Menu Aapeli
Minimiveloitus on 20 aikuista. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2024 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Vihreä salaatti ja idut
Harmoonin vinegrette ja artesaanikastike
Paahdettuja pähkinöitä, siemeniä ja hapankorppumaustettuja krutonkeja
Pikkelöity kurkku, fenkoli ja omena
Savustettu porkkana ja hernehummus
Rucola-perunasalaatti ja manchengo juustoa
Kaali-pekonisalaatti
Muhennettu tomaatti ja silliä
Tilli-basilika maustettu graavilohi
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
Prässätty ohrainen kana ja punasipuli
Palvattua porsaanpaistia ja raparperichutney
Pääruuat
Nautaa Harmoonin grillistä
Grillattua naudan ulkofileetä ja savustettua rosmariinikastiketta Pääruoan lisukkeena crossattua maa-artisokkaa ja perunaa, sekä muhennettua varhaiskaalia
Paahdettua lohta ja sitruskastiketta
Pääruoan lisukkeena crossattua maa-artisokkaa ja perunaa, sekä muhennettua varhaiskaalia
Jälkiruoka
Tyrni-tuorejuustomoussekakku
Hinta
Yhdellä pääruualla
hinta 30-60 aikuisen ryhmälle hinta alle 30 aikuiselle +10%, yli 60 aikuista- kysy tarjous
Kahdella pääruualla
hinta 30-60 hengen ryhmälle
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia