Voimakokous

Voimakokous

Tuo tiimisi tai työyhteisö voimaannuttavaa kokouspäivään Harmoonille. Voimakokouspäivässä irrottaudutaan arjen hektisestä työrytmistä, kokoonnutaan yhteen rentoutumaan ja voimakuvaukseen. Voimakuva yksilönä tai tiimistä on itsetuntoa vahvistava, yhteenkuuluvuuden tunnetta lisäävä. Harmoonin historiallinen miljöö tarjoaa voimakuvaukseen upeat puitteet.

Ihmisen kauneus on subjektiivinen käsite.  Se, millaisena me koemme ja näemme itsemme, on lähtöisin sisältä.  Mitä me ajattelemme? Mitä me tunnemme? Miten sanoitamme omaa kauneutta?

Voimakuva syntyy kuvaan vangitun tunteen avulla. Tunne kertoo jotakin syvältä itsestä.  Voimakuvauksen tarkoitus on auttaa löytämään sisäinen kauneus.

Voimakokouspäivä

Alkaa Rumpurentoutuksella, joka tyhjentää arkimielen ja avaa väylän sisäiselle luovuudelle. Rumpurentoutuksen vetää Wäärälän Leeni.

Toteutus

  • Voimakuva rakentuu valokuvauksesta miljöössä.
  • Kuvausaika n.30min/hlö
  • Kuvaus sisältää vedoskansion (5kpl vedoksia), joista asiakas saa valita 2- digitaalista kuvaa itselle.
  • Kuvia saa käyttää sosiaalisessa mediassa. 
  • Kuvauksen tekee Joel Jyrinki

Kenelle?

Aikuisille minimissään neljän hengen ryhmille. Soveltuu kaikille tuoden pysähtymistä, voimaantumista, arjen keskelle hetkiä hyvää oloa.

Mikäli ryhmän koko on suurempi kuin 7, jos henkilömäärä on yli 7 henkeä  toteutus tiimikuvina tai henkilöstökuvina.

Voimakokouspäivän ruoka

On energisoivaa ja hivelee makuhermoja sesongin mukaisilla lähialueen mauilla.

Sisältää raikkaan aamun aloituksen: inkiväärin shotin, kahvin ja teen ja suolaista, lounaan kauden parhaista raaka-aineista, keveästi makeaa iltapäiväkahvin kera.

Kysy lisää 020 7353 400 tai myynti@acravintolat.fi