Ajankohtaista

Ajankohtaista

Koronatiedote ja muutoksia ravintolan aukioloon

Koronaviruspandemian aiheuttamien tasavallan hallituksen linjausten johdosta olemme poikkeuksellisessa tilanteessa. Vastuullisen matkailun periaatteita noudattaen ja huomioiden sekä asiakasturvallisuuden, että henkilöstön turvallisuus olemme päättäneet sulkea ravintola Harmoonin 23.3-16.4.2020 väliselle ajalle. Ravintola Harmooni palvelee viikolla 12 normaaliaukioloaikojen mukaan ja sulkeutuu tauolle sunnuntaista 22.3. alkaen.

Tapahtumat
Kevään tapahtumat huhtikuun loppuun saakka on peruttu. Tiedotamme tapahtumiin jo lipun ostaneita ja pöytävaraukset tehneitä henkilökohtaisesti. Jotkin tapahtumat siirtyvät uuteen ajankohtaan ja niihin ostettu lippu on voimassa uutena ajankohtana.

Lounasliput ja lahjakortit
Lounaslippujen ja lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan ravintolan sulkemisaikaa vastaavan ajanjakson verran. Muutokset tehdään tarvittaessa jos lahjakortti on käyttämättä ja meinaa vanhentua.

Varatut tilaisuudet
Kaikki varaukset kokous- ja juhlatilaisuuksiin ovat voimassa ja toteutuvat suunnitellusti. Vastaamme mielellään kysymyksiin koronapandemian mahdollisista vaikutuksista.

Myynti sekä verkkokauppa palvelevat
Myyntipalvelun tavoitat puhelimitse 020 7353 400 sekä sähköpostitse myynti@acravintolat.fi supistetuin aukioloajoin. Verkkokaupasta voit ostaa lippuja tuleviin tapahtumiin tai lahjakortteja.

Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja toivomme, että pääsemme mahdollisimman pikaisesti normaaliin toimintaan ja voimme jälleen tuoda palvelut kaikkien saataville. Tiedotamme ajankohtaiset uutiset verkkosivuillamme ja facebookissa.