Rekrytointi

Harmooni työpaikkana

Arts & Crafts Restaurants on vahvasti paikallinen yritys, johon kuuluvat Jyväskylän ydinpaikalla sijaitsevan Ravintola Harmoonin lisäksi Toivakan Kankaisilla oleva Taulun Kartano.

Tietoa yrityksestä

Meillä työskennellään upeissa historiallisesti merkittävissä työympäristöissä hienojen ihmisten kanssa. Tarjoamme kilpailukykyistä palkkausta muiden kattavien henkilöstöetujen lisäksi. Ravintola Harmooni on Jyväskylän keskustassa historiallisessa rakennuksessa toimiva persoonallinen, sesonginmukaista lähiruokaa tarjoava à la carte – ja tilausravintola. Kesäisin Harmoonin helmi on kaunis puutarhaterassi. Taulun Kartano on tilausravintola- ja hotelli 30 min. ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Avoimet työpaikat

Tule mukaan tuottamaan elämyksiä ja työskentelemään historiallisessa miljöössä, osaavassa tiimissä. Me tarjoilemme aitojen makujen ja yhteisten hetkien harmoniaa. Täydennettynä musiikilla, mysteereillä ja tarinoilla.

Elämyksiä tuottamaan

Tarjoilija

Tule mukaa salipuolen tiimiimme Ravintola Harmooniin Jyväskylän keskustaan. Haemme tarjoilijaa työskentelemään etulinjaan asiakaspalvelutehtäviin. Tulet työskentelemään monipuolisesti aamu- ja iltavuoroissa, à la cartessa ja tilaustarjoilussa, pääpaino à la carte tarjoilussa tarjoilijana ja vuorovastaavana.

Haluat tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia elämyksiä ravintolassa ja hieno ruokatuote täydennettynä upeilla juomilla ovat sinulle tärkeitä, tule osaksi osaavaa tiimiä. Meillä opit uutta, saat vastuuta ja voit kehittää itseäsi.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka on elämänasenteeltaan positiivinen ja kehittymishaluinen. Arvostamme työkokemusta ravintola-alalta. Toivomme, että jaat yrityksemme arvomaailman kestävästä ravintola- ja matkailutoiminnasta ja haluat tuottaa elämyksiä asiakkaillemme.

Tarjoamme kilpailukykyisen osaamistasi vastaavan palkan. Työsuhteen alkaminen lokakuussa sopimuksen mukaan.

Työn tuntimäärä 112,5 tuntia 3 vkossa. On mahdollista tehdä joustava sopimus pienemmälläkin tuntimäärällä.

Kysy lisää: ravintolapäällikkö Heikki Lehtomäki puh 0449741591 tai sähköpostilla heikki@acravintolat.fi.
Kysymyksiin vastaa myös yrittäjä Riitta Halttunen puh 0440884592

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@acravintolat.fi

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.