Harmoonin teemaillat kokkivierailujen merkeissä jatkuvat, kun Vantaalainen kokki & ravintolayrittäjä Lauri Kaivoluoto Backaksen kartanosta saapuu vierailulle Ravintola Harmooniin.
Lauri suhtautuu ruokaan ja kokkaamiseen rennolla kädellä ja räväkällä otteella ja hän on yksi suomen suosituimmista somekokeista instagramissa ja tiktokissa. Lauri on tilannetajuinen, nopealiikkeinen ja taitava jokapaikan höylä. ”Kun tietää tarkalleen mistä ja milloin raaka-aine on hankittu, niin kyllä minä kokkina saan siitä jonkinlaiset kiksit”, Lauri Kaivoluoto sanoo.
Laurin ja Harmoonin keittiömestari Pasi Kovasen yhteistyössä suunnittelema 5 ruokalajin menu tarjoilee upean kattauksen kotimaisia järvien ja metsien antimia.
Menu tarjoillaan 7.3. ja 8.3. klo 18.00 alkavissa kattauksissa.
MENU
Alkuruoat
Jukolan Cheddar & kurpitsa
Kuha, kevyesti savustettu kuhakeitto, tilliä ja mallasleipää
Peura, peuratartar, paahdettu mustapippuri, kapriskreemi ja graavattu keltuainen
**
Pääruoat
Tatti, tattikääryle ja sieniliemi
Fasaani, fasaaninrintaa, peruna-fasaanikroketti, tryffeli-pippuri kastike ja pikkelöityä herukkaa
Jälkiruoka
Tyrni-negronisorbetti
Omena, omenaa, kinuskia ja kirpeää rosmariinia
Hinta menu 76 euroa.
Liput ovat ostettavissa verkkokaupasta, viimeistele makunautinto ja lisää ostoskoriin myös illallisen lisäksi viinipaketti illallismenulle. Räätälöity viinipaketti 55 euroa.
Teemme lipun ostaneille pöytävarauksen automaattisesti. Menu on laktoositon ja saatavana myös gluteenittomana. Olethan yhteydessä mahdollisista allergioista suoraan ravintolaan.
Lisätietoja myynti@acravintolat.fi tai puhelimitse 0207353400
Tässä mainio lahjavinkki joululahjaksi ruokaharrastajalle ja herkuttelijalle.