Juhlamenut

Juhlamenut

Buffet menut ryhmille

Harmoonin juhlamenut ovat makujen harmoniaa juhlanne kunniaksi. Minimiveloitus on 20 henkeä.
Tilausravintolan keittiömestari Mari Moilanen on suunnitellut vuodelle 2018 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.

MENU AAPELI 

Alkuruokapöytä

Vihreää salaattia ja Harmoonin vinegretti
Fenkolipikkelöityä sipulia ja kurkkua
Koivusiirapilla paahdettua naurista
Rucolapestolla marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Kolatun munajuustoa ja anishillottuja marjoja
Marinoituja katkarapuja ja lehtisalaattia
Kalkkunapastramia ja tyrni-porkkanahilloketta
Palvattua possua ja savumajoneesia
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
**
Pääruoka

Osso buccoa, paahdettua kaalia ja yrttipolentakakkua
TAI
Savustettua häränrintaa, karamellisoitua sipulia paahdettua perunaa ja valkosipulikastiketta
*
Kermatäytekakku (vadelma, mansikka, mustaherukka-sitruunakreemi)
Kahvi/tee

42€ / hlö
Juhlamenut
Juhlamenut
MENU IIDA
Alkuruokapöytä

Yrtti-vihersalaattia ja Aapelin vinegretti
Kaalia kolmella tavalla
Artisokkaa ja marinoituja linssejä
Sampanjasilakkaa
Nizzan salaatti savusärjestä
*
Lohta, sitruunaa ja tillipestoa
Kananmaksaterriiniä ja chiliomenaa
Palvattua naudan paistia ja tomaattisalsaa
Kauden perunaa ja savuvoita
Harmoonin leipävalikoima ja maustevoita
**

Pääruoka

Siitakesienillä täytettyä ibericipossurullaa, tryffelimunakoisoa ja parapähkinäkastiketta
TAI
Haudutettua siikaa fenkolilla ja kevätsipulilla, puikulaperunapyrettä
*
Kermatäytekakku (mansikka, vadelma tai mustaherukka-sitruunakreemi)
Kahvi ja tee

Hinta 51 eur / hlö


MENU LIPSTIKKA - Kasvisruoka buffet
Tuoreyrttisalaatti ja basilikadressing
Sitruunalla maustettu fenkolia ja kesäkurpitsaa
Hunaja paahdettuja kelta-, ja raitajuurta
Hillottua kirsikkatomaattia ja punasipulia
**
Kuttucheddaria ja melonia, mangokastiketta
Tuorekurkkua ja marinoitua papua
Latva-artisokkaa ja maustettua linssiä
Tuore perunasalaatti paahdetuilla siemenillä
Kauden perunaa ja beurre montea
Harmoonin leipää ja maustevoita
*
Pääruoka
Savu-punajuuripihvi, maa-artisokka-perunapaistosta, kurpitsapyrettä, kananmunakastike

Kahvi ja tee
Hinta 36 euroa / henkilö
MENU OSKAR

Alkuruokapöytä
Vihersalaattia rucolalla ja Oskarin vinegretti
Juureslastuja marnoituna
Metsäsienisalaattia smetanalla
Avomaankurkkusalaattia ja tilliä
*
Siianmätimunia
Graavattua nieriää ja kevätsipulicreme
Glaseerattua maissikananrintaa ja romesco-kastiketta
Savustettu karitsapastrami ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä
Kauden perunaa ja yrttivoita
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
**

Pääruoka
Savujuustolla kuorrutettua haukea hummeriliemessä, fenkolia ja kesäkurpitsaa, maa-artisokka-perunapyrettä
TAI
Savustettua lohta, salviapunajuuria, mustajuuripyrettä ja valkoviini-voikastiketta
*
Kermatäytekakku (mansikka, vadelma tai mustaherukka-sitruunakreemi)
Kahvi tai tee
Hinta 48€ / hlö


HARMOONIN GRILLIMENU
Yrtti-vihersalaattia
Nuudelicoleslawta
Raparperichutneytä
Kurpitsa-avokadosalaatti
Marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Grillistä:
Grillattua bataattia
Whisky bbq kanaa
Grillattua raakamakkaraa
Sweet&sour porsasta
Tulisesti marinoituja zukkiineja
**
Chili-valkosipulijogurttia
Puolukkaketsuppia
Romesco salsaa
Sitruuna-timjamiperunaa
Paahdettuja juureksia
*
Kahvi ja tee
Hinta 49 euroa / henkilö
Ruokajuomana hintaan sisältyy vesi, kotikalja saatavilla lisähintaan +1 eur / hlö. Lasten hinta 5-12 v. -50% ja 4v tai nuoremmat veloituksetta.
Huomioimme erikoisruokavaliot ennakolta ilmoitetun mukaisesti.

Voit viimeistellä makunautinnon jälkiruualla, kakulla tai molemmilla, jolloin niiden hinta lisätään menun hintaan.

KAKUT 
Hääkakku tai juhlan kruunaava kakku voi olla moussekakku, hyydykekakku, tuorejuustokakku, sokeri- tai mantelimassalla kuorrutettu fantasiakakku tai ihan perinteinen marjakermakakku. Hinta määräytyy kakun ja koristelun mukaan alkaen 6 euroa / hlö.

Tässä joitakin esimerkkejä:
Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa:
Suklaa-, vadelma-, mansikka- tai sitrushyydykekakku
Vaniljahyydykekakku omenakiilteellä
Mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla

Sokerimassakakku sopimuksen mukaan hinta riippuen kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: marjaisat täytteet ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse.

JÄLKIRUUAT 
Appelsiini-suklaapiirakka ja mustaherukkahilloa
Päärynäfrangipane ja lakritsamoussea
Jugurtti-pannacotta, hillottuja marjoja ja kinuskikastiketta
Valkosuklaabrownie ja kirsikkakastike
Jälkiruokien hinta on 5 euroa / henkilö.