Palvelut

Voimaannuttava Tyhy-päivä

Poimi tästä parhaat vinkit kevään tyhy-päiviin. Harmoonilla miljöö, aito lähiruoka ja hyvinvointia luovat ohjelmat varmistavat onnistuneen tyhy-päivän.

Pyydä tarjous työhyvinvointi päivääsi

Sijainti 20 m Matkakeskukselta

Sijaitsemme Jyväskylän keskustassa kaupungin paraatipaikalla, vastapäätä matkakeskusta. Pysäköintitilaa runsaasti viereisessä Väinönkadun P talossa.

Miljöö ja ruoka

Menneiden vuosien tunnelma ja ainutlaatuinen miljöö. Taidolla käsityönä teille puhtaista raaka-aineista valmistetttu ruoka.

Ammattilaiset yhteistyökumppanina

Tarjoamme useita upeita vaihtoehtoja virkistyspäivän tai juhlan ohjelmaan, ammattilaisten toteuttamina.

RENTOUTTAVAA HYVÄÄ OLOA

Hyvinvointipäivä

Hoidat ja kirkastat kasvojasi kasvojoogalla ja Eeva Ojalehdon vuosien saatossa jalostamalla Natural glow – luonnollinen hehku -kasvohieronnalla mikä kirkastaa, kohottaa ja virkistää kasvoja. Mieli ja ajatukset vaikuttavat myös hyvinvointiin ja kiinnitämme huomiota myös siihen kuinka puhumme itsestämme.

Päivän kruunaa Sound Healing – Syvärentouttava sointukylpy tiibettiläisten maljoin ja kanteleen helein sävelin. Päivästä tulee kokonaisuudessaan aidosti hyvä olo mikä jää viipyilemään pitkään.

OHJELMA
* Alkusanat
* Radiatly beautiful -Säteilevä kauneus Kasvojooga
* Natural glow -Luonnollinen hehku Kasvohieronta
* Sound Healing with Tibetian bowls & Kantele; syvärentouttava sointukylpy tiibettiläisten äänimaljojen kanssa kanteleen sointujen kera
* Loppusanat

HYVÄKSYVÄ TIETOINEN LÄSNÄOLO

Mindfulness

Lisää stressin hallintaa, paranna keskittymiskykyä ja lisää itsetuntemusta.
Mindfulness- hyväksyvä tietoinen läsnäolo on erinomainen metenelmä, jolla saat voimavaroja sekä työelämään, että arkeesi.

Saat perustietoja mindfulnessista ja pääset kokeilemaan mindfulnessharjoituksia käytännössä.
Kesto 1-6h, ohjelman kesto on räätälöitävissä käytettävissä olevan aikataulunne mukaan.
Valmentajana Unelmaelämän Eeva Ojalehto.

HOITAVA ÄÄNI

Sointukylpy

Nauti hoitavista tiibettiläisten maljojen hoitavista äänistä sointukylvystä. Sointukylpy on kokemuksena rentouttavan meditaatiivinen. Sointukylpy kuljettaa sinut nauttimaan toisiin maailmoihin samalla kun kehosi rentoutuu ja tasapainottuu maljojen värähtelyn vaikutuksesta.

Tiibetiläisten äänimaljat värähtelevät ja niissä on rikkkaat yläsävelet. Maljat tuottavat melodia ja lyriikkavapaata musiikkia. Maljojen ääni hoitaa kehoa värähtelyn kautta.

Sointukylpy tasapainottaa aivoaaltoja, vaikuttaa parasympaattiseen hermoston rauhoittumiseen ja myös stimuloi energian virtausta. Maljojen matalat äänet rentouttavat ja hoitavat kehollisesti ja korkeat äänet enemmän henkisesti. Sointukylpy on kokemuksena rentouttava ja se saattaa myös virkistää.

Vetäjänä Unelmaelämän Eeva Ojalehto

Terveyttä, pirteyttä ja iloa elämääsi

Face Flow -kasvopilates

Face Flow -harjoittelulla rakennat pohjaa tulevaisuuden terveelle, tasapainoiselle ja ilmeikkäälle ylävartalon ja kasvojen lihaksistolle.

Harjoitteet opettavat sinua huomioimaan kasvot osana kokonaisryhtiäsi. Tunnistat kasvojesi heikot ja kireät lihakset ja opit harjoittamaan näitä. Jokaisen harjoitekerran jälkeen olo tulisi olla energinen ja ryhdikäs.

Opit keinoja keinot, joilla voit :
-parantaa ylävartalosi ryhtiä ja näin vähenttä koko rangan jännityksiä
– hallita ja rentouttaa kaularankasi ja lisätä pään alueen verenkiertoa
– lievittää ja vapautua stressipurennan oireista
– vahvistaa käyttämättä jääneitä kasvojen lihaksia ja näin nostaa kasvosi terveeseen hehkuun
Kesto 1-3 tuntia

Vetäjänä Elina Pihlajamäki Efector oy:stä.

Kysy tarjous tyhy-päivääsi

Räätälöimme ryhmällenne tyhy-päivän toivomillanne ruokailuilla ja aikataululla. Virkistyspäivän tai illan kruunaa Harmoonin ruoka. Yhdistä virkistyspäivään vaikka 5 ruokalajin maistelumenu tai kolmen ruokalajin illallinen. Me hemmottelemme makuhermojanne ja nautinnon kruunaa menua täydentävä juomapaketti.

Pyydä tarjous

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.