutongit
l g
Grillattu varhaiskaalisalaatti
l g
Fenkloli-omena pikkeli
l g
Muhennettua tomaattia ja silliä
l g
Fenkoli-silakkaprässi ja paahdettua perunaa
l
Sokerisuolattu lohi, varsisellerihilloke
l g
Palvinauta ja raparperichutney
l g
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
l
Pääruoat
Savustettua ahven-haukirullaa ja yrtti-valkoviinikastike
Pääruoan lisukkeena: Lanttumuhennosta huhti/touko Naurismuhennosta heinä/elokuu, ja paahdettua perunaa (keitetty varhaisperuna)
l g
Yön yli haudutettua naudan poskea ja tillillä maustettua tummaa kastiketta
Pääruoan lisukkeena: Lanttumuhennosta huhti/touko Naurismuhennosta heinä/elokuu, ja paahdettua perunaa (keitetty varhaisperuna)
l g
Jälkiruoka
Valkosuklaa- karpalo-rosmariini kakku
l
Kahvi tai tee
l
Hinta
Yhdellä pääruoalla
54
Kahdella pääruoalla
Hinta 30-60 hengelle, jos ryhmä alle 30 hinta + 10%, yli 60 pyydä tarjous
60
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia