Tilamme

Kellariravintola

Koe hetki kaupungin historiaa tässä päivässä lähialueen makujen siivittämänä.
Kellariravintola tarjoilee lounasta ja illallista.

Katso kauden menu

Tarinoiden taikaa nykyaikaan

Kellariravintolassa tarjoillaan lounasta ja iltaisin à la cartea miljöössä, jossa rustiikkiset tiiliseinät, jugend-värimaailma ja uniikki taide tekevät tunnelmasta ainutlaatuisen.

Ravintolamme toimii 1910 valmistuneessa Harmoonitehtaan talossa. Kellarissa on muinoin sijainnut leipomo, myymälä, pesutupa ja jopa oma kaivo.

Meillä koet elämyksiä kaikille aisteille, nostalginen musiikki ja taiteilija Svetlana Ruohon maalaamat, Harmoonitehtaan ajan tarinoita kertovat taulut herättävät tarinat henkiin ja täydentävät aitoja makuelämyksiä ripauksella tarinoiden taikaa.

Rustiikkista ja rentoa

Kellariravintola on vain osittain katutason alapuolella, mistä johtuen saamme nauttia myös luonnon valosta. Tila on jakautunut baariin ja kolmeen erilliseen huoneeseen.

Sisustuksessa kunnioitamme kotimaista designia ja kestävien arvojemme mukaan myös kierrätystä, vanhojen esineiden tarinat jatkavat elämää mm. ravintolan pöydissä, hyllyissä ja viinilasitelineessä.

Baariin voi hyvin piipahtaa vaikkapa maistelemaan paikallisia oluita tai Heikin mainioita viinivalintoja.

Sijainti

Väinönkadun ja Hannikaisenkadun kulmauksesta alakertaan. Meille on helppo saapua myös julkisilla, matkakeskus on kadun toisella puolella.

Tilatiedot

Kodikkaassa kellariravintolassa on useita huoneita. Ykkössalin saa myös varattua yksityistilaksi enintään 20 hengen seurueelle ja Kaivohuone on enintään 12 hengelle.
Kellariravintola ei valitettavasti ole esteetön tila, rappusten takia.

Harmoonin Huoneistojen vastaanotto

Vastaanotto toimii kellariravintolan yhteydessä. Voit noutaa varaamasi huoneiston avaimen ravintolasta, ellei muuta ole sovittu.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.