Tapahtuma

Tommasi Winemakers Dinner

Tervetuloa Harmoonin ja Interbrandsin Tommasi winemakers illalliselle 

Tommasi viettää tänä vuonna 120-v juhlavuotta, joten sen tiimoilta Giorgio Scarcella saapuu Suomeen esittelemään ja maistattamaan tilan huippuviinejä. 

Illallisella tarjoillaan 3 ruokalajin illallinen, joiden kera maistetaan Tommasin 4 viiniä.

Alkumaljana Caseo 470 Pinot Nero kuohuviini. Viini saapuu maistettavaksi Suomeen tähän tilaisuuteen.

Alkuruoka:  Kyssäkaalicarpaccio jossa on mukana peltolan blue pannacotta, cachew-pähkinäcreme ja punaherukkaa. Alkuruoan keralla maistetaan Tommasi Lugana Riserva

Pääruoka:  Paistettua sorsaa, omena-selleripyre, calvadoskastike. Viininä Casisano Brunello di Montalcino

Illan lopuksi juustojen kera Tommasi Amarone

Tommasin viinitila sijaitsee Italiassa Veneton alueella, Valpolicella Classico -alueen sydämessä. Isoisä Giacomon pieni viinitila on kasvanut vakaasti vuosien kuluessa ja nykyään Tommasi viljelee viiniä myös Veronan DOC-alueella, Trevison Proseccossa, Lombardian Oltrepò Pavesessa, Toscanan Montalcinossa ja Maremmassa sekä Apulian Manduriassa. Tommasia johtaa jo 4. sukupolvi. Vuonna 2022 juhlistamme perheyrityksen 120-vuotista historiaa!

Lisätietoa Tommasin viinitilalta: https://viiniposti.fi/blogs/lasissa/120-vuotias-tommasi-rakentaa-kestavaa-tulevaisuutta

Jugendtyylillään hurmaava Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa vanhassa harmonitehtaassa. Rustiikkinen à la carte ravintola kutsuu nauttimaan lähiruokien, aitojen makujen ja upeiden Tommasi viinien harmoniasta.

Pöytävaraukset puh 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi. Pöytävarauksen voi tehdä myös suoraan online järjestelmään https://www.harmooni.fi/poytavaraukset mainitse varauksen yhteydessä Tommasi WM Dinner. 

Hinta 75 euroa henkilö. 

Osta liput nyt!

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.