Ryhmä à la carte

Ryhmä à la carte

Ryhmämenut

Yli 20 hengen seurueiden pöytiin tarjoillut ryhmämenut tarjoavat lähialueiden raaka-aineista modernilla otteella ja tunteella tehtyä ruokaa.

Ryhmämenu on koko seurueelle yhtenäinen menu: alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Ryhmämenujen hinta 46 euroa / henkilö.

Ryhmämenut jakautuvat sesongeittain neljään vuodenaikaan: talvi, kevät, kesä, syksy tuoden pöytään aina kauden parhaita raaka-aineita. Menu valitaan varauksenne ajankohtaan voimassa olevasta menusta listasta.

Kausimenut ovat voimassa seuraavasti: Talvimenu joulukuusta helmikuun loppuun, kevätmenu maaliskuusta toukokuuhun loppuun, kesämenu kesäkuusta elokuun loppuun ja syksymenu  syyskuusta marraskuun loppuun.

TALVIMENU  joulukuusta-helmikuun loppuun

Alkuruuat:
Savumuikkumousse, rapeaamuikkua, tiristettyruis, perupannaria, tillikurkkumarmeladi, sitruuna kuivattu

Sieniin käärittyä hirvenvasan sisäfilettä (saatavuuden mukaan) (galanttiini), kokonainen pieni punajuuri, savustettua majoneesia, punakaalipyre, puolukkasiirappi, puikulaperunalastu

Kauden kasvisvaihtoehto

Pääruuat
Paistettua kuhaa, mäti-valkoviinikastike, vuohenjuusto-palsternakkapyre, maa-artisokka-perunaprässi

Poronpotkaa/hirven rintaa (saatavuuden mukaan), linssiä, grillattua mustajuurta, puikulaperunapyre, paahdettu valkosipulikastike

Kauden kasvisvaihtoehto

Jälkiruoka:
Porkkanakakkua, porkkanahilloa, tuorejuustomoussea, mantelimurua

KEVÄTMENU  maaliskuusta toukokuuhun loppuun

Alkuruuat:
Madekeittoa, mateen maksaa (saatavuuden mukaan), mätiä, fritattua sipulia, paistettua madetta, perunaa, ruisleipälastu

Savustettua naudankieltä, perunapikkelsiä suolakurkkuliemessä, piklattua sientä, haudutettu sipulipyre, perunalastu

Kauden kasvisvaihtoehto

Pääruuat:
Kermainen savusimpukkapata, paistettua kuhaa, kalaliemessä haudutettua perunaa, kuivattua juuripersilja, levä, parmesan-oliiviöljykastike

Maustettu karitsankylkeä, perunahelmi-kurkku-kevätsipuli paistos, paahdettua valkosipuli pyrettä, karitsanliemikastike

Kauden kasvis vaihtoehto

Jälkiruoka:
Kutunjuustokakkua, uuniomenavaahtoa, marja siirappia, marenkia, omena kompotti, omena-kauramurua

KESÄMENU kesäkuusta elokuun loppuun

Alkuruuat:
Kolmella tapaan perunaa, kylmäsavuhauki, suolaheinä, suolaheinäsalsaverde, ranskankerma

Haudutettua parsaa, hollandaise, ylikypsää porsaanniskaa, villiyrtti, cheddar, oliiviöljy

Kauden kasvisvaihtoehto

Pääruuat
Vaalea suomalainen järvikala, Savupuikula-pinaattiperunaa, Grillattua sipulia, Hernepyreetä, Pähkinävoikastiketta

Härän poskea, fritattua poskea, lipstikkaperunaa, lehtikaalia, korvasienimuhennosta, paahdettua kurpitsansiemeniä

Kauden kasvisvaihtoehto

Jälkiruoka:
Kuusenkerkkäpaahtovanukas

SYYSMENU syyskuusta marraskuun loppuun

Alkuruuat:
Lohipastrami, tillimajoneesi, 67´c keltuainen (luomumuna), savukylki-ruisrouhe, retiisi

Riistariimi, pikkelöity sieni, paahdetussa voissa paahdettua leipää, puolukkagele, jäkälä  (saatavuuden mukaan), hunajavinegrette

Kauden kasvisvaihtoehto

Pääruuat:
Siikaa, muhennettua mustajuurta, jokirapusalaatti, tummaa tillikastiketta, lehtipersiljamajoneesi, kuivattua perunankuorta

Hirveä, savustettua palsternakkapyrettä, hasselbacan perunaa, karamellisoitua omenaa, herukkakastike

Kauden kasvisvaihtoehto

Jälkiruoka:
Mustikkakukko, mustikkamaito, aito marenki, jogurttimousse

**

Palanpainikkeeksi suosittelemme ateriaan sopivat juomat. Menuihin on saatavilla juomapaketti hintaan 25 euroa / henkilö, sisältää erityisesti kullekin ruokalajille valitun viinin.

Tarjoamme viinien lisäksi vahvan kattauksen ruuan kumppaniksi sopivia oluita ja siidereitä. Myös juomapuolella on tarjolla useita luomuvaihtoehtoja.

Aterian päälle Jyväskyläläisten paikallispaahtimoiden (Papu ja Punainen Kirahvi)  Harmoonille paahtamaa luomukahvia 3 eur.

Taataksemme parhaan lopputuloksen, pöytääntarjoillut menut isommille seurueille, nostetaan esille pöytäkunnittain 8-15 annoksen ryhmissä.

Tutustu täältä ryhmävarausten myynti- ja peruutusehtohin.