Tapahtuma

Mieletön mittelö kisailu

Mieletön Mittelö -joukkuekilpailu on Harmoonin uusi ja hauska seikkailutuote.

Mieletön Miettelö

Kyseessä on tarinallistettu joukkuekilpailu, jossa kaupunkiympäristö, yhteinen ajanvietto ja rento kisailu yhdistyvät modernin teknologian avulla uniikiksi seikkailuelämykseksi, joka ei vaadi käyttöönotolta suuria ponnistuksia, riittää että joukkueella on älypuhelin matkassa kisaillessaan!

Mieletön Mittelö -pelin suurmestarina toimiva moniosaaja Rocky Revenge – oman elämänsä MacGyver, Indiana Jones, Sherlock Holmes ja mitä vielä – piiskaa joukkueet parhaimpiin suorituksiinsa ja innostaa heittäytymään täysillä peliin. 

Joukkueiden tehtävänä on kulkea Salmi AR -mobiilisovelluksen ohjaamana eri tehtävälokaatioihin, missä Rocky antaa tehtävän suoritusohjeet joukkueelle. Tehtävät testaavat ottelijoiden nokkeluutta, tiimityötä ja heittäytymistä.

Luvassa on satavarmasti vauhtia, jännitystä, hassuja mokia ja riemastuttavia onnistumisia. Turhan vakavalla naamalla ei kannata tähän taistoon lähteä! Joukkueiden tavoitteena on suoriutua annetuista tehtävistä ja kerätä pisteitä – eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Suoritustahdin suositellaan olevan rivakka, sillä tässä kisaillaan toisten joukkueiden lisäksi aikaa vastaan. Joukkuekilpailu soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille ja on ennen kaikkea erinomainen yhteishenkeä (ja verenpainetta) nostattava kisailu. 

Sinulla on nyt mahdollisuus hakea mukaan pilotoimaan Harmoonin uutta ohjelmatuotetta ”Mieletön Mittelö” kaupunki kisailua.

Haemme kolmea neljän hengen joukkuetta pilotoimaan tuotetta ja kisaamaan voitosta. Voit ilmoittautua mukaan yksin, kaksin tai kolmisin tai valmiilla neljän hengen joukkueella. Muodostamme joukkueet tarvittessa paikan päällä.

Osallistuminen on maksutonta. Kisan jälkeen tarjolla jälkipelit ja palkintojen jako lounaan ja virvoitusjuomien kera.  Voittajatiimin osallistujat saavat lisäksi illallislahjakortin kahdelle ravintolaan.

Kyseessä on uusi ryhmätuote, joten kisan jälkeen kerätään palautetta osallistujilta itse kisasta, tehtävistä ja pelin kulusta. 

Hae mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake tästä.

Olemme yhteydessä pilottiin valituille kisapäivän tarkemman ohjeistuksen kera viikolla 12. 

Lisätietoja myös myyntipalvelustamme: myynti@acravintolat.fi.

Tulossa olevat tapahtumat

Näytä kaikki tapahtumat

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.