Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Arts & Crafts Restaurants on perheyritys, johon kuuluvat Jyväskylän ydinpaikalla sijaitsevan Ravintola Harmoonin lisäksi Toivakan Kankaisilla oleva Taulun Kartano.

Meillä työskennellään upeissa historiallisesti merkittävissä työympäristöissä hienojen ihmisten kanssa. Tarjoamme kilpailukykyistä palkkausta muiden kattavien henkilöstöetujen lisäksi.

Ravintola Harmooni on Jyväskylän keskustassa historiallisessa rakennuksessa toimiva persoonallinen, sesonginmukaista lähiruokaa tarjoava à la carte – ja tilausravintola. Kesäisin Harmoonin helmi on kaunis puutarhaterassi. Taulun Kartano on tilausravintola- ja hotelli 30 min. ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Avoimet paikat

Kokki

Tule meille kokiksi!

Ravintola Harmooni on Jyväskylän keskustassa historiallisessa rakennuksessa toimiva persoonallinen, sesonginmukaista lähiruokaa tarjoava à la carte – ja tilausravintola.

Tarjoamme vaihtelevan työn rennossa ja mukavassa tiimissä, joka tukee toisiaan. Tulet työskentelemään monipuolisesti aamu- ja iltavuoroissa, à la cartessa ja tilaustarjoilussa.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka on elämänasenteeltaan positiivinen ja kehittymishaluinen. Arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, organisointikykyä ja itsenäistä työskentelyotetta.

Toivomme, että jaat yrityksemme arvomaailman kestävästä ravintola- ja matkailutoiminnasta ja haluat tuottaa elämyksiä asiakkaillemme. Tarjoamme kilpailukykyisen osaamista vastaavan palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika 27.9.19 saakka.

Lisätietoja ja hakemukset: Keittiömestari Juha Lehtonen 0404841911, juha@acravintolat.fi