Palvelut

Teemat & elämykset

Virkistyspäivä tai tyhypäivä tulossa ? Tai jotain ekstraa kokouspäivän lisäksi?
Taide, paikallisuus, tarinat ja hyvinvointi inspiroivat Harmoonin elämyksiä.

Pyydä tarjous tapahtumaasi

Teemaillalliset

Teeman mukainen kokonaisuus: räätälöity menu juomineen, teemanmukainen somistus aina paikkakortteja ja menuja myöten, sekä teeman tyyliin sopivaa ohjelmaa.

Artisti illat

Yksityinen Show & Dinner Harmoonin tapaan, upeita artisteja ja illallinen. Tunnelmaa ja tyyliä, illallinen artistin kanssa lähellä omaa suosikkitaiteilijaasi tai omasta esityksestä nauttien.

Ammattilaiset yhteistyökumppanina

Tarjoamme useita upeita vaihtoehtoja virkistyspäivän tai juhlan ohjelmaan, ammattilaisten toteuttamina.

Tappavan hauska illallisohjelma

Murhamysteeri

Jos kaipaat jotain aidosti uutta ja erilaista ohjelmaa työ- tai kaveriporukalle, me tarjoamme siihen ratkaisun. Murhamysteeri on uuden ajan osallistava ja hauska elämysohjelma, jonka tavoitteena on tempaista vieraat pois arjesta ja heittää heidät keskelle täysin toisenlaista todellisuutta.

Murhamysteeri on räätälöitävissä 10 hengen tilaisuuksista aina 100 vierasta käsittäviin suurempiin kokonaisuuksiin saakka ja sopii niin yritysjuhliin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Me lupaamme tarjota vieraille unohtumattoman illan ja yhteisen elämyksen, josta riittää puhuttavaa.

Murhamysteeri soveltuu mainiosti myös kokouspäivän jatkeeksi ja ryhmille, jossa vieraat eivät tunne toisiaan entuudestaan. Yhteisen mysteerin pohtimisen ääressä tutustuminen on helppoa.

Varaa tästä oma mysteeri

Pimeä illallinen

Järjestä ryhmällesi unohtumaton kokemus: illallinen pimeässä. ”Illallinen pimeässä” on ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamana kolmen ruokalajin illallinen täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna.

Illallinen pimeässä tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan ruokaa ja ruokailua kohtaan. Pimeässä maku- ja hajuaisti paranevat ja ruoan aromit, maut ja rakenteet aistii uudella tavalla. Suurin haaste onkin arvata mitä syö. Sulkemalla näköaisti pois, avautuu ovi intensiivisten makujen kulinaariseen maailmaan.

Pimeä ravintola herättää aistit, ja se on uudenlainen elämys koettavaksi vaikka yhdessä työkavereiden kanssa. Tilattavissa yksityisesti yli 10-20 hengen ryhmille.

Varaa Pimeä illallinen ryhmällesi

Valolla viritetty illallinen

Tiesitkö, että Jyväskylässä olet maailman pohjoisimmassa Valon kaupungissa? Kaupungista löytyy yli 90 valaistua kohdetta, jotka luovat kaupunkiin kauneutta, viihtyisyyttä ja turvallisuutta – erityisesti pimeään aikaan.

Valolla viritetty Jyväskylä-illallinen -teemakierros on mainio tapa tutustua kaupungin pysyviin valaistuskohteisiin, kuulla paikallisesta historiasta ja nauttia päätteeksi harmooninen ruokaelämys.

Teemaillallinen kokonaisuus koostuu kahdesta osasta:

  • itsenäisesti kuljettavasta kävelyreitistä Valon kaupungissa ja sen valaistuskohteissa
  • Ravintola Harmoonin paikallisten makujen 5 ruokalajin maistelumenusta

Opastettu kierros alkaa Jyväskylän keskustan Kirkkopuistosta, josta harmoonitehtailija Aapeli Halonen johdattaa sinut ja seurueesi kävelylle Jyväskylän ainutlaatuisiin kaupunki- ja järvimaisemiin.

Reitti päättyy Ravintola Harmoonille, jossa pääset maistamaan 5 ruokalajin maistelumenu illallista vanhan harmoonitehtaan tunnelmassa.

Ulkona kuljettavan reitin pituus on n. 2,5 km, jonka kesto on kävellen n. 45 min. Kaikkiaan teemakokonaisuuteen kannattaa varata aikaa 3-4 tuntia.

Kysy tarjous ryhmälle. Lisätietoja 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi

Yhteistyössä

Elämyksiä syntyy yhdessä tehden ja yhteisistä kokemuksista. Kokous- ja tykypäivien, sekä tapahtumien järjestämisessä teemme pitkäjänteisesti yhteistyötä monipuolisen verkoston kanssa.

Yhteistyökumppaneidemme joukosta löytyy monenlaista osaamista ja haluamme yhdessä kehittää palvelujamme. Paikallisuus näkyy vahvasti verkostossamme ja useiden kanssa yhteistyö on jatkunut jo vuosia.

Perinteet ja kädentaidot, taide ja musiikki ovat vahvasti läsnä Harmoonin aktiviteeteissa. Haemme jatkuvasti ennakkoluulottomasti myös uusia tuulia ja verkostoja.

Efector Jyväskylän Method Putkisto, hyvinvointia keholle ja mielelle niin kokouspäivän lomassa kuin tyhy päivään.

4 event kutsuu mukaan yhteiselle hyvinvointimatkalle, kokouspäivän lomassa tai tyhy päivään.

Teatterikone, pieni ammattiteatteri Jyväskylästä suurella sydämellä.

Samuli Alonen tuo sepän kädentaidot kokeiltavaksenne vaikka kokouspäivän lomaan.

Kruuvauksen musiikkibuffetti saa iltasi soimaan ja vieraat viihtymään.

Tuoni Studio, Tarinankerronnan taitoa ja teemme arkipäiväisistäkin asioista legendoja. Murhamysteerien huippuosaajat.

Unelmaelämä, Eeva Ojalehto innostava ja monipuolinen hyvintointivalmentaja. Suhtaudun intohimoisesti elämään ja olen kouluttautunut vuosien varrella runsaasti.

Jätä meille soittopyyntö