Ajankohtaista

Tiedote koronapassin käytöstä ravintolassa

Keski-Suomessa tulevat voimaan leviämisalueen ravintolarajoitukset lauantaista 4.12 alkaen. Vaihtoehtona rajoituksille ravintolat voivat edellyttää asiakkailtaan koronapassin käyttöä. 

Ravintolamme turvaa aukioloajat ja varattujen tilaisuuksien järjestämisen suunnitellulla tavalla ottamalla käyttöön koronapassin lauantaista 4.12. alkaen.

Ravintolamme turvaa aukioloajat ja varattujen tilaisuuksien järjestämisen suunnitellulla tavalla ottamalla käyttöön koronapassin samana päivänä, kun rajoitukset tulevat voimaan. 

Jos ravintola edellyttää asiakkailtaan koronapassia, sen ei tarvitse noudattaa alueelle asetettuja tavallista tiukempia rajoituksia aukiolo- ja anniskeluajoille, sallitulle asiakasmäärälle tai määräystä jokaisen asiakkaan istumapaikasta sisätiloissa.

Koronapassin käyttö mahdollistaa toimimisen normaaleilla aukioloajoillamme. Pyydämmekin asiakkaitamme varaamaan koronapassin ja henkilötodistuksen esille ravintolaan saapuessa.

Varattujen yksityistilaisuuksien osalta pyydämme varaajaa:

  • informoimaan ennakkoon koronapassin käytöstä 
  • tiedottamaan vieraita / osallistujia varautumaan siihen, että koronapassit tarkistetaan tilaisuuteen osallistuvilta

Suomessa koronapassina toimii EU:n koronatodistus, joka on saatavilla Omakannasta. EU:n koronatodistukseen sisältyy kolme todistusta: todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.

Lisätietoa koronapassista https://www.kanta.fi/koronatodistus

Tervetuloa turvallisesti ravintolaan :)

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.