Rekrytointi

Harmooni työpaikkana

Arts & Crafts Restaurants on vahvasti paikallinen yritys, johon kuuluvat Jyväskylän ydinpaikalla sijaitsevan Ravintola Harmoonin lisäksi Toivakan Kankaisilla oleva Taulun Kartano.

Tietoa yrityksestä

Meillä työskennellään upeissa historiallisesti merkittävissä työympäristöissä hienojen ihmisten kanssa. Tarjoamme kilpailukykyistä palkkausta muiden kattavien henkilöstöetujen lisäksi. Ravintola Harmooni on Jyväskylän keskustassa historiallisessa rakennuksessa toimiva persoonallinen, sesonginmukaista lähiruokaa tarjoava à la carte – ja tilausravintola. Kesäisin Harmoonin helmi on kaunis puutarhaterassi. Taulun Kartano on tilausravintola- ja hotelli 30 min. ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Avoimet työpaikat

Tule mukaan tuottamaan elämyksiä ja työskentelemään historiallisessa miljöössä, osaavassa tiimissä. Me tarjoilemme aitojen makujen ja yhteisten hetkien harmoniaa. Täydennettynä musiikilla, mysteereillä ja tarinoilla.

Elämyksiä tuottamaan

Tarjoilija kesätyö

Haemme kesäksi vahvistusta salin puolelle, työskentelemään etulinjaan asiakaspalvelutehtäviin. Tulet työskentelemään monipuolisesti aamu- ja iltavuoroissa, à la cartessa ja tilaustarjoilussa.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka on elämänasenteeltaan positiivinen ja kehittymishaluinen. Arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, organisointikykyä ja itsenäistä työskentelyotetta.

Toivomme, että jaat yrityksemme arvomaailman kestävästä ravintola- ja matkailutoiminnasta ja haluat tuottaa elämyksiä asiakkaillemme.

Tarjoamme kilpailukykyisen osaamistasi vastaavan palkan. Työsuhteen alkaminen huhti-toukokuun aikana sopimuksen mukaan ja kesto syyskuun puoleen väliin

Työn tuntimäärä 90 tuntia 3 vkosta täysiin tunteihin.
Osa-aikaista työtä on tarjolla ympäri vuoden ja tuntimäärästä voidaan sopia minimitaso, sesonkiaikoina lisätyömahdollisuus.

Kysy lisää ravintolapäällikkö Heikki Lehtomäki puh 0449741591 tai sähköpostilla heikki@acravintolat.fi.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.