Pimeä Ravintola

Pimeä Ravintola

Elämys

Koe ”Illallinen pimeässä” — ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamana kolmen ruokalajin illallinen täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna.

Illallinen pimeässä tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan ruokaa ja ruokailua kohtaan. Pimeässä maku- ja hajuaisti paranevat ja ruoan aromit, maut ja rakenteet aistii uudella tavalla. Suurin haaste onkin arvata mitä syö. Sulkemalla näköaisti pois, avautuu ovi intensiivisten makujen kulinaariseen maailmaan.

Pimeä ravintola herättää aistit, ja se on uudenlainen elämys koettavaksi vaikkapa perheen, ystävien tai oman rakkaan kanssa. Se on erilainen ja varmasti mieleenpainuva lahjaidea, joka jättää muiston. Se sopii hyvin myös liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille virkistykseksi.

Mistä

Varaa Illallinen pimeässä haluamallesi päivämäärälle  Elämyslahjojen  sivulta Osta-välilehdeltä ja olet valmis erilaiseen ruokailuelämykseen. Jos illallislahjakortti on varattu ElämysLahjat.fi -sivun kautta, syötä lahjakortissa oleva varausnumero tämän sivuston Varaukset-välilehdelle ja valitse haluamasi päivämäärä. Lisätietoja ja varaukset Elämyslahjojen myyntipalvelusta 09-31576543

Ryhmille (yli 10 henkeä) varaukset suoraan Harmoonin myyntipalvelusta 020 735 3400 tai myynti@acravintolat.fi. Yllätä vaikka työporukkasi tai liiketuttavasi jollakin uudella. 

Miten

Erityisruokavalioista ja mahdollisista allergioista on ilmoitettava varauksen yhteydessä. Tulosta varausvahvistus ja ota se mukaan ravintolaan saapuessasi. Ravintolassa illalliseen kuuluvat ruokalajit toimitetaan osallistujien eteen, joten keskittyä voi nauttimaan kokemuksesta.

Ennen ravintolaan tuloa on kaikki valoa tuottavat elektroniset laitteet sammutettava. Turvallisuussyistä ravintolassa ei saa liikkua ruokailun aikana. Ruokailun aikana apua ja opastusta saa nostamalla käden ylös.

Illallinen sisältää alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan. Illalliselle on saatavilla viinipaketti, joka on kauden menulle valittu. Illallisella on mukana sokea isäntä tai emäntä,  joka yhdistää seurueen ja jakaa kokemuksen kanssanne tuoden samalla näkökulmaa omasta perspektiivistään.

Yhteinen ainutlaatuinen kokemus yhdistää ja saa katselemaan maailmaa elämyksen jälkeenkin hieman eri näkökulmasta.

 

 

 

 

 • Mirva osallistui Pimeän ravintolan ensimmäiselle illalliselle. ”Kokemus vahvisti aisteja niin, että vielä kotonakin kiinnitti erilailla huomiota valoihin ja väreihin. Ilta oli minulle henkilökohtaisesti yllättävän vahva. Jopa niin, että mietin miltä tuntuisi mennä uudestaan ja jos menisin, niin osaisinko ottaa rennommin ja nauttia enemmän itse ruoasta.”

  Hänen juttunsa voit lukea Suurjyväskylä lehdestä.

  Mirva Korhonen 26.3.15

 • Utelias oluen ystävä Bier Baron uskaltautui myös illalliselle pimeään. ”Elämys isolla E:llä – paljon enemmän kuin ”tavallinen” ravintolaillallinen. Ruoka ei kaikesta hyvyydestään huolimatta ole illan päätähti, vaan elämys syntyy hienosti hallitusta kokonaisuudesta.

  Pimeyden ansiosta tuntemattomien seura muuttuu välittömämmäksi, ruoka itsessään on suuri mysteeri ja jotenkin syvästä pimeydestä huolimatta ympäristö on miellyttävän rauhallinen – pahimmat sydämen tykytykset tasaantuivat nopeasti paikalle päästyään. ”

  Lue lisää  blogikirjoituksesta Baronin ajatuksia kokemuksesta.

   

  Bier Baron 26.3.15

 • ”Henskun hekumalliset herkut” ruokabloggari Hensku kommentoi mm. ”Kaiken kaikkiaan tämä oli aikamoisen jännä kokemus, jota voi lämpimästi suositella muillekin! 🙂 Iso kiitos Elämyslahjoille ja ravintola Harmoonille!”

  Lue lisää kokemuksia Harmoonin illalliselta pimeässä.

  Henskiksen kokemuksia illalliselta 26.3.15

 • Campasimpukan hapuilua pimeässä kokemuksia: ”Harmoonissa on mahdollisuus nauttia Illallisia Pimeässä 1.4. alkaen, suosittelen! Ilta antoi ajattelemisen aihetta paljon enemmän kuin olisin osannut arvatakaan. ” Lisää luettavissa blogissa.

  Campasimpukka 26.3.15