Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Murhamysteeri-illallinen ”Murha kultaa muistot”

30.1.2021 @ 18:00

74€

Tuoni Studioiden uusin mysteeri vie vieraat 1960-luvun Suomeen ja suljettuun kyläyhteisöön, jossa eksentrisen aatelissuvun kartanolla tapahtuu tulipalo, joka osoittautuu murhapoltoksi. Epäillyt on viety jo pidätysselliin, mutta Supon tutkija selvittelee tapahtumia paikanpäällä ja pyytää vieraita tutustumaan todisteisiin kanssaan.

Von Moorhausin aatelissuvun mailla huhutaan tapahtuvan outoja. Paikalle lähetetäänkin erikoisten tapausten asiantuntija, eksentrinen etsivä Spöklund. Tapahtumapaikalla huhut osoittautuvat tosiksi, kun aatelissuvun hautausmaan kryptasta löytyy tulipalon jäljiltä ihmisen jäänteet sekä viitteitä salatieteiden harjoittamisesta.

Vieraat astuvat keskelle mystiikan peittämää murhatutkintaa. He pääsevät kurkistamaan aatelisen verhon taakse, kuulustelevat kartanon hovimestaria sekä koettelevat päättelykykyään Spöklundia vastaan.

Tule mukaan interaktiiviselle murhamysteeri-illalliselle, nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa etsiviä, tutustu todisteisiin ja selvitä mysteeri. seuraamalla lavalla tapahtumia, sekä tutkimalla tapaukseen liittyvää todistusaineistoa ja nettisivuja.

Näytösten välissä ruokaillaan herkullinen buffet illallinen ja murhatutkijat liikkuvat vieraiden joukossa, tuoden esityksen lavalta vieraiden keskuuteen.

Ohjelmaa voisi kuvailla trilleri-elokuvaksi, johon vieraat pääsevät hyppäämään mukaan ja kokemaan, joko oikean ratkaisun tuomaa riemua, tai väärän valinnan järkyttävät seuraukset. Vieraat siis äänestävät illan päätteeksi oikeaa ratkaisua ja ohjelma päättyy kollektiivisen päätöksen seurausten kuulemiseen.

Jos olet aina halunnut kokea Murhamysteerin, mutta ympäristösi ei ole koskaan tarjonnut siihen mahdollisuutta, tartu nyt tilaisuuteen ja osta lippu murhamysteeri-iltaan.

Lippu murhamysteeri-illalliselle sisältää ohjelman ja ohjelman lomassa nautittavan buffet illallisen. Ilmoitathan erikoisruokavaliot ja samaan pöytäseurueeseen toivomasi henkilöt ravintolaan ennakolta joko lahjakortin viesti kenttään kirjoittamalla, tai sähköpostilla myynti@acravintolat.fi

Ohjelma:

18:30 Ovet

19:00 Ohjelman alkuintro

19:05 1. NÄYTÖS

19:15 Tauko, todisteisiin tutustumista, esiintyjät yleisön seassa, alkuruokapöytä

19:50 2. NÄYTÖS

20:00 Tauko, todisteisiin tutustumista, esiintyjät yleisön seassa, pääruoka

20:35 3. NÄYTÖS

20:45 Tauko, todisteisiin tutustumista & teorioiden palautukset, jälkiruoka

21:15 4. NÄYTÖS, ratkaisu

21:30 Ohjelma päättyy

Lisätietoja puh 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi

OSTA LIPUT VERKKOKAUPASTA 

Tiedot

Päivämäärä:
30.1.2021
Aika:
18:00
Hinta:
74€
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Järjestäjät

Harmooni
TUONI STUDIO

Tapahtumapaikka

Harmooni
Hannikaisenkatu 39
Jyväskylä , 40100 Suomi
Puhelin:
+ 358 20 735 3400
Kotisivu:
http://www.harmooni.fi