Menu Aapeli
Minimiveloitus on 20 henkeä. Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut vuodelle 2022 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.
Alkuruokapöytä
Vihreää salaattia, pinaattia ja rucolaa
l g
Harmoonin vinegretteä ja artesaanikastiketta
l g
Hiiliporkkanoita ja rakuunajugurttia
l g
Marinoituja tomaatteja ja basilikaa
l g
Hunajapalsternakkaa ja Jukolan cheddarmoussea
l g
Punajuurta, kaasviksia ja granaattiomenaa
l g
Savusärkeä, tillipikkelöityä sipulia ja mätiä
l g
Puolukka graavattua kirjolohta ja sinappikastiketta
l g
Mehustettua kanaa ja sellerisalaattia
l g
Palvattua porsaanpaistia ja savumajoneesia
l g
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
l
Pääruuat
Naudanfile
Valkosipulivoissa paistettua naudanfilettä ja tummaa rosmariinikatiketta
l g
Savulohi
Savustettua lohta ja valkoherukkakastiketta Pääruuan lisukkeena: maa-artisokka-perunaterriiniä ja yrttivoissa haudutettuja kasviksia
l g
Jälkiruoka
Tyrni-tuorejuustomoussekakku
l
Kahvi tai tee
l g
Hinta
Yhdellä pääruualla
54 €
Kahdella pääruualla
60 €
L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Kasvis- ja vegaanimenut ennakkoon tilaamalla
Listaltamme voit tilata myös annoksittain
Ruokamme ovat laktoosittomia ja osa myös gluteenittomia