Tapahtuma

Plan B Winemaker’s Dinner – täynnä!

Viinipostin Plan B Winemaker’s Dinner Harmoonilla tarjoaa mahdollisuuden tutustua Terry Chellapah’n uusia huomiota herättävän hyviä viinejä Länsi-Australian viinialueilta. Yksi tämän hetken Australian hehkutetuimmista tuottajista on Terry Chellapahin luotsaama Plan B! Plan B:n mehevä Shiraz, lempeän raikas Riesling ja hersyvän aromaattinen Sauvignon Blanc keräävät kehuja.

Tule mukaan Harmoonille viinintekijän illalliselle, jossa Terry Chapellah on itse esittelemässä näitä suomalaisten suosioon löytyneitä viinejä.

Syysmenu & viinit

  • Tervetuloa! Alkuun maistetaan ja herätellään ruokahalua Plan B Sauvignon Blanc viinin kera
  • Alkuruokana Harmooni Rapukeitto – Plan B Off Dry Riesling
  • Pääruokana Hauhalan Hanhea kahdella tapaa – Plan B Modern Red
  • Viimeiseksi juustoja ja Plan B Shiraz
  • Hinta 55 euroa menu, viinit 20 euroa, yhteishinta 75 e / henkilö.

Pöytävaraukset suoraan online tai puhelimitse 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi

Mikä on Plan B!?

Plan B! On kolmen viiniasiantuntijan vuonna 2003 perustama innovatiivinen viinitalo läntisessä Australiassa, suhteellisen viileällä Frankland River -viinialueella. Plan B! pääsi australialaisen viinioppaan Halliday Wine Companionin 2020 Top 10 -listalle ”mustana hevosena” hienon menestyksensä ansiosta. Plan B! -viinit ovat tunnettuja maailman ympäri hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja selkeästä makuprofiilistaan.

Miten kaikki alkoi?

Kenellekään ei vielä muutama vuosi sitten olisi tullut mieleenkään, että australialainen Terry Chellapah olisi joskus arvostettu viinintekijä. Kaikkein vähiten hänelle itselleen. Terry teki musiikkia, soitti bassokitaraa ja oli perustamassa unelmiensa ravintolaa. Viiniä hän teki vain harrastuksena ja omaksi ilokseen.

Ravintolaunelma ei lähtenyt lentoon, mutta tapahtuikin jotakin aivan muuta. Pieni sivubisnes alkoi kukoistaa melkein vahingossa, kun Terryn persoonallinen viinityyli herättikin kiinnostusta. Kaverit ja asiakkaat ihastuivat, ja äkkiä viinille oli kysyntää. – Okei, Terry ajatteli silloin, jos tämä lähtee kasvuun, niin sen pitää sitten antaa rönsytä. Mutta en todellakaan halua tehdä tätä otsa rypyssä!

Toki Terry ottaa viininteon tosissaan – muttei missään nimessä vakavissaan. Elämä ja viinit on tehty nautittavaksi, niin ruoan kanssa kuin sellaisenaan, ja mielellään hyvässä seurassa, hyvän musiikin soidessa. Niinpä viinitalo, josta ei koskaan pitänyt tulla enempää kuin perustajansa harrastus sai nimen Plan B! Lue lisää viinitilasta Viinipostin artikkelista.

Osta liput nyt!

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.