Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Arts & Crafts Restaurants on vahvasti paikallinen yritys, johon kuuluvat Jyväskylän ydinpaikalla sijaitsevan Ravintola Harmoonin lisäksi Toivakan Kankaisilla oleva Taulun Kartano.

Tietoa yrityksestä

Ravintola Harmooni on Jyväskylän keskustassa historiallisessa rakennuksessa toimiva persoonallinen, sesonginmukaista lähiruokaa tarjoava à la carte – ja tilausravintola. Kesäisin Harmoonin helmi on kaunis puutarhaterassi. Taulun Kartano on tilausravintola- ja hotelli 30 min. ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Makujen virittäjäksi vakituiseen työsuhteeseen

Kokki

Haemme Jyväskylään Ravintola Harmoonin kokkia vahvalla à la carte osaamisella. Työtehtävät ja vastuut painottuvat pääasiassa à la carteen, mutta vaihtelua tuovat myös tilaustarjoilu.

Arts & Crafts Restaurants on perheyritys mihin kuuluvat Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan Ravintola Harmoonin lisäksi Toivakan Kankaisilla oleva kokous- ja juhlapaikka Taulun Kartano.

Ravintolatoiminta koostuu kellariravintolan lounas ja à la carte tarjonnasta, tilausravintolan monipuolisesta kokous- ja juhlapalveluista, ja jonkin verran catering tilauksista.

Arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, organisointikykyä ja itsenäistä työskentelyotetta. Toivomme laajaa työkokemusta vähintään 3v.

Tarjoamme työtä toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella, 90 -110 h / 3 vko, kilpailukykyisellä osaamistasi vastaavalla palkalla ja hyvillä työsuhde-eduilla haasteita karttamattomalle, positiivisen elämän-/asiakaspalveluasenteen omaavalle monitaiturille.

Täydentäviin kysymyksiin tehtävästä vastaa keittiömestari Pasi Kovanen puh. 0505935047 Vapaamuotoisen hakemuksen tai cv:n voit lähettää hakemukset@acravintolat.fi osoitteeseen.

Meillä Harmoonitehtaalla työskentelet upeassa historiallisesti merkittävässä työympäristössä, osaavan ja mukavan työtiimin kanssa. Tervetuloa tiimiin, tuottamaan elämyksellisiä ravintolapalveluita asiakkaillemme.

Elämyksiä tuottamaan

Tarjoilija

Tule mukaa salipuolen tiimiimme Ravintola Harmooniin Jyväskylän keskustaan. Haemme tarjoilijaa työskentelemään etulinjaan asiakaspalvelutehtäviin.

Tulet työskentelemään monipuolisesti aamu- ja iltavuoroissa, à la cartessa ja tilaustarjoilussa, pääpaino à la carte tarjoilussa tarjoilijana.

Jos haluat tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia elämyksiä ravintolassa ja hieno ruokatuote täydennettynä upeilla juomilla ovat sinulle tärkeitä, tule meille töihin.

Haemme joukkoomme positiivista ja kehittymishaluista henkilöä, joka ei säikähdä haasteita ja viihtyy asiakaspalvelutyössä. Arvostamme työkokemusta ravintola-alalta.

Työsuhde on määräaikainen. Aloitus sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa jatkuen syyskuulle. Mahdollisuus työn jatkumiseen vuoden loppuun.

Työn tuntimäärä 90 - 112,5 tuntia 3 vkossa. On mahdollista tehdä joustava sopimus pienemmälläkin tuntimäärällä. Tarjoamme kilpailukykyisen osaamistasi vastaavan palkan.

Kysy lisää: ravintolapäällikkö Heikki Lehtomäki puh 0449741591 tai sähköpostilla heikki@acravintolat.fi.
Kysymyksiin vastaa myös yrittäjä Riitta Halttunen puh 0440884592

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@acravintolat.fi

Meillä Harmoonitehtaalla työskentelet upeassa historiallisesti merkittävässä työympäristössä, osaavan ja mukavan työtiimin kanssa. Tervetuloa tiimiin, tuottamaan elämyksellisiä ravintolapalveluita asiakkaillemme.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.