Juhlatilat

Juhlatilat

Kun on juhlan tai edustustilaisuuden järjestäminen edessä, Harmoonin korkeat huoneet ja jugendtalon juhlava tunnelma toivottavat vieraat viihtymään.

Harmooni tilausravintolassa palvelee juhlien ja kokousten merkeissä useassa erikokoisessa ja persoonallisessa tilassa. Juhlaan varatut tilat ovat vain juhlaseurueen käytössä.

Tiloissamme on käytettävissä äänentoistolaitteet juhlatilassa ja av-varusteet.

Juhlatilat:

 • Harmoonisali tarjoaa juhlavaa jugendtunnelmaa valoisassa ja avarassa salissa maksimissaan 40- 130 hengelle. Istuva illallinen sadalle, cocktail tyylinen seisomatilaisuus 130 hengelle. Varatessasi Harmoonisalin juhlatilaksi, käytössäsi on myös Oskar kabinetti ja yksityinen puutarhaterassi talon aurinkoisessa etelänpuoleisessa päädyssä. Tämä on juhlien luksusta kaupungin keskustassa.
 • Oskar kabinetti sijaitsee Harmoonisalin yhteydessä ja on käytettävissä Harmoonisalin varauksen kanssa. Se on rennosti sohvilla sisustettu yhdessä viihtymiseen kutsuva tila. Kabinetti sijaitsee Harmoonisalin yhteydessä ja siitä on suora uloskäynti juhlissa yksityisessä käytössä olevalle puutarhaterassille. Harmoonisalin varausten yhteydessä juhlissa palveleva baari sijaitsee Oskarissa.
 • Aapelin sali tarjoaa viihtyisät puitteet maksimissaan 40 hengelle rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilassa on alkuperäinen vihreä kaakelitakka ja rakennuksen kauneimmat kaari-ikkunat.
 • Kaivohuone on 12 hengen intiimi ja tunnelmallinen juhlatila tiiliholvien suojissa rakennuksen kellarikerroksessa.
 • Varaa tutustumiskäynti ennakkoon: puh. 020 735 3400 tai  sähköpostilla: myynti@acravintolat.fi 

Tervetuloa tutustumaan ja suunnittelemaan elämänne juhlaa!

 

 

 • “Harmoonista huokui lämpö ja tunnelmallisuus. Meille tuli tunne, että häämme ovat hyvissä, osaavissa käsissä ja voimme luottaa siihen, että päivästämme tulee erikoislaatuinen.”

  Johanna ja Ali häät

 • Kiitokset mahtavista juhlista! Hauskaa oli ja ruoka maistui!

  Terhi Kontula hääjuhlat

 • Tyylikäs, monipuolinen tila, arvokas miljöö ja keskeinen sijainti. Erinomainen ruoka.

  Janne Särkkä syntymäpäivät

 • Pikkujoulut juhlittu ja hyvin meni. Mielestäni erittäin onnistunut ilta ja hyvää palautetta tuli osallistujiemme kautta. Suuri kiitos Harmoonille, etenkin salin henkilökunnalle, jotka jaksoivat uurastaa pikkujoulukansan keskellä hymyssä suin.

  Joni Göös, Ramboll

  Pikkujoulut marraskuussa

 • Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Harmoonin juhlapaikaksi. Kaikki hoitui erinomaisesti; ruoka oli hyvää ja vieraat viihtyivät. Kiitos, että teitte hääjuhlastamme ikimuistoisen!

  Kristiina ja Tiitus  häät

 • Kiitokset onnitteluista ja hyvin järjestetyistä juhlista. Vieraat olivat oikein tyytyväisiä ja kehuivat sekä tilaa että tarjoiluita.

  Essi ja Ossi häät

 • Kiitos loistavasta palvelusta häidemme tiimoilta. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluihinne ja kokonaisuuden toteuttamiseen. Vieraat kehuivat tilaa ja ruokaa kovin ja saimme järjestettyä varsin hyvät bileet, meidän näköisemme juhlat. Parasta oli kokonaisuus – helppo yhteistyö, kaiken sujuvuus, ruuan laatu, näyttävä tila, keskeinen sijainti, ammattitaitoinen henkilökunta

   

  Elsa ja Jarno häät

 • Ehdottomasti palveluasenne. Johdonmukaisesti tasaisenlaadukasta. Kaikki sovittu piti paikkansa ja henkilökunnalta löytyi myös joustoa ja tilannetajua. Ruoka ja palvelu sai paljon kiitosta myös vierailta. Suosittelen mielelläni myös eteenpäin.

  Susanne, syntymäpäivät

 • Kiitos! Saimme unelmahäämme Harmoonissa. Asiantunteva, ystävällinen henkilökunta valloitti juhlavieraiden sydämet. Ruoka keräsi vierailta kehuja. Kattaus ei olisi voinut enää kauniimpi olla. Tunnelma oli juhlava, mutta rento. Oli ilo luottaa juhlat teidän käsiinne, saimme enemmän kuin osasimme kuvitella!

   

  Maija ja Matti Hynynen

 • My feedback is only positive

  It was already so kind and were easy to communicate with you via email. It has never been a problem that I could not come in person before the day of the celebration. I always got a fast response.

  And the food was delicious. I got a very good feedback from my guests, they all liked it a lot. Especially the starters were awesome, and I loved the crumble.

  My one special diet guest was so happy that she actually could eat almost everything and that you really told her about the ingredients. She said it was the first time ever.

  The service at the evening was also perfect, very kind, nice, and friendly.

  I am very sorry that I forgot the time a bit. And still, it was no problem that we staid a bit longer.

  All in all, it was a perfect evening for me. And I will recommend it to everyone who asks me.

  Many thanks,

  Franziska

  Post Doctoral dinner 2018

 • Lämmin, iloinen kiitos teille kaikille, Harmoonilaiset, jotka osallistuitte väitöskaronkkani suunnitteluun, järjestämiseen ja toteuttamiseen.

  Olitte kärsivällisiä, ymmärtäväisiä, joustavia ja ystävällisiä koko väitösjuhlieni suunnittelu- ja toteutusprosessin ajan.

  Juhlatila ja juhlat asetteluineen, ruokineen ja juomineen – oli onnistunut, juhlava, minun näköiseni kokonaisuus.

  Karonkan tarjoilu isolle määrälle ihmisiä onnistui sujuvasti – huomaamattomasti – ja juhliani kunnioittavasti.

  Olen melkoisen vaativa, esteettinen ja palvelua arvostava. Minulla ei ole teistä mitään huonoa sanottavaa.

  Pidimme hyvin paljon isoimmasta, saunallisesta huoneistosta, jossa asuimme joulukuun lopussa. Jos tulemme Jyväskylään, toivomme voivamme majoittua teille.

  Ainoa pettymykseni, joka ei liity teihin, oli juhlaväen väsyminen juuri tanssin alkutahdeilla. Musiikki sopi kyllä hyvin juhlien loppuun – ja antoi meille, juhlia jatkaville leppeän tunnelman.

  Syväkiitos teille kaikille!! Lumijäisestä Helsingistä

   

  Karonkka

 • Kiitos vielä viime viikon lauantain juhlista.
  Kaikki toimi hienosti ja henkilökunta oli todella ystävällistä, huumorintajuista ja palvelualtista! Ruoka sai paljon kehuja vierailta, esimerkiksi kalojen tuoreus ja hyvä suola. Makeiden ystävänä arvostin sitä, että jälkiruoka oli oikeasti hyvän kokoinen ja tietysti myös erityisen herkullinen.
  Tila toimi loistavasti ja viihdyimme hyvin!

  Karonkka

 • Suuret kiitokset lauantain muistotilaisuuden järjestelyistä. Teillä on ihan huipputiimi töissä ja kaikki toimii. Palvelu oli ensiluokkaista joka vaiheessa ja ruoka suurenmoista. Erityiskiitokset vielä tilaisuuden ystävälliselle ja auttavaiselle tarjoiluhenkilökunnalle. Ja teidän tilat ovat ihanat.

  Muistotilaisuus 2019

 • Vietimme lauantaina 11.1. ikimuistoiset syntymäpäivät ravintola Harmoonin juhlatila Aapelissa. Varasimme aluksi paikan ihan nettitietojen perusteella, koska asumme kaukana paikasta. Valintaan vaikutti paikan hyvä sijainti ja viehättävät kuvat tiloista.
  Myöhemmin kävimme etukäteen katsomassa juhlatilaa ja sopimassa käytännön järjestelyistä. Kun saavuimme 11.1. juhlatilaan ja näimme kauniisti katetun pöydän ja kohtasimme ystävällisen henkilökunnan tiesimme, että olemme tervetulleita ja  meillä tulee olemaan hyvät juhlat. Erikoisesti meitä lämmitti se, että kaikki toiveemme oli otettu huomiooon ja henkilökunta opasti meitä laitteiden  käytössä.  Kaikki oli kunnossa kun vieraat saapuivat ja juhlat pääsivät alkamaan. Tarjoilu toimi kellontarkuudella ja ruoka ja juomat olivat todella maistuvat. Joukossamme oli monia ruoka-alan ammattilaisia ja kaikki totesivat, etteivät ole koskaan syöneet niin hyvää kuhaa kuin Teillä tarjottiin. Henkilökunnan suhtautuminen pieniin juhlavieraisiin oli lämpöisen kohteliasta ja ymmärtäväistä. Vieraamme kehuivat tarjottavia ja juhlatilaa niin tilaisuuden aikana kuin jälkeenpäin.
  Haluamme lämpimästi kiittää Ravintola Harmoonin kaikkia juhlamme järjestelyihin osallistuneita henkilöitä juhlamme onnistumisesta. Erikoisesti kiitos Teille tarjoiluun osallistuneille. Palvelunne oli todella erinomaista. Huomioitte ihanasti pienet vieraamme (tottakai myös isommat). Kaiken huippuna oli tarjoilijan toimittama unohtamamme ruusu hotelliimme. 👍Tila oli juuri juhlaamme sopiva ja vieraat nauttivat tilaisuudesta.
  Kun päivänsankari kysyi Fransilta 4 v, mikä oli juhlista parasta, hän vastasi, ”käytiin siellä kellarissa”….en tiedä oliko se ihan luvallista mutta ilmeisen mielenkiintoinen paikka se oli ollut.
  Tulemme levittämään tätä positiivista viestiä yrityksestänne kaikin mahdollisin keinoin.
  Lämpimästi kiittäen

  Syntymäpäiväjuhla 01/20 Maija ja Ari Kontro

Harmoonisali hääpari
Aapelinsali Harmooni
Juhlamalja Harmoonin puutarhassa
juhlakattaus aapelinsali harmooni
harmooni kellariravintola juhlamalja
aapelinsali ravintolaharmooni
hääpari harmoonin terassilla
ravintolaharmooni, juhlakattaus
juhlatila ravintolaharmooni
harmoonilla puutarhaterassi Jyväskylä
harmoonisali ravintolaharmooni
ravintolaharmooni vintage kattaus
juhlakattaus ravintolaharmooni harmoonisali
hääkattaus ravintolaharmooni jyväskylä
aapelinsali ravintolaharmooni
hääjuhlatila harmoonisali ravintolaharmooni