Tilamme

Harmoonisali & Oskar-kabinetti

Pyydä tarjous

Juhlatila ja kokoustila

Monipuolinen ja tarpeisiisi mukautuva

Harmoonisali tarjoaa juhlavaa jugendtunnelmaa valoisassa ja avarassa salissa maksimissaan 40- 130 hengelle. Istuva illallinen sadalle, cocktail tyylinen seisomatilaisuus 130 hengelle.

Varatessasi Harmoonisalin juhlatilaksi, käytössäsi on myös Oskar kabinetti ja yksityinen puutarhaterassi talon aurinkoisessa etelänpuoleisessa päädyssä. Juhlien luksusta kaupungin keskustassa.

Upean luonnonvalon lisäksi tilaa personoi tyylikäs kalustus, jugend henkiset antiikki kalusteet ja ikoninen Gallen-Kallelan Liekki Ryijy.

Lue lisää Juhlapalveluista

Yksityisterassi

Harmoonin päädyssä sijaitseva oma yksityisterassi joka on käytössä aina Harmoonisalin varauksen yhteydessä. Terassilla on useita pieniä pöytäryhmiä mukavasti puiden varjossa.

Oskar baarikabinetti

Salin yhteydessä toimiva rennommin sisustettu tila, jossa baari palvelee seuruettanne. Oskar kabinetista käynti Harmoonisalin yksityisterassille.

Esteettömyystiedot

Harmoonisaliin on esteetön pääsy päädyn oman terassin kautta ja tilassa on myös käytössä inva WC.

Juhlat

Hyvin varusteltu

Harmoonisali tulvii luonnonvaloa isojen, salin molemmin puolin olevien ikkunoiden kautta.
Lisäksi tilassa on säädettävä valaistus, valkokangas, dataprojektori, äänentoisto, langattomat mikrofonit ja sekä kiinteä, että langaton internet. Tarvittaessa fläppitaulu.

Tilan järjestelyt sovitaan tilaajan kanssa, Harmoonisali toimii mainiosti myös tapahtumatilana ja siellä järjestetäänkin mm. Murhamysteeri-illallisia, Wappupiknik ja sekä äitien- ja isänpäivän juhlalounaat.

Katso tapahtumia

Kokoukset

Muuntuva kokoustila

Harmoonisali tarjoaa valoisan ja avaran tilan isoille ryhmille. Useita eri pöytämuotoja käytettävissä. Harmoonisalissa on äänentoisto puheita ja taustamusiikkia varten. Käytettävissä myös kiinteä internetyhteys wlanin lisäksi.

Harmoonisalin yhteydessä sijaitseva Oskar kabinetti toimii ryhmätyötilana tai tarjoilutilana. Sen tarjoaa mukavat puitteet rennommassa tunnelmassa, Oskarissa sijaitsee myös tilauspuolen baari. Harmoonisaliin on esteetön käynti.

Lue lisää kokouspalveluista

Klubipöydät kapasiteetti

Yhden pöydän ympärille voidaan kattaa enintään 8 paikkaa ja pöytiä mahtuu saliin enimmillään 10 jolloin klubijärjestyksellä maksimihenkilömäärä on 80 hlöä.

Pitkä pöydät kapasiteetti

Perinteisillä pitkillä pöydillä tilaan on mahdollista kattaa ruokailupaikat enimmillään 100:lle henkilölle.

Luentosali

Luokkamuotoisessa järjestyksessä jossa jokaisella on istuinpaikka pöydän ääressä kohti valkokangasta maksimihenkilömäärä on 50.

Katsomo

Pelkillä tuoleilla variustetussa katsomossa enimmäishenkilömäärä on 120.

Tapahtumatila / cocktail tilaisuus

Coctailtilaisuudessa ilman omia istumapaikkoja maksimihenkilömäärä on 130.

Tilaajalle pysäköinti

Juhla tai kokous, tilaajalle on varattu autopaikka pihassa, jolloin saapuminen myös tavaroiden kanssa on helppoa.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.