Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puutarhajazz Dixie Harlem & Jonna Ortju

1 elokuun @ 19:00 - 23:00

19€

Puutarhajazz

HUOM ennakkolippujen myynti on päättynyt- joitakin lippuja saatavilla portilta.

Harmoonin jo perinteeksi muodostunut Puutarhajazz järjestetään jo 7. kerran. Dixie Harlem soittaa puutarhaterassilla isolla kokoonpanolla solistinaan upea Jonna Ortju. Tule mukaan tunnelmaan ja varaa tanssikengät jalkaan, tässä konsertissa saa myös tanssia.

Jos mielesi halajaa rentoa kesäillan tunnelmaa upean musiikin kera, niin Ravintola Harmoonin Puutarhajazz toteuttaa toiveesi. Vanhan maailman jazz & swing on musiikkia, jota harvemmin kuulee ison orkesterin esittämänä. Se on musiikkia, joka koskettaa tunteita ja tempaa väistämättä mukaan nostalgisiin fiiliksiin. Puutarhajazz edustaa Jyväskylässä harvemmin järjestettyjä pienimuotoisia ulkoilmakonsertteja.

Jyväskyläläinen Dixie Harlem on pitkän linjan muusikoista koostuva yhtye. Ohjelmisto koostuu tunnetuista ikivihreistä jazzsävelmistä, joita esitetään dixieland- tai swing-tyylisesti. Lisäksi ohjelmistossa mukana tanssimusiikkia eri vuosikymmeniltä. Jonna Ortju on rento,  lämminhenkinen artisti, joka valloittaa yleisönsä upealla äänellään ja persoonallaan.

Ohjelma:

Harmoonin Puutarhajazz tarjoilee musiikin lisäksi makuja. Jazztapas tuo kielelle Harmoonin lähituottajien upeita kauden makuja raikkaina kokonaisuuksina kesäisen menun kera, joka tarjoillaan pöytään.

Klo 19-21 Jazztapas pöytääntarjoiltuna
*
Klo 20.00 -23.00 Dixie Harlem esiintyy puutarhaterassilla, kolme settiä, solistina Jonna Ortju.

Liput:
Pääsylippu 19 euroa. OSTA LIPPU TÄSTÄ.
Lippu & Jazztapas 46 euroa. OSTA LIPPU TÄSTÄ. 

Lippuja saatavilla ennakkoon verkkokaupastamme tai ovelta.

Turvallisuussyistä tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu. Istumapaikat jakautuvat saapumisjärjestyksessä, pöytävaraukset vain ruokavarauksen yhteydessä.

Konsertti järjestetään puutarhaterassilla huomioiden koronapandemia tilanteesta johtuvat turvallisuusohjeet.
Sateen sattuessa tapahtuma järjestetään Harmoonisalissa.

Kysy lisää puhelimitse: 020 735 3400 tai sähköpostilla myynti@acravintolat.fi

Joustava lippu: Jos tapahtuman toteutumiseen tulee muutoksia (esim. koronapandemian aiheuttamien rajoitusten johdosta) ostetut liput ovat voimassa tapahtuman uutena ajankohtana tai vaihdettavissa johonkin muuhun tuotteeseemme. Tapahtuman peruuntuessa ja asiakkaan toiveesta maksu voidaan myös palauttaa.

Tiedot

Päivämäärä:
1 elokuun
Aika:
19:00 - 23:00
Hinta:
19€
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , , , ,

Tapahtumapaikka

Harmooni
Hannikaisenkatu 39
Jyväskylä , 40100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+ 358 20 735 3400
Kotisivu:
http://www.harmooni.fi

Järjestäjä

Harmooni
Puhelin:
0207353400
Kotisivu:
www.harmooni.fi