Harmooni Garden – Terassi

Harmooni Garden – Terassi

Harmooni Garden

Puutarhaterassi on salainen puutarha aidan suojassa, tarjoten keitaan keskellä kaupunkia. Harmoonin à la carte kesälista on nautittavissa terassilla ja kellariravintolassa. Se tarjoaa kesäisiä lähiseudun makuja kokkiemme valmistamana.

 Terassi on avoinna ravintolan aukioloaikoina säävarauksella. Kesän Puutarhabrunsseista tiedotetaan erikseen tapahtumat sivulla. 

Kesälistalla 2020 painottuvat läheltä keskisuomalaisesta luonnosta kerätyt villiyrtit  ja luomukasvit. Listalta löytyy myös annoksia, joita voit nauttia sekä alku- että pääruokana oman valintasi mukaisesti. Lisää vaihtoehtoja erikokoiseen nälkään.

Kesän Viini- ja juomalistalta löytyy upeita kuohuvia juomia ja saksalaisia viinejä. Talon shampanja Delot Carte Monte cul erikoishintaan 9 eur lasillinen koko kesän. Tervetuloa nauttimaan kesästä ja keskustan kauneimmasta puutarhasta pitkän tai lyhyen kaavan mukaan.

Harmoonin pöytääntarjoiltu lounas on tarjolla myös terassilla, säävarauksella. Tutustu lounaslistaan.

Tapahtumien terassi

Harmooni Garden Live tuo heinäkuussa elävää musiikkia terassille, tiedotus tapahtumat sivullamme.  Sateen sattuessa musisoidaan sisätiloissa.

Puutarhajazz 1.8.20. järjestetään jo 7. kerran. Nostalginen jazz & swing musiikki soi kesäillassa. Esiintyjistä ja aikatauluista ilmoitamme tapahtumat sivullamme, josta pääsee myös ostamaan tapahtumaliput ennakolta.

Harmoonilla on mahdollisuus myös yksityisterassin varaamiseen – haluatko järjestää puutarha grillijuhlat seurueellesi tai yhdistyksesi tapahtuman? Me järjestämme tapahtumasi. Oma sisäpiha tarjoaa mahdollisuuksia tapahtumien järjestämiseen myös talvella. Ota yhteyttä myyntipalveluun puh: 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi

Tarinoita Harmoonin puutarhasta

Omenapuu

Harmoonitehtaan pihassa kasvaa Antti Halosen veljelleen Aapelille lahjoittama omenapuu. Omenapuun hän on tuonut kotipaikkakunnan Lapinlahden puutarhalta. Pihapiirin kasveihin kuuluivat omenapuiden lisäksi sireenit, ruusut ja vaahteroita. Niin tänäänkin.

Piha-aita

Pihapiiriin kuului tehtaan työläisten asunto, puuvarastoja ja pihaa reunusti korkea aita. Korkea aita oli kaupunkijärjestyksen mukainen ja pihapiiriä suojasivat rakennukset ja aita. Tehtaan työläisten lapsille, pihapiirin pojille, aita oli kuin valtatie, jota pitkin oli hauska kiitää naapuritonteille.

Harmoonien kuljetuslaatikot

Valmiit urkuharmoonit pakattiin aikanaan puisiin kuljetuslaatikkoihin, joissa oli myös sahanpurua pehmikkeenä. Urkuharmoonihtehtaan pihassa harmooneita odottaneet tyhjät kuljetuslaatikot houkuttelivat myös toisinaan satunnaisia yöpyjiä, jos majataloon ei ollut rahaa tai muutoin päässyt. Tarina kertoo, että laatikot olivat myös oivallinen piilopaikka sitä kaipaaville.