Menu Aapeli
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2023 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Vihreä salaatti ja idut
l g
Harmoonin vinegrette ja artesaanikastike
l g
Paahdettuja pähkinöitä, siemeniä ja hapankorppumaustettuja krutonkeja
l g
Pikkelöity kurkku, fenkoli ja omena
l g
Savustettu porkkana ja hernehummus
l g
Rucola-perunasalaatti ja manchengo juustoa
l g
Kaali-pekonisalaatti
l g
Muhennettu tomaatti ja silliä
l g
Tilli-basilika maustettu graavilohi
l g
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
l
Prässätty ohrainen kana ja punasipuli
l
Palvattua porsaanpaistia ja raparperichutney
Pääruuat
Nautaa Harmoonin grillistä
Grillattua naudan ulkofileetä ja savustettua rosmariinikastiketta Pääruoan lisukkeena crossattua maa-artisokkaa ja perunaa, sekä muhennettua varhaiskaalia
l g
Paahdettua lohta ja sitruskastiketta
Pääruoan lisukkeena crossattua maa-artisokkaa ja perunaa, sekä muhennettua varhaiskaalia
l g
Jälkiruoka
Tyrni-tuorejuustomoussekakku
l
Hinta
Yhdellä pääruualla
hinta 30-60 hengen ryhmälle hinta alle 30 hengelle +10%, yli 60 henkeä- kysy tarjous
57 €
Kahdella pääruualla
hinta 30-60 hengen ryhmälle
65 €
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia