Elämykset

Elämykset

Inspiroivia elämyksiä

Kaipaatko pientä piristystä kokouspäivään, tai illalliselle jotain ainutlaatuista elämystä? Vai kokoonnutteko tyhy päivää viettämään?

Tarjoamme useita upeita vaihtoehtoja elämyksiksenne, ammattilaisten toteuttamina. Taide, paikallisuus, historia ja hyvinvointi ovat vahvasti läsnä myös elämyksissämme.

Tässä muutama esimerkki, kysy lisää pirauta puhelimella 020 735 400 tai laita sähköpostia: myynti@acravintolat.fi. Voit myös tästä lähettää meille  tarjouspyynnön.

Yllättävä vieras

Kuka voisikaan olla yllättävämpi vieras kuin Harmoonitehtaan perustaja ja johtaja Aapeli Halonen? Aapeli etsii kadonnutta Harmooniaan ja sen löydettyään soittaa muutaman laulunkin. Harmoonitehtaan historia ja samalla Jyväskylän historiakin tulee hauskalla tavalla tutuksi.

Tarinat elämään

Tarinateatteri Storian esiintyjät poimivat tarinoiden aiheet yleisöltä. Teatterin keinon kokemukset tehdään näkyväksi. Koettuja esityksiä on takana jo reilut sata: mm. työyhteisöjen kehittämisen, kirkon, sosiaalityön, psykologian ja soveltavan teatterin valtakunnallisilta ja alueellisilta foorumeilta. Soveltuu loistavasti sekä vapaa-ajan tilaisuuteen kuin myös vaikkapa työyhteisön kehittämispäivään.

Tilapäistaide

Hiekkalinnan tai jääveistosten tekijät syntyvät uudelleen, kun Harmoonilla taiteilijan opastuksella luodaan vuodenajan mukaan vaihtuvaa tilapäistaidetta. Koe yhdessä tekeminen hauskalla tavalla ja nauti omien käsien jäljestä.

Tarkka paikka areena

Mitä kivaa keksittäisiin kokouspäivän tai tapahtuman oheen tunniksi tai kahdeksi? Vastaus on sisätiloissa toteutettava 4eventin Tarkka paikka-areena – toimii kelillä kuin kelillä ja vaikka puku

päällä tai korkokengissä. Taito, tarkkuus ja taktikointi ovat avainsanoja kun taistellaan paremmuudesta, joko yksilöinä tai joukkueina. Lajivalikoimassa mm. laserammunta, sisäcurling, tasapainorata, darts, golf, lämärikisa ja erilaisia simulaattoripelejä.

Kesto 1-2 tuntia

Kasvoklinikka – Method Putkisto

” Method Putkisto -virkeyttä kaulalle ja kasvoille ”

Opit keinoja keinot ,joilla voit :
-parantaa ylävartalosi ryhtiä ja näin vähenttä koko rangan jännityksiä
– hallita ja rentouttaa kaularankasi ja lisätä pään alueen verenkiertoa
– lievittää ja vapautua stressipurennan oireista
– vahvistaa käyttämättä jääneitä kasvojen lihaksia ja näin
nostaa kasvosi terveeseen hehkuun

Kesto 1-3 tuntia