Tapahtuma

Michelin-kokki Sasu Laukkonen Harmoonissa

LOPPUUNMYYTY

Olemme ylpeitä saadessamme järjestää keittiömestarivierailun Suomalaisen ravintolamaailman huipulta, Michelin-kokki Sasu Laukkosen saapuessa Harmoonille.

Tarjoilemme Sasu Laukkosen kaksipäiväisellä vierailulla 27.10 ja 28.10 5 ruokalajin erikoismenun, joka on kotimaisen, syksyn runsaan sadon juhlaa parhaimmillaan. Viimeistele makunautinto täydelliseksi varaamalla juomapaketti, joka on menulle räätälöity.

Illallista luotsaavat yhdessä keittiömestarit Sasu Laukkonen ja Harmoonin oma keittiömestari Pasi Kovanen. Edellisen kerran Sasu ja Pasi työskentelivät yhdessä vuonna 2004 ravintola Teatterissa Helsingissä.

Sasu Laukkonen on yksi Suomen tunnetuimmista keittiömestareista, jolle vastuullisuus ja rakkaus kotimaisiin sesongin mukaisiin raaka-aineisiin on ruoanlaiton kulmakivi.

”Vaikutteita ruoanlaittoon tulee vaikka mistä, mutta tärkeintä on aina ruoan laatu ja maku.” toteaa Sasu.

Hänellä on upea ura, Helsingissä 2010 perustettu Chef & Sommelierin, jolle myönnettiin Michelin tähti 2014. Ja vuodesta 2017 alkaen, myös Michelin tähden saaneen, ravintola Oran ravintoloitsijana. Ravintola Ora sulki ovensa vappuna 2022.

Vuoden ravintola, Michelin tähti ja Michelinin vihreä tähti saavutuksinaan, Sasu kertoo ottavansa nyt hieman iisimmin, nauttivansa perheestään ja elämästä enemmän, mutta rakkaus ruokaan ja ruoanlaittoon, sekä palveluun on silti aivan yhtä isossa merkityksessä kuin aiemmin.

Illallinen tarjoillaan Harmoonisalissa.

Klo 17.30 Ovet

Klo 18.00 Illallinen

Hinta 82 euroa, juomapaketti 53 euroa.

Yhteishinta 135 euroa.

Menu on laktoositon ja saatavissa gluteenittomana. Emme valitettavasti pysty huomioimaan tapahtumassa muita erikoisruokavalioita. Menun allergeeneista saat lisätietoa henkilökunnaltamme.

Varaa paikkasi ennakkoon, ostamalla lippu lahjakorttikaupastamme. Teemme kaikille lipun ostaneille pöytävarauksen. Mainitsethan plaseerausta varten jos pöytäseurueeseenne on ostettu eri nimillä lippuja.

Lisätietoja myynti@acravintolat.fi tai puh 0207353400

Osta liput nyt!

Tulossa olevat tapahtumat

Näytä kaikki tapahtumat

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.