Kilpailut

Kilpailut

Juhlakuva kilpailu – Elämänmittaisia muistoja 

2017 juhlakautta kohti mennessä, kurkistetaan edellisien juhlavuosien tunnelmiin. Oletko sinä napannut kuvan juhlissa Harmoonilla, joka jää elämään onnellisten muistojen myötä? Se kuva, joka saa hymyn huulille, naurattaa tai koskettaa.

Kuinka osallistut : Voit osallistua kilpailuun julkaisemalla kuvasi instagramissa ja liittämällä siihen molemmat hashtagit: #ravintolaharmooni #harmooninjuhlat.

Jos sinulla ei ole instagram tiliä, voit myös lähettää kuvan meille sähköpostilla ja julkaisemme sen puolestasi. HUOM muistathan varmistaa että jakamasi kuva on julkinen, jotta se näkyy kilpailussa.

Kilpailuaika on 16-20.1.2017 klo 21.00

Kuinka voittaja valitaan? Voittajan valitsee yleisö. Kaksi eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa palkitaan, joten kannattaa aktivoida omat verkostot. Kuvat näkyvät instagramin lisäksi Harmoonin verkkosivuilla ja facebookissa.

Palkinnot:

  • Ensimmäinen palkinto eniten tykkäyksiä saaneelle kuvalle on hemmottelua Harmoonilla. Yöpyminen Harmoonin saunallisessa Forte sviitissä ja kolmen ruokalajin illallinen kahdelle Harmoonin kellariravintolassa.
  • Toinen palkinto on Hemmottelupaketti Riihirannassa Taulun Kartanolla kahdelle. Sisältää yöpymisen Villa Riihirannassa, herkkutarjottimen kuohuviinin kera Villaan toimitettuna.

Huomioittehan, että kilpailuun osallistuvien kuvien osalta hyväksytte niiden käytön Harmoonin markkinoinnissa ja, että teillä on lupa julkaista kuva.

Voittajakuva julkistetaan Häämessuilla lauantaina 21.1.2017 ja ilmoitamme voittajalle.

Onnea kaikille kilpailuun osallistuville.