Menu Aapeli
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2022 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Vihreää salaattia ja krasseja
l g
Harmoonin vinegretteä ja artesaanikastiketta
l g
Metsäsienisalaattia ja versoja
l g
Marinoituja tomaatteja ja basilikaa
l g
Paahdettuja punajuuria ja Peltolan blue
l g
Kvinoa-kurpitsasalaatti (paahdettuja kasviksia ja granaattiomenaa)
l g
Rucola-siemenpestolla maustettua kanaa ja sitruunaista ranskankermaa
l g
Napuegraavattua lohta ja maalaissinappikastiketta
l g
Palvattua possua ja lehtipersilja-aiolia
l g
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
l
Pääruuat
Poronpaisti
Yrteillä maustettua poronpaistia ja karpalokastiketta Pääruuan lisukkeena: Paahtovoilla maustettua puikulaperunapyrettä, paahdettua maa-artisokkaa ja kasviksia
l g
Savulohi
Savustettua lohta ja herukkakastiketta Pääruuan lisukkeena: Paahtovoilla maustettua puikulaperunapyrettä, paahdettua maa-artisokkaa ja kasviksia
l g
Jälkiruoka
Tyrni-tuorejuustomoussekakku
l
Kahvi tai tee
l g
Hinta
Yhdellä pääruualla
56 €
Kahdella pääruualla
63 €
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia