Info

Varaus- ja myyntiehdot

MYYNTIEHDOT: 

Hinnat sisältävät alv majoitus 10 %, ruoka 14 % ja muut 24 %. Osanottajamäärä ja menu on vahvistettava 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Laskutamme viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaisesti ruokailut, paitsi henkilömäärän kasvaessa laskutetaan todellinen osanottajamäärä. Juomat kulutuksen mukaan (pullottain myytävät avatut pullot ja annoksittain myytävistä menekin mukaan) laskutamme tilaisuuden jälkeen maksuehto 7 pv tai paikan päällä käteisellä.

Laskutuksen yhteydessä tarkistamme maksajan luottotiedot. Alle 300 euron pienlaskuihin lisätään laskutettaessa 7 euron laskutuslisä, käteismaksun yhteydessä laskutuslisää ei peritä.

 

PERUUTUSEHDOT: 

Varauksen peruutus 8 – 50 henkilön ryhmät sekä yksityistilaisuudet

• Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 30 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta peruutuksesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

• Mikäli peruutus tapahtuu 29-14 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan peruutusmaksuna 50 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

• Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Varauksen peruutus yli 50 henkilön ryhmät sekä yksityistilaisuudet

• Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 60 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta peruutuksesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

• Mikäli peruutus tapahtuu 59- 30 vrk ennen tilaisuutta,

tilaajalta veloitetaan peruutusmaksuna 50 %

tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

• Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vrk ennen tilaisuutta,

tilaajalta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Yleiset peruutusehdot

• Mikäli ravintola tilaajan toivomuksesta ryhtyy erikoisjärjestelyihin, kuten esimerkiksi hoitaa asiakkaan toivomat ohjelmajärjestelyt, erityiskoristelun, poikkeavan aukiolon jne., tilaaja sitoutuu maksamaan toteutetuista toimenpiteistä aiheutuneet kustannukset tilaisuuden peruuntuessa.

• Mikäli tarjoiluja ei ole sovittu esim. tilauksen myöhäisen teon vuoksi, on ravintolalla oikeus veloittaa peruutuskuluina ravintolavarauksen osalta tarjouksen mukainen edullisin menu.

• Juomien osalta veloitus koskee tilaisuutta varten avattuja/valmistettuja juomia

• Varausehdoista voidaan tarvittaessa poiketa, mikäli siitä on erikseen tilaajan kanssa kirjallisesti sovittu.

Varausta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman A&C Ravintoloiden suostumusta.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai A & C Ravintolat Oy:stä riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi A & C Ravintolat Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada suorittamansa maksu kokonaisuudessaan takaisin. A & C Ravintolat Oy:llä on oikeus tarvittaessa perua varaus, mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan.

******

Poikkeusehto Koronaviruspandemian ajalle

Ryhmävaraukset ja tilaisuudet

Tapahtuman peruuttaminen normaaleista varaus- ja peruutusehdoista poiketen on mahdollista, mikäli koronavirus aiheuttaa riskejä ihmisten terveydelle tapahtuman ajankohtana ja viranomaisen taholta on olemassa kielto joukkotapahtumien järjestämisestä  Arts & Crafts Restaurants oy:n ravintoloiden Taulun Kartanon ja Harmoonin  alueella. 

Näissä tilanteissa pyritään ensisijaisesti löytämään uusi ajankohta tapahtumalle. 

Tapauksissa, joissa asiakkaan kanssa tehty sopimus sisältää luettelon erityisistä tapahtumista tai olosuhteista ja luettelossa mainitaan epidemia tai pandemia tällaisena olosuhteena, voidaan koronavirusta pitää ylivoimaisena esteenä. 

Tapauksissa, joissa asiakkaan kanssa tehty varaus 1.5.20 jälkeen ja koronapandemiariski on tiedostettu ja epidemiaa tai pandemiaa ei erikseen tällaisena olosuhteena mainita, koronavirusta ei pidetä ylivoimaisena esteenä, elleivät viranomaiset erikseen ole julistaneet kieltoa joukkojen kohtaamisesta ravintoloissa (viranomaisten suositus tai ohjeistus ei ole riittävä peruste force majeur -säännön soveltamiseen).

Jos tilaisuuteen osallistuva yksittäinen henkilö sairastuu tai on korona oireinen hänen osaltaan voidaan noudattaa force majour ehtoa ja poiketaan normaalista peruutusehdoista koronapandemian aikana.

Koskien tilannetta, jossa koronapandemiaan katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi, peruutuksen tapahtuessa aikaisemmin kuin 14 vuorokautta ennen tilaisuuden ajankohtaa voi peruutuksen tehdä veloituksetta tai siitä pidätetään vain ennakolta veloitettu peruutusmaksu. Peruutuksen tapahtuessa 14 vrk ennen tilaisuutta tai sen jälkeen veloitamme 50% tilaisuuden tilausvahvistuksessa mainitusta arvosta. Jos peruutus tapahtuu lähempänä kuin 5 vrk tilaisuuden ajankohdasta veloitetaan 100%.

Kun force majour ehtoa ei voida käyttää, noudatamme normaalia peruutusehtoa.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.