À la carte lista

À la carte lista

Harmoonin kevät

Harmoonin kevään ruokalistan herkkuja pääset nauttimaan kellariravintolassamme

ALKURUOAT

SELLERIÄ JA LAKRITSIA. Lehtikaali, kirsikkatomaatti        11

KUHAA JA HERNETTÄ. Kurkku, inkivääri        11

KANIINIA JA KURPITSAA. Keltajuuri, sinapinsiemen        11

Seuraavasta saatavilla kaksi eri kokoa.

MAISTELULAUTANEN. lähituottajien makuja: lihaa, kalaa, juustoa sekä leipää ja voita. Sisältö vaihtuu kauden mukaan
12 / 22

 

PÄÄRUOAT

MAA-ARTISOKKAA JA KANANMUNAA. Hopeasipuli, tryffeli        24

SIIKAA JA HAUKEA.  Mäti, fenkoli        28

POROA JA LUUYDINTÄ. Kerkkä, palsternakka        30

LIHAA HARMOONIN TAPAAN. Vaihtuva liha-annos       30

**

JÄLKIRUOAT

LEIPÄJUUSTOKAKKUA. Lakka, manteli        10

SUKLAAGANACHE. Punajuuri, puolukka        10

PIENIÄ MAKEITA. Nougat, marmeladi, suklaa, madeleine        6

 

Sesongin à la carte menu voi vaihdella raaka-aineiden saatavuudesta johtuen.
Tee pöytävaraus