Tervetuloa syömään

Harmoonin makumaailma saa voimansa neljästä vuodenajasta.
Makunautintoja kesäaikaan tarjolla vehreällä puutarhaterassilla.

Tee pöytävaraus

Tietoa ruoastamme

Kellariravintola tarjoilee paikallista

Arvostamme kotimaisen ja paikallisen ruuan tuottajia. Haluamme myös asiakkaidemme tietävän, kuka on kasvattanut ja valmistanut ravintolassamme tarjottavien annosten raaka-aineet.

Lähituottajien verkoston rakentaminen on pitkäjänteistä työtä ja pyrimme kehittämään yhteistyötä tuottajien kanssa, sekä etsimme myös uusia hyviä tuotteita koko ajan.

Lähituottajat

Rustiikkia ja rentoa tunnelmaa

Kellariravintola

Ravintolamme toimii 1910 valmistuneessa Harmonitehtaan talossa. Kellariravintolassa tarjoillaan lounasta ja iltaisin à la cartea miljöössä, jossa rustiikkiset tiiliseinät, jugend-värimaailma ja uniikki taide tekevät tunnelmasta ainutlaatuisen.

Koe hetki kaupungin historiaa tässä päivässä lähialueen makujen siivittämänä.

Katso kauden menu

Syödään ulkona

Puutarhaterassi Harmooni Garden

Puutarhaterassi on salainen puutarha aidan suojassa, tarjoten keitaan keskellä kaupunkia. Harmoonin lounas ja à la carte kesälista ovat nautittavissa terassilla kesäisin säävarauksella.

Harmooni Garden tarjoilee myös raikkaat drinkit, ihanat viinit ja toimii tapahtumapaikkana. Heinäkuussa terassilla nautitaan myös kesäisistä Puutarhabrunsseista.

Harmooni Garden

Aitojen makujen harmoniaa

Tilausravintola

Monipuoliset palvelut ainutlaatuisessa miljöössä, kaupungin paraatipaikalla.

Harmoonin tilausravintola käyttää samaa raaka-ainepohjaa ja tarjoilee ammattitaidolla valmistettuja buffetmenuja ja ryhmämenuja ryhmille ennakkovarauksesta.

Tutustu yksityistiloihin

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.