Meetings

Meetings

We make your meetings easy

The historic Jugend building, light and spacious meeting rooms, personal service and scrumptious food crown your event. We create a recipe for a successful meeting. We arrange the best-suited space for your needs, be it a development-team meeting or a large reception, and offer diverse, adaptable options for special groups. Our spaces are also excellent for workshops. All our indoor rooms have comfortable, upholstered chairs and modern meeting equipment.

Harmooni is part of Arts & Crafts Restaurants Oy, a family business in Jyväskylä. The company has two locations: the enchanting Jugend-style Harmooni and the idyllic country Taulun Kartano Manor.

We offer a slice of living history and life-long memories.
Harmooni is located at the parade grounds in the heart of the city of Jyväskylä, across from the tourist centre at Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Our Sales Service is open for Harmooni party and meeting reservations Monday through Friday from 9:00 AM to 4:00 PM.

Sales, celebrations and meetings: +358 207353400
Harmooni à la carte reservations: +358 207353401
Email: myynti@acravintolat.fi

Harmooni is part of the Arts & Crafts Restaurants Oy chain.
Call or email to make a reservation or learn more about our services!

  •  “Harmooni on hienon tarinansa, ainutkertaisen ympäristönsä ja keskeisen sijaintinsa myötä ihanteellinen paikka järjestää henkilöstöpäivät. Hyvä asiakaspalvelu ja maittava ruoka täydensivät onnistuneen päivämme. On hienoa olla tukemassa paikallista yrittäjyyttä ja yritystoimintaa – se on myös yksi LähiTapiola Keski-Suomen keskeinen palvelutehtävä.”

    Teemu Toivanen, toimitusjohtaja LähiTapiola Keski-Suomi

  • Olin perjantaina siellä teillä Kauppakamarin Ennakkoperintä- koulutuksessa ja olen tänään purkanut työ- ja sähköpostisumaa. Täytyy kyllä sanoa, että en ole ikinä ennen ollut noin upeassa paikassa koulutuksessa. Ja ruoka oli aivan ihanaa. Ihana tunnelma siellä salissa ja hienosti vielä täydensivät ne vanhat astiakaapit sekä ryijy sisustusta.

    Päivi Flinkman, Tietoakseli

  • “Meillä meni eilen tosi kivasti ja ruoka erityisesti sai huippupalautteen. Totesinkin, että jos kokkinne on joskus jäämässä kodittomaksi, niin meiltä löytyy kyllä tilaa!”

    To 26.3.2015 Aapelin sali, Keski-Suomen Ekonomit ry. Mari Pitkänen