Teemaillalliset

Teemaillalliset

Järjestämme tilauksesta teemaillallisia, joissa on teeman mukainen kokonaisuus: räätälöity menu juomineen, teemanmukainen somistus aina paikkakortteja ja menuja myöten, sekä ohjelma. Halutessasi kruunaat tilaisuutenne innostamalla osallistujatkin pukeutumaan teeman mukaisesti.

Ohjelmapalvelut toteutamme yhteistyössä upeiden ammattilaisten kanssa. Kysy tarjous ryhmällenne haluamastasi teemasta, miltä teidän illanviettonne näyttäisi? Lisätietoja puh 020 7353 400 tai myynti@acravintolat.fi

Venäläinen ilta

Venäläisen keittiön perinteisiä herkkuja neljän ruokalajin menulla ja kokonaisuuteen sopivalla viinipaketilla. Balalaika soi ja laulu raikaa aidolla venäläisellä musiikilla ja tunteella.

Murhamysteeri

Tappavan hauska illallisohjelma, joka ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi! Jos kaipaat jotain aidosti uutta ja erilaista ohjelmaa työ- tai kaveriporukalle, me tarjoamme siihen ratkaisun. Useita erilaisia tarinoita.

Tukkilaisiltamat

40- 50 luvun Suomi nostalgiaa, tanssiorkesterin sävelin Olavi Virtaa, Tapio Rautavaaraa ja Repe Helismaata. Tukkikämpän lakia noudattaen, kämppäemännät huolehtivat tarjoiluista lupsakkaaseen tapaan. Tukkilaisiltamat voidaan järjestää myös Harmoonin puutarhaterassilla.

Vintage illallinen 20 luvun tyyliin

Nostalgista jazz ja swing musiikkia livenä tietenkin, vuosisadan alun pöytääntarjoiltu Vintage-menu siivittävät illanviettoa.

Valolla viritetty Jyväskylä illallinen

Valon illallinen on kulttuurimatkailutuote, jossa kohtaavat tämän päivän Jyväskylän valon kaupunki kohteet sekä kaupungin ja Harmoonihtehtaan historia. Ilta alkaa opastetulla kävelykierroksella joka päättyy illalliselle Harmoonille, jossa vieraita vastaanottaa itse tehtailija Aapeli Halonen. Illallisella nautitaan Harmoonimenu, joka on makumatka paikalliseen ruokakulttuurin tarinoihin ja historiaan, modernilla twistillä toteutettuna.

Grillijuhlat

Kevätkaudesta syksyyn suosikkiteema grillijuhlat, rentoa yhdessä oloa, herkullista grilliruokaa, jota kokkimme grillaa terassilla. Tunnelman täydentää viihdyttävä musiikkia.

Artisti- ja Teatteri illat

Yksityinen Show & Dinner Harmoonin tapaan, upeita artisteja ja illallinen. Tunnelmaa ja tyyliä, lähellä omaa suosikkitaiteilijaasi.