Menu Aapeli
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2023 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Vihreä salaatti ja idut
Harmoonin vinegrette ja artesaanikastike
Paahdettuja pähkinöitä, siemeniä ja hapankorppumaustettuja krutonkeja
Pikkelöity kurkku, fenkoli ja omena
Savustettu porkkana ja hernehummus
Rucola-perunasalaatti ja manchengo juustoa
Kaali-pekonisalaatti
Muhennettu tomaatti ja silliä
Tilli-basilika maustettu graavilohi
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
Prässätty ohrainen kana ja punasipuli
Palvattua porsaanpaistia ja raparperichutney
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoi
Gluteeniton saatavana erikseen
Pääruuat
Nautaa Harmoonin grillistä
Grillattua naudan ulkofileetä ja savustettua rosmariinikastiketta Pääruoan lisukkeena crossattua maa-artisokkaa ja perunaa, sekä muhennettua varhaiskaalia
Paahdettua lohta ja sitruskastiketta
Pääruoan lisukkeena crossattua maa-artisokkaa ja perunaa, sekä muhennettua varhaiskaalia
Jälkiruoka
Tyrni-tuorejuustomoussekakku
Kahvi tai tee
Hinta
Yhdellä pääruualla
hinta 30-60 hengen ryhmälle hinta alle 30 hengelle +10%, yli 60 henkeä- kysy tarjous
Kahdella pääruualla
hinta 30-60 hengen ryhmälle
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia