Ryhmä à la carte

Ryhmä à la carte

Ryhmämenut

Yli 20 hengen seurueiden pöytiin tarjoillut ryhmämenut tarjoavat lähialueiden parhaista raaka-aineista modernilla otteella ja tunteella tehtyä ruokaa.

MENU 1

Siika”nicoise”, papua, keltuaismousse, tillipestoperunaa, anjovisdressing
ja oliivikeksi
*
Valkosipulivoissa paistettua villisianniskaa, timjamiperunaa, lakulla
maustettua mustajuuripyrettä ja omenakastiketta
*
Espressopannacotta, vinsantomarinoitua päärynää ja maustekakkumurua

MENU 2

Karitsan pastramia, kukkakaalipyrettä ja papuratatouille
*
Paistettua kuhaa, rapuliemessä haudutettuja juureksia ja tillicremeä
*
Suklaakakkua, tyrni-porkkanahilloa, inkiväärivaahtoa ja tyrnicrumble

MENU 3

Vuohenjuustopiirakkaa, kirsikkatomaattihilloketta ja balsamicohyytelöä

Paahdettua ankanrintaa, perunafondant ja selleri-omenapyrettä, sherrykastiketta

jälkiruoka 1 tai 2 menusta

**

Ryhmämenujen hinta 46 euroa / henkilö. Kasvispääruokavaihtoehto on aina saatavilla, kysy kauden kasvisvaihtoehtoa.

Palanpainikkeeksi suosittelemme ateriaan sopivat juomat. Menuihin on saatavilla juomapaketti hintaan 25 euroa / henkilö, sisältää erityisesti kullekin ruokalajille valitun viinin.

Tarjoamme viinien lisäksi vahvan kattauksen ruuan kumppaniksi sopivia oluita ja siidereitä. Myös juomapuolella on tarjolla useita luomuvaihtoehtoja.

Aterian päälle Jyväskyläläisten paikallispaahtimoiden (Papu ja Punainen Kirahvi)  Harmoonille paahtamaa luomukahvia 3 eur.

Taataksemme parhaan lopputuloksen, pöytääntarjoillut menut isommille seurueille, nostetaan esille pöytäkunnittain 8-15 annoksen ryhmissä.

Tutustu täältä ryhmävarausten myynti- ja peruutusehtohin.