Tilamme

Harmooni Garden

Puutarhaterassi on salainen puutarha aidan suojassa, tarjoten vehreän keitaan keskellä kaupunkia. Tule nauttimaan kesästä ja keskustan kauneimmasta puutarhasta mainion kesälistan merkeissä pitkän tai lyhyen kaavan mukaan.

Tee pöytävaraus

Kesäterassi

Harmoonin à la carten kesälista on nautittavissa terassilla ja kellariravintolassa. Se tarjoaa kesäisiä lähiseudun makuja kokkiemme valmistamana.

Terassi on avoinna ravintolan aukioloaikoina säävarauksella. Kesällä terassilla nautitaan myös ihania Puutarhabrunsseja, joista tiedotetaan erikseen tapahtumat sivulla.

Kesälistalla 2021 painottuvat läheltä keskisuomalaisesta luonnosta kerätyt villiyrtit ja luomukasvit. Kesän viini- ja juomalistalta löytyy upeita kuohuvia juomia ja saksalaisia viinejä.
Talon shampanja Paul Clouet Selection erikoishintaan 9,50 eur lasillinen koko kesän.

Tutustu Á la carte listaan

Tapahtumapaikka

Harmoonilla on mahdollisuus myös yksityisterassin varaamiseen – haluatko järjestää puutarha grillijuhlat seurueellesi tai yristyksesi kesätapahtuman?

Kysy meiltä tarjous tapahtumallesi. Oma sisäpiha tarjoaa mahdollisuuksia tapahtumien järjestämiseen myös talvella.

Harmoonin omista musiikkitapahtumista kesäisin Puutarhajazz muodostaa jo perinteen. Tänä vuonna se järjestetään jo 8. kerran. Nostalginen jazz & swing musiikki soi kesäillassa.

Esiintyjistä ja aikatauluista ilmoitamme tapahtumat sivullamme, josta pääsee myös ostamaan tapahtumaliput ennakolta.

Kysy tarjous tapahtumallesi

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.