Tapahtuma

PUUTARHAJAZZ

Jos mielesi halajaa rentoa kesäillan tunnelmaa upean musiikin kera, niin Ravintola Harmoonin Puutarhajazz toteuttaa toiveesi. Puutarhajazz on pieni, rento hyvän mielen tapahtuma, jossa nautit vanhan maailman jazz & swing musiikkista ison orkesterin esittämänä, upean solistin kera. 

Jyväskyläläinen Dixie Harlem on pitkän linjan muusikoista koostuva yhtye. Ohjelmisto koostuu tunnetuista ikivihreistä jazzsävelmistä, joita esitetään dixieland- tai swing-tyylisesti. Lisäksi ohjelmistossa mukana tanssimusiikkia eri vuosikymmeniltä. Jonna Ortju on rento, lämminhenkinen artisti, joka valloittaa yleisönsä upealla äänellään ja persoonallaan.

Ohjelma:

Harmoonin Puutarhajazz tarjoilee musiikin lisäksi makuja. Jazztapas tuo kielelle Harmoonin lähituottajien upeita kauden makuja raikkaina kokonaisuuksina kesäisen menun kera.

Klo 19-21 Jazztatas pöytääntarjoiltuna 
*
Klo 20.00 -23.00 Dixie Harlem solistinaan Jonna Ortju esiintyy puutarhaterassilla, kolme settiä.

Pääsylippu ja Tapas annos 47 euroa henkilö. Osta lippu ennakkoon tästä.

Pääsylippu ovelta 19, pöytävaraukset ennakolta vain ruokailijoille. Rajattu määrä pääsylippuja ennakkoon ostettavissa kaupastamme.

HUOM. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot ennakolta kirjoittamalla ne lahjakortin viesti kenttään. Teemme pöytävarauksen automaattisesti kaikille ruokailun ostaneille. 

Joustava lippu: Jos tapahtuman toteutumiseen tulee muutoksia (esim. koronapandemian aiheuttamien rajoitusten johdosta) ostetut liput ovat voimassa tapahtuman uutena ajankohtana tai vaihdettavissa johonkin muuhun tuotteeseemme. Tapahtuman peruuntuessa ja asiakkaan toiveesta maksu voidaan myös palauttaa.

Jos haluatte nauttia ennen konserttia à la carte illallisen, se tarjoillaan Kellariravintolassa. Teemme teille illallisen jälkeen pöytävarauksen terassille konserttia varten. Illallis ja lippuvarauksen voi tehdä myyntipalvelusta puh. 0207353400.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.