Palvelut

Majoituspalvelut

Huoneistomajoitusta entisen harmonitehtaan historiallisessa miljöössä.
Moderneissa, uusituissa huoneistoissa.

VARAA MAJOITUS

Forte

Forte on tilava ja valoisa 60 m2 kaksio, jonka avaraa olohuonetta koristavat kauniit kaari-ikkunat ja koristekäytössä oleva alkuperäinen kaakelitakka. Ikkunoista avautuu maisema matkakeskuksen suuntaan ja aikaa näyttää ikkunoista näkyvä aseman kello.

Huoneistossa on erillinen makuuhuone, avara olohuone yhdistettynä täysin varusteltuun keittiöön, sekä sauna ja kylpyhuone. Moderni keittiö on täysin varusteltu asumista ajatellen: veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro, uuni, liesi ja kalusteeseen integroitu tiskikone.

Huoneiston sisustus on raikas ja moderni, kunnioittaen samalla talon jugendhenkeä ja harmoonitehtaan muistoa. Keittiötä koristavat kuvat Harmoonitehtaan ajoilta. Forten makuuhuoneessa nukut yösi ylellisesti kotimaisessa Pauli Jämsén designer Diamond moottorisängyssä.

Hemmottelupaketti lahjakortti

Melodia

Melodia on 30 m2 väreissä hehkuva kaksio, jonka ikkunoista avautuu näkymä sisäpihan puutarhaterassille, omenapuiden latvoihin. Huoneistossa on keittiö, kylpyhuone ja makuuhuone, jossa luonto tulvii jugend hengessä, myös seinillä ja sisutuksessa.

Huoneiston sisustus on moderni ja samalla nostalginen, kunnioittaen talon jugendhenkeä ja harmoonitehtaan muistoa. Moderni keittiö on täysin varusteltu asumista ajatellen: veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, uuni-mikro yhdistelmä ja liesi sekä kalusteeseen intergroitu tiskikone.

Tunnelmallisessa ja hehkuvan värisessä makuuhuoneessa nukut yösi hyvin kotimaisessa Pauli Jämsén designer Koitere Silver vuoteessa. Erilliset vuoteet ovat 90 cm leveitä.

Piano

Piano on Harmoonin huoneistoista pienin 16 m2 yksiö enintään kahdelle hengelle. Valoisaa huonetta hallitsee suuri ikkuna, josta avautuu kaupunkinäkymä aseman suuntaan. Tunnelmaa tuo jugendhenkinen Woods tapetti.

Huoneessa on pieni keittiönurkkaus ja kylpyhuone. Keittiön varusteluun kuuluvat veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin sekä mikro ja liesi. Astiasto on kahdelle hengelle. Nukut yösi hyvin 140 cm leveässä kotimaisessa Pauli Jämsén designer Koitere Silver parivuoteessa.

Boheemia tunnelmaa

Galleria

Galleria on 50 m2 kaksio, jonka ikkunoista avautuu näkymä sisäpihalle. Huoneisto on toiminut Galleria Harmonian ja grafiikan pajan aikaan taiteilijaresidenssinä mahdollistaen työskentelemisen ja asumisen entisen Harmoonitehtaan jugend miljöössä, saman katon alla.

Huoneistossa on keittiö, kylpyhuone ja kaksi makuuhuone, joista isommassa, sisäpihan puolelle olevassa makuuhuoneessa on 180 cm. parivuode, toisessa erilliset vuoteet (siirrettävissä vierekkäin). Makuuhuoneiden välissä on lukittava ovi.

Huoneiston sisustus on moderni, samalla nostalginen ja sopivasti retro. Moderni keittiö on täysin varusteltu asumista ajatellen: veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, liesi, sekä kalusteeseen integroitu tiskikone.

Galleriaan ovat myös lemmikit tervetulleita. Huomaathan, että lemmikistä peritään 20 euron lisäsiivousmaksu.

Majoitusvarausehdot

Harmooni noudattaa majoitustoiminnassa seuraavia ehtoja koskien varauksia, maksamista ja peruutuksia. Ehdot sitovat kumpaakin osapuolta asiakkaan vahvistettua varauksen.

1. Varaaminen ja maksu

Varaus, sekä suullinen/puhelimessa tai kirjallisena tehty, on sitova varaushetkestä alkaen. Majoitus veloitetaan etukäteen kortilla tai laskulla.

2. Peruutus

Asiakas voi perua varauksensa kuluitta, mikäli varauksen alkuun on yli 14 päivää. Mikäli peruutus tehdään eräpäivän jälkeen tai lähempänä kuin 14 vuorokautta ennen varauksen alkua, olemme oikeutettuja veloittamaan 50 % alkuperäisen varauksen mukaisen summasta. Jos peruutus tehdään 2 vrk tai lähempänä veloitamme koko majoitushinnan.  Mikäli asiakas muuttaa varauksen ajankohtaa, se katsotaan aikaisemman varauksen peruuttamiseksi ja uuden tekemiseksi.

3. Harmoonin oikeus perua varaus

Ylivoimaisen esteen (force majeure) ollessa kyseessä, Harmoonin on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin. Harmoonilla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja.

4. Avaimen luovutus ja siivous

Avain luovutetaan asiakkaalle sopimuksen mukaan. Pois lähdettäessä avain jätetään lukitun huoneiston sisälle, ellei toisin ole sovittu. Huoneisto on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä, ellei toisin sovita. Huoneisto luovutetaan asiakkaalle siivottuna.

5. Vahinkojen ja kadonneiden tavaroiden korvaus

Asiakas on vastuussa huoneiston irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan Harmoonille huoneistolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Samoin asiakas on velvollinen korvaamaan huoneistosta kadonneen irtaimiston. Kadonneesta avaimesta veloitamme taloyhtiön laskuttama uusien avaimien sarjoituksesta aiheutunut kulu sekä lisäksi 100€ korvaus aiheutuneesta työstä.

6. Henkilömäärä

Huoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä esitteessä tai varaustilanteessa on ilmoitettu.

7. Puutteet ja valitukset

Kaikki huoneiston varaukseen tai sen kuntoon liittyvät puutteet ja valitukset on ilmoitettava henkilökunnallemme puh 020 7353 400 tai myynti@acravintolat.fi tai kirjallisesti Hannikaisenkatu 39, 40100 Jyväskylä

8. Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on kielletty kaikkien huoneistojemme sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista sisätiloissa Harmooni on oikeutettu perimään 200€ otsonointi-/tuuletusmaksun. Lemmikin tuominen huoneistoon on kielletty.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.