Tapahtuma

Kokkivierailu Lauri Kaivoluoto

Harmoonin teemaillat kokkivierailujen merkeissä jatkuvat, kun Vantaalainen kokki & ravintolayrittäjä Lauri Kaivoluoto Backaksen kartanosta saapuu vierailulle Ravintola Harmooniin.

Lauri suhtautuu ruokaan ja kokkaamiseen rennolla kädellä ja räväkällä otteella ja hän on yksi suomen suosituimmista somekokeista instagramissa ja tiktokissa. Lauri on tilannetajuinen, nopealiikkeinen ja taitava jokapaikan höylä. ”Kun tietää tarkalleen mistä ja milloin raaka-aine on hankittu, niin kyllä minä kokkina saan siitä jonkinlaiset kiksit”, Lauri Kaivoluoto sanoo.

Laurin ja Harmoonin keittiömestari Pasi Kovasen yhteistyössä suunnittelema 5 ruokalajin menu tarjoilee upean kattauksen kotimaisia järvien ja metsien antimia.

Menu tarjoillaan 7.3. ja 8.3. klo 18.00 alkavissa kattauksissa.

MENU

Alkuruoat

Jukolan Cheddar & kurpitsa

Kuha, kevyesti savustettu kuhakeitto, tilliä ja mallasleipää

Peura, peuratartar, paahdettu mustapippuri, kapriskreemi ja graavattu keltuainen

**

Pääruoat

Tatti, tattikääryle ja sieniliemi

Fasaani, fasaaninrintaa, peruna-fasaanikroketti, tryffeli-pippuri kastike ja pikkelöityä herukkaa

Jälkiruoka

Tyrni-negronisorbetti

Omena, omenaa, kinuskia ja kirpeää rosmariinia

Hinta menu 76 euroa.

Liput ovat ostettavissa verkkokaupasta, viimeistele makunautinto ja lisää ostoskoriin myös illallisen lisäksi viinipaketti illallismenulle. Räätälöity viinipaketti 55 euroa.

Teemme lipun ostaneille pöytävarauksen automaattisesti. Menu on laktoositon ja saatavana myös gluteenittomana.  Olethan yhteydessä mahdollisista allergioista suoraan ravintolaan.

Lisätietoja myynti@acravintolat.fi tai puhelimitse 0207353400

Tässä mainio lahjavinkki joululahjaksi ruokaharrastajalle ja herkuttelijalle.

Osta liput nyt!

Jätä meille soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.