Valolla viritetty illallinen

Valolla viritetty illallinen

Tiesitkö, että Jyväskylässä olet maailman pohjoisimmassa Valon kaupungissa? Kaupungista löytyy yli 90 valaistua kohdetta, jotka luovat kaupunkiin kauneutta, viihtyisyyttä ja turvallisuutta – erityisesti pimeään aikaan. Valolla viritetty Jyväskylä-illallinen -teemakierros on mainio tapa tutustua kaupungin pysyviin valaistuskohteisiin, kuulla paikallisesta historiasta ja nauttia päätteeksi harmooninen ruokaelämys.

Opastettu kierros alkaa Jyväskylän keskustan Kirkkopuistosta, josta harmoonitehtailija Aapeli Halonen johdattaa sinut ja seurueesi kävelylle Jyväskylän ainutlaatuisiin kaupunki- ja järvimaisemiin.  Reitti päättyy Ravintola Harmoonille, jossa pääset maistamaan Jyväskylällä ja valolla viritettyä illallista vanhan harmoonitehtaan tunnelmassa.

Teemaillallinen kokonaisuus koostuu kahdesta osasta: itsenäisesti kuljettavasta kävelyreitistä Valon kaupungissa ja sen valaistuskohteissa, sekä ravintola Harmoonin juhlallisesta Jyväskylä-illallisesta. Ulkona kuljettavan reitin pituus on n. 2,5 km, jonka kesto on kävellen n. 45 min. Kaikkiaan teemakokonaisuuteen kannattaa varata aikaa 3-4 tuntia.

Kierroksen hinta ja varaaminen:

  • Valolla viritetyn Jyväskylä-illallispaketin voit varata ryhmällesi myyntipalvelustamme 020 7353 400 tai myynti@acravintolat.fi
    Varausvahvistuksen mukana saat tarkemmat ohjeet ja linkin teemareitille (vaihtoehdot: mobiiliapplikaatio tai ladattava/tulostettava pdf).
  • Hinta min 8 hengen ryhmälle 80 euroa / henkilö. Sisältää oppaan, illallisen, materiaalin.

Vinkkejä kierrosta varten:

• Muista sään mukainen varustus ja mukavat jalkineet, joilla on helppo kävellä. Kylmään aikaan suosittelemme hankkimaan myös älypuhelimen käyttöön tarkoitetut hanskat.

• Jaathan tunnelmiasi kierrokselta myös muille:
#visitjyvaskyla , #harmoonirestaurant, #dineinthelight

Valaistuskohteet ovat parhaimmillaan ilta-aikaan syksystä kevääseen. Kesäaikaan Suomessa nautitaan ainutlaatuisista valoisista öistä, jotka ovat upea kokemus itsessään. ”Yöttömän yön” tunnelmasta kannattaakin lähteä nauttimaan myös kesällä.