Tapahtuma

Murhamysteeri Kuolleen kirjailijan seura

“Pohjoismaiden menestynein dekkarikustantamo Noiri&Sons on valmistautumassa jälleen kerran uuteen kauteen ja on kutsunut tallinsa lahjakkaimmat dekkaristit viettämään yhteistä viikonloppua ulkopuolisilta suljetun kartanonsa maille. Jo perinteeksi muodostuneen, luovuudelle pyhitetyn viikonlopun katkaisee kuitenkin järkyttävä käänne: kustantamon suosituin haamukirjailija löytyy murhattuna muiden vieraiden keskuudesta ja murhatapa vaikuttaa olevan kuin suoraan kopioitu eräästä pian julkaistavasta romaanista!

Onko joku saanut tarpeekseen haamukirjailijan työnjäljestä? Astuiko uhri jonkun varpaille? Missä on hovimestari kun häntä tarvitaan ja minkäslaista juomaa se absintti oikein olikaan?”

Tuoni Studioiden uusimmassa Murhamysteerissä vieraat pääsevät sukeltamaan dekkarikirjallisuuden maailmaan sekä haastattelemaan vapaasti kustantamon eri alan genrejä edustavia eksentrisiä kirjailijoita. Missä menee lopulta faktan ja fiktion raja? Kertokaa te meille.

Illallisen kesto on noin 3 tuntia ja koostuu neljästä näytöksestä.
Näytösten välissä tarjoillaan sesongin buffet illallinen. Vierailla on myös mahdollisuus jutella tapauksen tutkijoiden kanssa, tutkia todisteita fyysisesti tai kaivaa lisätietoa toisen tutkijan koostamilta nettisivuilta.

Suosittelemme ottamaan mukaan älypuhelimen, jossa on akkua, sekä tarvittaessa lukulasit.

Ohjelma:
18:00 Ovet
18:30 Mysteerin alkuintro
18:35 1. NÄYTÖS
18:45 Tauko, todisteisiin tutustumista, esiintyjät yleisön seassa, alkuruokapöytä
19:20 2. NÄYTÖS
19:30 Tauko, todisteisiin tutustumista, esiintyjät yleisön seassa, pääruoka
20:15 3. NÄYTÖS
20:25 Tauko, todisteisiin tutustumista & teorioiden palautukset, jälkiruoka
21:00 4. NÄYTÖS, ratkaisu
21:15 Ohjelma päättyy

Liput: 84 euroa

Erikoisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoituksen mukaan.

Illan menu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja: myynti@acravintolat.fi ja puh 0207353400. Lippuja saatavissa ennakkoon Harmoonin lahjakorttikaupasta. Liput tulossa myyntiin syyskuun aikana.

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.