Ravintola

Ravintola

Tervetuloa nauttimaan tunteella tehtyä ruokaa!

Harmooni tarjoilee makujen ja hyvän olon harmoniaa. Yksi talo – kaksi ravintolaa: tiloissamme palvelee 50-paikkainen Harmoonin kellariravintola ja  Harmooni tilausravintola vastaa vaativankin juhla- ja kokousasiakkaan tarpeisiin.

Kellariravintola

On elämyksellinen ravintola, joka tarjoilee päivällä rentoa ja mutkatonta lounasta ja iltaisin suomalaista lähiruokaa modernilla otteella. Kellariravintolan rustiikkinen miljöö kauniine yksityiskohtineen ja taideteoksineen muodostaa lämminhenkisen ja ainutlaatuisen miljöön Jyväskylässä.

Harmoonin makumaailma saa voimansa neljästä vuodenajasta. Menumme koostuu kausittain vaihtuvista, lähituottajiemme parhaista raaka-aineista. Tuomme lautaselle myös järvien kalaa ja metsien riistaa sesongin mukaan. Tilausravintolan pieteetillä mietityt menukokonaisuudet noudattavat samaa ruokalinjaa.

Tee pöytävaraus

Halutessanne tehdä pöytävarauksen samalle päivälle lähempänä kuin kaksi tuntia ennen ravintolan avaamista, pyydämme olemaan yhteydessä pöytävaraukseemme puhelimitse 020 735 3401.

Kellariravintolan aukioloajat

 • Lounas arkisin ma-pe 11-14
 • À la carte ma 16-21, ti-to 16-23, pe 16-24, la 14-24

”Alueen erinomaisten lähiruokatuottajien laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista on helppo lähteä valmistamaan sesongin mukaan rehellistä ruokaa luomua unohtamatta. Tavoitteena on välittää oma intohimoni ruoan valmistamiseen harkitun ja tarkan työjäljen kautta. Seison ylpeänä osana Harmoonin tiimiä!”

Juha Lehtonen, keittiömestari 

Harmoonin kellariravintolassa on tarjolla makusointuja, jotka saavat sielusi soimaan.

Tilausravintola

Palvelee yli 20 hengen ryhmiä ennalta varattuna. Tilausravintolassa on valoisia, jugendhenkisiä tiloja erikokoisille seurueille 10 hengestä yli 100 henkeen. Siirry tilausravintolan sivulle tästä.

Harmooni Garden puutarhaterassi

Ravintolapalveluja tarjoamme myös Harmooni Garden terassilla. Puutarhaterassimme on aurinkoinen ja vehreä ja se on harvinaisuus kaupungin keskustassa. Tule istumaan omenapuun alle ja nauttimaan Harmoonin miljöön tunnelmasta ja ruuasta.

 • Terassi palvelee säännöllisesti kesäaikaan
 • Talviaikana erikseen ilmoitettuna tapahtumien yhteydessä.
 • Terassilistalla tarjolla herkkuja Harmoonin puuhiiligrillistä, kesän makuja ja kattava juomavalikoima.
 • Olipa hyvä uusi menu teillä taas! Nautimme siitä kovasti.

  Jenni Hakola / Jyväskylä Sinfonia 14.1.2015

 • Hei, kiitos loistavasta illallisesta Venäläisen menun ja sopivien juomien kera 31.1."</p

  Juhan L perheen kera Harmooni à la cartessa 31.1.15

 • “Meillä meni eilen tosi kivasti ja ruoka erityisesti sai huippupalautteen. Totesinkin, että jos kokkinne on joskus jäämässä kodittomaksi, niin meiltä löytyy kyllä tilaa!”

  To 26.3.2015 Aapelin sali, Keski-Suomen Ekonomit ry. Mari Pitkänen

 • “Olin huomannut heidän sivuiltaan maininnan venäläisestä menusta ja se kiinnosti oitis.  Tämä oli kummallekin meistä kolmas kerta, kun illastimme viime keväänä avatussa ravintolassa, eikä tämä kertakaan varmasti jää viimeiseksi. ”

  Lue koko kirjoitus kuvineen.

  Campasimpukka bloggari 31.1.15

 • Meillä oli vallan mahtava ruokailuhetki Harmoonilla viime perjantaina 4.12.
  Kaikki sujui hienosti ja ruokaa kehuttiin paljon!
  Iso kiitos vielä Elinalle hyvästä palvelusta.

  Koko Finnkino Fantasian puolesta Eve 🙂

  Eve, Finnkinolta 4.12.15

 • Palvelu: tarjoilijat vaikuttivat nauttivan työstään ja olivat todella mukavia, rentoja ja asiantuntevia. Ruoka: härkis-lasagne oli todella maukasta, varsinkin annoksen majoneesi oli pehmeintä ja samettisinta mitä olen koskaan saanut. Hienoa, että olette kahittäneet täysin vegaanisen annoksen ja saaneet siitä noin maistuvan!

  12.1.17

 • Completely amazing. Best meal in my life. Don’t skip this place. Even the vegetarian option was excellent.

  Dan Wrona 28.8.17

 • Amazing food and service. Highly recommend for those looking for locally sourced Finnish cuisine.

  Teniell Trolian 28.8.17

 • Ensimmäistä kertaa lounaalla Harmoonissa, kolmen hengen työporukalla. Erinomainen kokemus: hyvä ruoka ja palvelu; kiireetön hetki keskellä työpäivää viihtyisässä ympäristössä.

  26.5.17