Huoneistot

Huoneistot

Tunnelmallinen majatalo kaupungin ytimessä

Aisti menneiden vuosien tunnelma ja ainutlaatuinen miljöö. Harmoonin huoneistot tarjoavat kodikasta majoitusta vanhassa Harmoonitehtaan jugend talossa, joka on maakunnallinen suojelukohde. Vanha harmoonitehtaan talo kätkee sisäänsä uniikkeja huoneistoja, joissa asut kuin kotonasi.

Varaa majoitus

Löydät verkkokaupasta Harmoonin huoneistojen lisäksi myös muut keskustan huoneistomme ja huvilat maaseudulla.
Lisätietoja  myyntipalvelustamme 0207353400 tai sähköpostilla myynti@acravintolat.fi 
Tarjoamme majoitusta tarpeesi mukaan, lyhyelle visiitille tai pidempiaikaiseen majoittumiseen.

Huoneistot Harmoonilla

1910 valmistuneen Harmoonitehtaan talon on suunnitellut tehtailijan veli Antti Halonen ja talo edustaa tyyliltään kansallisromanttista jugend tyyliä.  Talon toisessa kerroksessa asuivat alunperin tehtaan perustajien perheet ja vuosien varrella lukuisa joukko kuuluisia keskisuomalaisia taiteilijoita sekä musiikin, että kuvataiteen alalta. Voikin hyvin todeta, että talo on täynnä tarinoita.

Sisustus

Huoneistojen sisustus on raikas ja moderni, kunnioittaen samalla talon jugend henkeä ja harmoonitehtaan muistoa. Jokainen huoneisto on yksilöllinen ja tarjoaa erilaisia näköaloja kaupunkiin. Halosen tehtaan harmoonien ääntä säädettiin erilaisiin sävelkorkeuksiin ja soitinväreihin rekisterien avulla ja huoneistot onkin nimetty niiden mukaisesti: Piano, Forte ja Melodia.  Kuten soittimen äänen värit, huoneistommekin ”soivat” erilaisissa tunnelmissa ja ovat uniikkeja.  Modernit keittiöt, kylpyhuoneet ja nykyajan tietotekniikka takaavat asumisen mukavuuden.

Sijainti

Meille on helppo saapua, sijaintimme matkakeskuksen vastapäätä, on kaupunkiin saapuvalle vierailijalle ihanteellinen. Kävelet vain kadun yli ja olet jo perillä.
Kaupungin nähtävyydet ja kaupat ovat kävelyetäisyydellä ja oma ravintolamme Harmooni à la carte palvelee aukioloaikojen mukaisesti alakerrassa.
Tee pöytävaraus makumatkalle.
harmoonisuites jyväskylä
sauna harmoonisuites