Juhlamenut

Juhlamenut

Buffet menut ryhmille

Harmoonin juhlamenut ovat makujen harmoniaa juhlanne kunniaksi. Minimiveloitus on 20 henkeä.
Tilausravintolan keittiömestari Mari Moilanen on suunnitellut vuodelle 2019 kokonaisuudet, joissa maut täydentävät toisiaan, käyttäen myös lähialueemme tuottajien raaka-aineita.

MENU OSKAR

Alkuruokapöytä:
Yrtti-vihersalaattia
Aapelin vinegrettiä ja artesaani salaattikastiketta
Fenkolilla marinoitua kurkkua ja sipulia
Juureslastuja pikkelöitynä
*
Jukolan aito cheddarjuustoa ja melonisalaattia
Marinoituja katkarapuja ja lehtisalaattia
Siikaa, sitruunaa ja piparjuuri-tilli ranskankermaa
Palvattua kalkkunaa ja tyrni-porkkanahilloketta
Talon leipävalikoima ja kirnuvoita
**
Pääruuat:
Yön yli haudutettua häränrintaa ja valkosipulikastiketta
TAI
Miedosti savustettua lohta ja valkoviini-voikastiketta
Pääruuan lisukkeena:
Puikulaperunasosetta
Lehtikaalia, porkkanaa ja kesäkurpitsaa
*
Mansikkakermatäytekakku ja kahvi tai tee

Hinta: 42€ Yhdellä pääruualla, +5 Molemmat pääruuat
Juhlamenut
Juhlamenut
MENU IIDA

Alkuruokapöytä
Vihersalaattia rucolalla
Paahdettuja pähkinöitä ja siemeniä
Aapelin vinegretti ja valkosipulinen salaattikastike
Punakaalia ja latva-artisokkaa
Kotimaista tomaattia ja kotijuustoa
*
Sampanjasilakkaa
Haukiterriiniä ja punasipulihilloketta
Leppäsavustettua lohta ja kuusenkerkkäkastike
Porsaanfilettä ja timjamia
Palvattua naudan paistia ja savumajoneesia
Keitettyä perunaa ja salviavoita
Talon leipälajitelma ja maustevoita
**
Pääruuat
Kuhaa ja valkoherukkakastiketta
TAI
Wallenbergin mureketta ylämaankarjasta ja karamellisoitua sipulia
Pääruokien lisukkeena:
Punajuuripyrettä
Myskikurpitsaa ja mustajuurta
*
Mustaherukka-sitruunakreemitäytekakku ja kahvi tai tee

Hinta: 47€ Yhdellä pääruualla, +5€ molemmat pääruuat
MENU AAPELI 

Alkuruokapöytä:
Vihreää salaattia ja Harmoonin vinegretti
Valikoima pähkinöitä ja siemeniä
Kvinoaa ja kurkkua
Koivusiirapilla paahdettua naurista ja suolaheinää
Rucolapestolla marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Kuttucheddarsalaatti ja vadelmakastiketta
Kylmäsavulohitartaria
Savusärkeä, siianmätiä ja kanamunaa
Tervaglaseerattua kananrintaa ja kukkakaalia
Karitsapastramia ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä
Talon leipälajitelma ja maustevoita
**
Pääruuat:
Haudutettua siikaa fenkolilla ja kevätsipulilla
TAI
Kotimaista härän ulkofilettä roseepaahdettuna ja tummaa metsäsienikastiketta
Pääruuan lisukkeet:
Paahdettua perunaa, mustajuuripyrettä
keltajuurta, broccolinia ja punasipulia
*
Mango-passionhyytelökakku ja kahvi

Hinta: 49€ Yhdellä pääruualla, +6 € kahdella pääruualla

Ruokajuomana hintaan sisältyy vesi, kotikalja saatavilla lisähintaan +1 eur / hlö. Lasten hinta 5-12 v. -50% ja 4v tai nuoremmat veloituksetta.
Huomioimme erikoisruokavaliot ennakolta ilmoitetun mukaisesti.

Kakun voi vaihtaa jälkiruokaan ilman lisäkulua. Viimeistele makunautinto jälkiruualla, tai juustovalikoimalla. Hinta tarkistetaan muutosten mukaan.

KAKUT 
Juhlan kruunaava kakku voi olla moussekakku, hyydykekakku, tuorejuustokakku, sokeri- tai mantelimassalla kuorrutettu fantasiakakku tai ihan perinteinen marjakermakakku. Menujen hintaan sisältyy täyte-, mousse- tai tuorejuustokakku. Erikoiskakut lisähintaan.

Tässä joitakin esimerkkejä:
Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa: suklaa-, vadelma-, mansikka- tai sitrushyydykekakku, vaniljahyydykekakku omenakiilteellä, mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla

Sokerimassakakut valmistetaan sopimuksen mukaan hinta, riippuu kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: marjaisat täytteet ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse.

JÄLKIRUUAT 5 eur / henkilö
* Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
* Tyrnimousse ja lakritsikastike
* Valkosuklaabrownie ja mansikkaa

ILTAPALAT
* Iltasoitto: Ruisnachoja, salsaa ja jukolan cheddar juustoa kerroksittain paahdettuna uunivuoassa 9 €/hlö
* Oscarin Operetti: mausteisia broilerin nuijia, täyslihamakkaroita, aiolia, chilimajoneesia, tuoreyrttisalsaa ja perunarieskoja 15 €/hlö
* Yösinfonia: Jukolan aitocheddar, Peltolan blue- ja Kolatun Valma-brie juustot tarjolla artesaanihillon, pähkinöiden,hedelmien ja keksien kera 12 €/hlö


ERIKOIMENUT

MENU LIPSTIKKA - Kasvisruoka buffet

Tuoreyrttisalaatti ja basilikakastike
Fenkolilla maustettua kurkkua ja sipulia
Hunajapaahdettua kelta-, ja raitajuurta
Rucolapestolla marinoituja kirsikkatomaatteja
**
Kuttucheddaria ja melonia, mangokastiketta
Marinoituja papuja ja kurpitsaa
Latva-artisokkaa, punakaalia ja maustettua linssiä
Tuoreperunasalaatti paahdetuilla siemenillä
Kauden perunaa ja beurre monte kastiketta
Harmoonin leipää ja maustevoita
*
Pääruoka
Savupunajuuripihvi, maa-artisokka-perunapaistos, mustajuuripyre ja kananmunakastike
*
Vegaani suklaahyydykekakku
Kahvi ja tee
Hinta 45 euroa / henkilö

HARMOONIN GRILLIMENU
Yrtti-vihersalaattia
Nuudelicoleslawta
Raparperichutneytä
Kurpitsa-avokadosalaatti
Marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Grillistä:
Grillattua bataattia
Whisky bbq kanaa
Grillattua raakamakkaraa
Sweet&sour porsasta
Tulisesti marinoituja zukkiineja
**
Chili-valkosipulijogurttia
Puolukkaketsuppia
Romesco salsaa
Sitruuna-timjamiperunaa
Paahdettuja juureksia
*
Kahvi ja tee
Hinta 49 euroa / henkilö