Yhteistyössä

Lähiruokaa

Arvostamme kotimaisen ja paikallisen ruuan tuottajia. Haluamme myös asiakkaidemme tietävän kuka on kasvattanut ja valmistanut ravintolassamme tarjottavien annosten raaka-aineet.

Ravintola Harmoonin lähituottajaverkosto

Lähituottajien verkoston rakentaminen on pitkäjänteistä työtä ja pyrimme kehittämään yhteistyötä tuottajien kanssa, sekä etsimme myös uusia hyviä tuotteita koko ajan.

Lähituottajiamme myös

Lehtola limousin Lehtolan luomutila sijaitsee Keski-Suomessa Puuppolassa, Jyväskylän pohjoispuolella Jyhkeän Punavuoren juurella, Lehesjärven pohjukassa.

Lehtolan tila on ollut alkujaan maitotila ja 1980-luvun lopulla tilan tuotantosuunta muuttui maidontuotannosta lihatilaksi erikoistuen emolehmiin perustuvaan lihantuotantoon.

Kivijärven Kuha

Pohjosahon tila, Laukaa. Olemme kasvattaneet lihasikoja Laukaassa vuodesta 1988. Pohjosahon siat ruokitaan omalla tilalla kasvatetulla viljalla ja eläinten hyvinvointiin kiinnitetään paljon huomiota.

Farmery on vihannestarha, joka toimii Jyväskylän maaseudulla, keskellä kauneinta Keski-Suomea. Täällä kasvatamme terveellistä, maukasta ja hyvää lähiruokaa asiakkaillemme. Tuotamme vihannekset pienellä alalla tehokkaasti ja maata kunnioittaen. Pyrimme pitkään kasvukauteen ekologisin keinoin. Haluamme kasvattaa vihannekset puhtaassa ja ravinnerikkaassa maassa ilman ylimääräisiä keinotekosia aineita tai ylimääräistä energian käyttöä

Aholan lammastila, Toivakka kasvattaa suomalaista alkuperäisrotua kainuunharmasta. Aholan lammastila tuottaa lihan lisäksi myös villalankoja ja lampaan taljoja. Forte huoneistossa on Aholan tilan lammastalja sisustuselementtinä.

Niemelän lammastila. Luomutilalla kasvatetaan kotimaista alkuperäisrotua kainuunharmaata ja tuottaa lihan lisäksi, taljoja, ym. tuotteita.

Kumpusen tila, Petäjävesi. Kumpusen tilalta tulee ravintolaamme luomukauraa ja huikea Kumpusen kotisavustamon kylmäsavuhauki.  Tilan pelloilla viljellään luonnonmukaisesti kauraa, ohraa, ruista sekä vehnää. Viljat myllytetään Konneveden sekä Ylöjärven myllyissä hiutaleiksi, ryyneiksi ja jauhoiksi.

Karisalmen luomutila, Jämsä. Karisalmen pitkän historian omaavalla tilalla, Päijänteen rantaniityllä, metsien katveessa kasvatetaan luonnonmukaisesti ylämaankarjaa.

Sienestä oy. Toimittaa syksyisin ja talvisin Harmoonille sieniä. Tämän lisäksi ostamme myös paljon sieniä suoraan paikallisilta keräilijöiltä.

Pienikangas Higland. Yksi parhaimpia pihvilihan tuottajia, Kutemajärveltä Kangasniemeltä Highland karjaa kasvatetaan Pienikankaan vanhalla sukutilalla luomuna.

Nordicforyou. Tarvaalasta, Saarijärveltä, Pirttilän tilalta tulee ravintolaamme ympäri vuoden yrtti- ja marjatuotteita, villiruokaa, jotka on uusiutuvalla energialla valmistettu. Raaka-aineet kasvatetaan tai kerätään puhtailta ja pölyttömiltä alueilta kaukana liikenteestä ja teollisuudesta.

Honkarannan leipä. Honkarannan luomuleipomo toimii Honkarannan maatilalla Viitasaaren Niinilahdessa Keitelejärven rannalla. Perintötilaa hoitaa Risto Tuhkanen vaimonsa Päivin kanssa. Luomurukiin he ostavat paikallisilta luomuviljelöiltä pääosin Saikaan tilalta Viitasaarelta.

Oksalan Perinnetila Pirtinmäesta kasvattavat orgaanisesti tuotettuja kasveja ja viljaa. Harmoonille heiltä tulee suoraan myllystä tuoreet ruis-, vehnä- ja kaurajauhot.

Panda Keski-Suomen oma paikallinen suklaa ja lakritsitehdas, Pandan lakritsia käytämme raaka-aineena mm. jälkiruuissa.

 

Kala Lappi. Savustamomme ja tehtaanmyymälä sijaitsee Toivalassa, Kuopion kupeessa. Tuoreesta suomalaisesta kirjolohesta valmistetut lohituotteemme ovat terveellistä lähiruokaa parhaimmillaan.

Tiituspohjan palvari oy on vuonna 2000 perustettu palvaamo Laukaan Tiituspohjassa.

Vavesaaren tila. Vavesaaren tila sijaitsee luonnonkauniissa eteläsavolaisessa maisemassa Kangasniemellä. Vanhan sukutilan historia alkaa 1700-luvulta. Vavesaaren Tila Oy valmistaa ja myy osin oman tilan raaka-aineista valmistettuja hyvän makuisia, vähäsokerisia luomuelintarvikkeita ja yrttitee-seoksia.

Punainen Kirahvi paahtaa kahvia Vaajakoskella. Kahvia he valmistavat huolella valituista, korkealla kasvaneista pavuista ensiluokkaista kahvia. Anna maukkaan kahvimme käynnistää luovuutesi, lennättää ajatuksiasi ja rakentaa maailmasta hauskempi – kupillinen kerrallaan.

Jukolan juusto aitoa juustontekotaitoa Keski-Suomesta Leivonmäeltä. Jukolan cheddar on saapunut Harmoonille.

Kolatun juusto. Someron Pitkäjärvellä sijaitseva Kolatun Juustola tarjoaa monipuolisen juustojen valikoiman.

Kalastaja Puranen Kallavedeltä toimittaa meille järvikalaa.

Rainingon luomutilalta tulee kvinoa, joka on kotimaista gluteenitonta superruokaa.

Kalaliike Mäkinen. Vuonna 1929 Kaarlo Erik Mäkinen saapui Porista Jyväskylän torille myymään silakkaa. Siitä alkoi Kalaliike K.E.Mäkisen taival Jyväskylässä.

Finnwild, Lapinladelta on Suomen suurin erikoislintujen tuottaja, joka toimittaa meille sorsaa ja maksaa. Finnwildin tuotteet eivät sisällä lisäaineita ja riistan ruokintaan käytetään kotimaista viljaa.

H-liha. Yrityksen juuret juontuvat vuoteen 1973, jolloin yrittäjä Hannu Lähteenmäki aloitti kauppiasuransa A&O H-Valinta myymälällä Jyväskylässä Kypärämäen kaupunginosassa. Nykyhetkeen mennessä on paljon tapahtunut yrittäjä Hannu Lähteenmäen kuin yrityksen yli kolmekymmentäviisi vuotta pitkässä elinkaaressa. Yrityksen arvot ovat kautta aikojen perustuneet asiakaslähtöiseen palveluun ja ammattitaitoiseen alan tuntemukseen.

Rpk Hiili. Harmoonin puuhiiligrillissä palavat puhtaat suomalaiset grillihiilet ja savustus tehdään kotimaisella leppähakkeella.

Kutinlahden tilalta tulee ravintolaamme maa-artisokkaa, mikä on tilan päätuote. Sukutilalla on ollut Kutinlahden suvulla jo 1700 luvulta ja nyt tilaa luotsaa nuori isäntä Mikko.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.