À la carte lista

À la carte lista

Harmoonin kevättalvi

Puhdasta, läheltä paikallisilta tuottajiltamme Harmoonin maunvirittäjien käsityönä. Uudistettu Harmoonin à la carte lista elää raaka-aineiden saatavuuden ja sesonkien mukaan, tarjoillen lähiruokaa, luomua ja metsän antimia.

Kaikki erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa ennakolta varauksen yhteydessä.
Kasvis- ja vegaanimenut ovat saatavissa ennakkoon tilaamalla.

Valittavanasi on kolmen, viiden  ja seitsämän ruokalajin menut.
Listalta voi tilata myös annoksittain.

Kolmonen 50,00 euroa ( liha- kala- jälki) Kasvismenu 45
Viitonen 61,00 euroa ( kala- kasvis – kala – liha – jälki)
Seiska 70,00 euroa,  Maistelumenu sesongin makuihin

Viinipaketit menuille 27 / 36 / 45

 

ALKURUOAT

MUURAMEN KUHAA. Fermentoitu retikka, kurkku, kuivattu mäti       12

KOHOSEN VILLAPOSSU. Sieni, juusto, sinapinsiemen, possulumi       13

Seuraavasta saatavilla kaksi eri kokoa.

MAISTELULAUTANEN. Lähituottajien makuja: lihaa, kalaa, juustoa sekä leipää ja voita. Sisältö vaihtuu kauden mukaan 13 / 24

**

PÄÄRUOAT

KELTAJUURIRAVIOLI. Pikkelöity kurpitsa, juustokermavaahto, Kumpusen luomukauratto       24

PAISTETTU MADE JA HAUKI KAHDELLA TAPAA. Savustettu, glaseerattu porkkana, maa-artisokkaperunapyre   30

 GRILLATTUA KARISALMEN LUOMUNAUTAA. Valkosipuliperuna, herukka, lapin kaskinaurislastu      32

SASLIK LAMPAASTA. Pekoni, juurekset, sieni ja tattari, tomaattikastike  32

**

JÄLKIRUOAT

JUUSTOT. Jukolan kerkkächeddar, Kolatun Valma, Viinitarhuri, mehustettua porkkanaa, porkkanalastu       7

NOUGAT KAKKU. Fermentoitu herukkajäätelö- ja hyytelö, vanilja-mantelicreme     12

RAHKAJUUSTOPIIRAKKA. Kirsikkahillo, paahdettu valkosuklaamousse, rapeaa hunajaa     12

 

Sesongin à la carte menu voi vaihdella raaka-aineiden saatavuudesta johtuen.
Tee pöytävaraus

Harmoonin talven ruokalistan täyteläisiä makuja pääset nauttimaan kellariravintolassamme ti-pe klo 16  ja la klo 14 alkaen.