Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa käytössä koronapassi?

Kun alueellamme on käytössä ravintoloita koskevat rajoitukset koronapandemiasta johtuen, meillä on asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden lisäämiseksi käytössä koronapassi.

Vaihtoehtona rajoituksille ravintolat voivat edellyttää asiakkailtaan koronapassin käyttöä.

Jos ravintola edellyttää asiakkailtaan koronapassia, sen ei tarvitse noudattaa alueelle asetettuja tavallista tiukempia rajoituksia aukiolo- ja anniskeluajoille, sallitulle asiakasmäärälle tai määräystä jokaisen asiakkaan istumapaikasta sisätiloissa.

Varattujen yksityistilaisuuksien osalta pyydämme varaajaa:

  • informoimaan ennakkoon koronapassin käytöstä 
  • tiedottamaan vieraita / osallistujia varautumaan siihen, että koronapassit tarkistetaan tilaisuuteen osallistuvilta

Suomessa koronapassina toimii EU:n koronatodistus, joka on saatavilla Omakannasta. EU:n koronatodistukseen sisältyy kolme todistusta: todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.

Varaathan koronapassin tarkistusta varten saapuessasi ravintolaan.

Lisätietoa koronapassista https://www.kanta.fi/koronatodistus

Saako tiloissa polttaa kynttilöitä?

Kyllä saa, kunhan kaikilla kynttilöillä on kunnollinen jalka/alusta jotta ne ovat turvallisia eikä mahdollisesti valuva steariini tahraa pöytäliinoja. Tuikkuykynttilöillä tulee olla kunnolliset reunalliset astiat jotta esimerkiksi servetit eivät juhlan hulinassa vahingossa joudu palavan kynttilän päälle.

Millaisia koristeita tilaan saa tuoda?

Seinille ei pääsääntöisesti voi kiinnittää mitään, mutta koristeet jotka ovat joko pöydällä tai seisovat omilla jaloillaan ovat mahdollisia.

Milloin koristeet pitää viedä pois juhlatilasta?

Tämä sovitaan aina tapauskohtaisesti. Yleensä henkilökunta kasaa kaiken yhteen paikkaan tilaa sulkiessaan ja voimme sopia erikseen milloin käytte noutamassa tavarat.

Saako juhliin tuoda oman karkkibuffetin?

Kyllä saa silloin kun tarjottavat ovat ainoastaan kaupasta ostettuja makeisia, ei siis mitään itse leivottua tai valmistettua.

Onko mahdollista kokoustaa pienemmällä ryhmällä omassa tilassa ja ruokailla samaan aikaan?

Kellariravintolan tiloissa on yksi erillinen kabinetti joka on enimmillään 12:lle henkilölle. Tilassa on tarvittaessa käytössä kokousvarustus ja tämä on varattavissa myös pienemmille ryhmille. Alle 5hlön ryhmiltä tilasta peritään tilavuokrana 50euroa/tunti ruokailujen lisäksi.

Pitääkö minun aina valita joku tietty menu?

Valmiiden menujen lisäksi on aina mahdollista valita annokset myös listalta omien toiveiden mukaan.

Milloin varaus pitää maksaa?

Varausmaksu jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa, maksetaan heti varausta tehtäessä. Ruuat laskutamme  kaksi viikkoa ennen ennen juhlaa vahvistetun henkilömäärän mukaan, mahdolliset tämän jälkeen tulleet lisähenkilöt laskutetaan juhlan jälkeen. Kulutuksen mukaan laskutettavat juomat laskutamme juhlan jälkeen.

Mikä on varausmaksu ja mitä se sisältää?

Varausmaksu on ennakkomaksu, joka vahvistaa varauksenne. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta, ja sitä ei  palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä.

Pitääkö tilasta maksaa tilavuokraa?

Vähintään  20 henkilön ryhmille jotka ruokailevat, juhlan kolmelta ensimmäiseltä tunnilta ei peritä tilavuokraa, tämän jälkeen tilavuokra määräytyy käytössä olevan tilan ja juhlan keston mukaan.

Saako juhliin tuoda omia juomia tai ruokia?

Harmooni on A-oikeuksin varustettu tilausravintola, joten omien ruokien ja juomien tai pitopalvelujen tuominen tiloihimme ei ole mahdollista.

Mistä tiedän mitä tilaukseni sisältää ja mitä se maksaa?

Lähetämme aina kirjallisen tilausvahvistuksen, josta sinun on helppo nähdä, mitä olet varannut ja mitä on sovittu palvelun yksityiskohdista. Tilausvahvistus pitää sisällään myös kuluerittelyn.

Mihin asti tila on käytössämme?

Juhlapäivänä tila on käytössänne enintään klo 02:een saakka. Anniskelu päättyy viimeistään klo 01.30 (mahdolliset yleiset rajoituksen huomioiden) ja tilan on oltava tyhjä viimeisään klo 02.00.

Voimmeko tulla koristelemaan juhlatilan itse ennakkoon?

Jos tilan varaustilanne sallii, voimme sopia ajan esimerkiksi edelliselle päivälle jolloin voitte tulla koristelemaan ja kattamaan tilan juhlaanne varten. Jos tila on edellisenä päivänä varattu, voimme sopia ajan jolloin tuotte koristeet/paikkakortit yms. ja voimme tuolloin tehdä mallipöydän kattauksesta ja voitte kertoa toiveenne koristelusta joiden mukaan henkilökuntamme valmistelee tilan juhlaanne varten.

Millainen on ruokailujen aikataulu?

Voitte suunnitella tilaisuutenne aikataulun täysin omien tarpeidenne mukaisesti kunhan vain saamme tiedon haluamistanne ruokailuajoista ennakkoon.

Voiko tiloihin tuoda omia esiintyjiä/bändiä?

Omien ohjelmien järjestäminen on tiloissa mahdollista. Esiintyjien tarvitsemasta tilasta ja mahdollisista varusteista on hyvä keskustella ja sopia ennakkoon jotta tila voidaan järjestää mahdollisimman toimivaksi.

Millainen kokousvarustus tiloissa on?

Kaikissa kokoustiloissamme on käytössä langaton internet, dataprojektori ja valkokangas/näyttö sekä tarvittaessa fläppitaulu ja suuremmissa tiloissa myös äänentoisto.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.