20140425-Harmooni-web-13

Lahjakortti: Maistelumenu

62.00  sis. alv

Anna lahjaksi Harmoonin kellari à la carten makujen ja hyvän olon harmoniaa. Rohkeat lähtevät seikkailemaan makumatkalle 5 ruokalajin maistelumenun kera. Maistelumenu on keittiömestarimme yllätysmenu kauden mauista.

Harmoonin makumaailma saa voimansa neljästä vuodenajasta ja menumme koostuvat kausittain vaihtuvista, lähituottajiemme parhaista raaka-aineista.  Huomioithan, että erikoisruokavaliot pyydetään ilmoittamaan ennakkoon.

Tämä tuote sisältää seuraavat lahjakortit:

  • Lahjakortti62.00 
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Anna lahjaksi seikkailu kauden makuihin.  Rohkeat lähtevät seikkailemaan makumatkalle 5 ruokalajin maistelumenun  kera. Maistelumenu on keittiömestarimme yllätysmenu kauden mauista. Harmoonin makumaailma saa voimansa neljästä vuodenajasta ja menumme koostuvat kausittain vaihtuvista, lähituottajiemme parhaista raaka-aineista.

Kesällä voit nauttia maistelumenun myös Harmoonin puutarhaterassilla – sään salliessa. Rustiikkiset tiiliseinät, jugend värimaailma ja uniikki taide tekevät tunnelmasta ainutlaatuisen. Koe hetki kaupungin historiaa tässä päivässä lähialueen makujen siivittämänä.Huomioithan, että erikoisruokavaliot pyydetään ilmoittamaan ennakkoon. Harmoonin kellari à la carte tarjoilee iltaisin makujen ja hyvän olon harmoniaa tervetuloa nauttimaan Harmoonin Maistelumenu.

Lahjakortti maistelumenu on makumatka, joka tarjoaa iloa kaikille aisteille.

Kun ostat lahjakortin, se lähetetään sähköpostitse lahjan saajalle. Lahjan saajan tiedot annetaan ostoskorissa ennen maksua. 

Jos haluat tulostaa lahjakortin itse, täytä lahjakortin saajan nimi sille varattuun kenttään ja oma sähköpostiosoitteesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Lahjakortti: Maistelumenu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *