Elämykset

Elämykset

Inspiroivia elämyksiä

Virkistyspäivä tai tykypäivä Jyväskylässä tulossa ja etsit uudenlaista elämystä? Tai etsitkö vain pientä piristystä kokouspäivään, illalliselle tai juhlaan?

Tarjoamme useita upeita vaihtoehtoja virkistyspäivän elämyksiksenne, ammattilaisten toteuttamina. Taide, paikallisuus, historia ja hyvinvointi ovat vahvasti läsnä myös elämyksissämme.

Tässä muutama esimerkki, kysy lisää pirauta puhelimella 020 735 400 tai laita sähköpostia: myynti@acravintolat.fi niin sävelletään teille unohtumaton päivä. Voit myös tästä lähettää meille  tarjouspyynnön.

Vietä elämyksellinen virkistyspäivä Jyväskylän keskustassa.

Pimeä ravintola

Järjestä ryhmällesi unohtumaton kokemus: illallinen pimeässä. ”Illallinen pimeässä” on ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamana kolmen ruokalajin illallinen täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna.

Illallinen pimeässä tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan ruokaa ja ruokailua kohtaan. Pimeässä maku- ja hajuaisti paranevat ja ruoan aromit, maut ja rakenteet aistii uudella tavalla. Suurin haaste onkin arvata mitä syö. Sulkemalla näköaisti pois, avautuu ovi intensiivisten makujen kulinaariseen maailmaan.

Pimeä ravintola herättää aistit, ja se on uudenlainen elämys koettavaksi vaikka yhdessä työkavereiden kanssa. Tilattavissa yksityisesti yli 10 hengen ryhmille.

Tarkka paikka areena

Mitä kivaa keksittäisiin kokouspäivän tai tapahtuman oheen tunniksi tai kahdeksi? Vastaus on sisätiloissa toteutettava 4eventin Tarkka paikka-areena – toimii kelillä kuin kelillä ja vaikka puku

päällä tai korkokengissä. Taito, tarkkuus ja taktikointi ovat avainsanoja kun taistellaan paremmuudesta, joko yksilöinä tai joukkueina. Lajivalikoimassa mm. laserammunta, sisäcurling, tasapainorata, darts, golf, lämärikisa ja erilaisia simulaattoripelejä.

Kesto 1-2 tuntia

Kasvoklinikka – Method Putkisto

” Method Putkisto -virkeyttä kaulalle ja kasvoille ”

Opit keinoja keinot ,joilla voit :
-parantaa ylävartalosi ryhtiä ja näin vähenttä koko rangan jännityksiä
– hallita ja rentouttaa kaularankasi ja lisätä pään alueen verenkiertoa
– lievittää ja vapautua stressipurennan oireista
– vahvistaa käyttämättä jääneitä kasvojen lihaksia ja näin
nostaa kasvosi terveeseen hehkuun

Kesto 1-3 tuntia

Murhamysteeri

Tappavan hauska illallisohjelma, joka ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi! Jos kaipaat jotain aidosti uutta ja erilaista ohjelmaa työ- tai kaveriporukalle, me tarjoamme siihen ratkaisun. Useita erilaisia tarinoita. Murhamysteeri voidaan toteuttaa 10 – 100 hengen ryhmille.

Murhamysteeri soveltuu mainiosti myös kokouspäivän jatkeeksi ja ryhmille, jossa vieraat eivät tunne toisiaan entuudestaan. Yhteisen mysteerin pohtiminen yhdistää.