Tilamme

Taulun kartano

Taulun Kartano ja Harmooni ovat osa A & C Ravintolat perheyritystä, jonka arvomaailmassa perinteet ja ekologisuus ovat kulmakiviä. On siinä vaan omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on yli 150 v historiaa.

Pyydä tarjous

Sijainti

Taulun Kartano sijaitsee Toivakan Kankaisten kylällä Keski-Suomessa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.
ETÄISYYKSIÄ : Jyväskylä 35 km, Kuopio 120km, Mikkeli 83 km

Ruokaa läheltä

Kartanon keittö valmistaa sesongin mukaisia paikallisia makuja myös järvien ja metsien riistaa on tarjolla ruokalistoillamme.
Kotimaisen ruokakulttuurin ja lähiruuan kehittäminen on meille tärkeää.

Taulun tarina

Vanhan 1849 perustetun sotilasvirkatalon uusi elämä ravintolana alkoi 2002.
Taulun Kartano ja Harmooni ovat osa A & C Ravintolat perheyritystä, jonka arvomaailmassa perinteet ja ekologisuus ovat kulmakiviä.

Juhlapaikka

Juhlakartano

Haaveena juhlat kartanossa? Etsit maalaisromantiikkaa ja nostalgista tunnelmaa vehreän luonnon keskellä? Juhlapaikkana tunnelmallinen kartano ja sen puutarhamiljöö on ainutlaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa.

Järjestämme ammattitaidolla unohtumattomat juhlat. Perhejuhlat tai yritysjuhlat toteutetaan toiveidesi mukaisesti, meidän ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Suunnittelemme juhlan yksityiskohdat kanssasi, minkä jälkeen sinä ja läheisesi voitte keskittyä tärkeimpään, eli juhlan viettämiseen, me hoidamme käytännön työn.

Kysy kartanon juhlapalveluista

Kokoukset

Inspiroivasti kokouksia

Kartanomiljöössä nautitte luonnon keskellä työskentelyrauhasta ja arjesta erottuvasta tunnelmasta. Monipuoliset ryhmätyötilat ja virkistävät aktiviteetit luovat mahdollisuuksiä kokouspäivän ohjelmaan.

Kokouspäivän lomaan on tarjolla inspiroivaa ohjelmaa. Miltä kuulostaa kartanon rumpurentoutus tai jousimestäsypolku? Työpäivän jälkeen mieli lepää ja tiimi verkostoituu vaikkapa saunan merkeissä. Yhteiset kokemukset luovat yhteishenkeä ja ryhmä pysyy koossa illallakin.

Miksi käyttää aikaa matkustamiseen kauemmas, lähimatkailu on tehokkaampaa.

Kysy tarjous kokouspaketista

Majoitus

Kartanohotelli

Koe tuulahdus menneestä aikakaudesta ja nauti oleskelustasi vieraanamme kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Kartanolla nautit kauniista ja yksilöllisestä sisustuksesta ja nukut hyvin luonnon hiljaisuuden keskellä.

Kauniin perinnemaiseman keskellä voit rentoutua ja nukkua yösi hyvin olitpa sitten työmatkalla, tai lomailemassa. Läheltämme löytyy upeita luontokohteita ja voit valita myös valmiin, ohjelmallisen miniloman.

Kesäravintola palvelee majoittujia ja kesäkauden ulkopuolella voi yksittäisten majoittujien ruokailut varata ennakkoon.

Varaa majoitus

Saunat

Kartanon saunamaailmat

Kartanon saunat, Puutarhaspa kartanon päärakennuksessa ja Maalaiskylpylä Hautajärven rannalla (kartanolta 300 m) tarjoavat rentouttavat löylyt vierailijoillemme.

Molemmat saunat muodostavat oman rentoutumiseen ja viihtymiseen kutsuvan kokonaisuuden, jossa vietätte hauskoja hetkiä nauttien suomalaisen saunan lahjasta.

Tilaa saunalle myös ruokailut tai saunaillan iltapala, me järjestämme sen saunalle toimitettuna.
Saunat ovat anniskelualuetta A-oikeuksin. Palvelemme hyvällä valikoimalla juomia. Laskutamme menekin mukaan. Omien juomien tuominen ei ole sallittua.

Lue lisää

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.