Teemaillalliset

Teemaillalliset

Järjestämme tilauksesta ryhmille teemaillallisia, joissa on teeman mukainen kokonaisuus: räätälöity menu juomineen, teemanmukainen somistus aina paikkakortteja ja menuja myöten, sekä ohjelma. Halutessasi kruunaat tilaisuutenne innostamalla osallistujatkin pukeutumaan teeman mukaisesti.

Ohjelmapalvelut toteutamme yhteistyössä upeiden ammattilaisten kanssa. Kysy tarjous ryhmällenne haluamastasi teemasta, miltä teidän illanviettonne näyttäisi? Lisätietoja puh 020 7353 400 tai myynti(at)acravintolat.fi

Grillijuhlat puutarhaterassilla

Kevätkaudesta syksyyn suosikkiteema grillijuhlat, rentoa yhdessä oloa, herkullista grilliruokaa, jota kokkimme grillaa terassilla. Tunnelman täydentää viihdyttävä elävä musiikki. Varaa sisäpihan suojaisa puutarhaterassi juhlaan yksityiskäyttöön.

Venäläinen ilta

Venäläisen keittiön perinteisiä herkkuja neljän ruokalajin menulla ja kokonaisuuteen sopivalla viinipaketilla. Balalaika soi ja laulu raikaa aidolla venäläisellä musiikilla ja tunteella.

Murhamysteeri

Tappavan hauska illallisohjelma, joka ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi! Jos kaipaat jotain aidosti uutta ja erilaista ohjelmaa työ- tai kaveriporukalle, me tarjoamme siihen ratkaisun. Useita erilaisia tarinoita ja kaksi toteutustapaa: pienemmille ryhmille ja isoille jopa 100 hengen ryhmälle.

Murhamysteeri- illallisella nautit tarjoiluista, seuraat tapahtumia, jututat etsiviä, tutustut todisteisiin seuraamalla lavalla tapahtuvaa tarinan etenemistä, sekä osallistut tutkimalla  tapaukseen liittyvää todistusaineistoa ja nettisivuja. Ohjelmaa voisi kuvailla trilleri-elokuvaksi, johon vieraat pääsevät hyppäämään mukaan ja kokemaan, joko oikean ratkaisun tuomaa riemua, tai väärän valinnan järkyttävät seuraukset. Vieraat siis äänestävät illan päätteeksi oikeaa ratkaisua ja ohjelma päättyy kollektiivisen päätöksen seurausten kuulemiseen.

Suosittelemme esitystä kaikille, jotka ovat joskus lukeneet tai katsoneet murhamysteereitä tai haluavat viihtyä uudenlaisten elämysten parissa yksin, kaksin tai vaikka isommalla porukalla. Jos olet aina halunnut kokea Murhamysteerin, mutta ympäristösi ei ole koskaan tarjonnut siihen mahdollisuutta, tartu nyt tilaisuuteen ja osta lippu murhamysteeri-iltaan.

Pimeä illallinen

Yksitystilaisuutena omalle ryhmällesi illallinen pimeässä tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan ruokaa ja ruokailua kohtaan. Pimeässä maku- ja hajuaisti paranevat ja ruoan aromit, maut ja rakenteet aistii uudella tavalla. Suurin haaste onkin arvata mitä syö. Sulkemalla näköaisti pois, avautuu ovi intensiivisten makujen kulinaariseen maailmaan.

Pimeä ravintola herättää aistit, ja se on uudenlainen elämys koettavaksi vaikkapa perheen, ystävien tai oman rakkaan kanssa. Se on erilainen ja varmasti mieleenpainuva lahjaidea, joka jättää muiston. Se sopii hyvin myös liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille virkistykseksi. Tilauksesta ryhmille minimi 10 henkeä, enintään 26 henkeä.

Tukkilaisiltamat

40- 50 luvun Suomi nostalgiaa, tanssiorkesterin sävelin Olavi Virtaa, Tapio Rautavaaraa ja Repe Helismaata. Tukkikämpän lakia noudattaen, kämppäemännät huolehtivat tarjoiluista lupsakkaaseen tapaan. Tukkilaisiltamat voidaan kesällä järjestää myös Harmoonin puutarhaterassilla.

Vintage illallinen 20 luvun tyyliin

Nostalgista jazz ja swing musiikkia livenä tietenkin, vuosisadan alun pöytääntarjoiltu Vintage-menu siivittävät illanviettoa. Valittavana myös upea vintage kattaus & koristelu, jotka kruunaavat tilaisuuden.

Valolla viritetty illallinen

Valon illallinen on kulttuurimatkailutuote, jossa kohtaavat tämän päivän Jyväskylän valon kaupunki kohteet, sekä Jyväskylän ja Harmoonihtehtaan historia tarinoiden kautta. Ilta alkaa opastetulla kävelykierroksella, joka on pituudeltaan noin 2,5 km. Kävelykierros päättyy historiallisille Harmoonitehtaalle, jossa nautitaan illallinen.

Illallisella nautitaan sesongin neljän ruokalajin Maistelumenu, joka on makumatka paikalliseen ruokakulttuurin, modernilla twistillä toteutettuna. Valon illallisella nautitaan ruuan lisäksi myös valosta elämyksen lähteenä. Lue lisää valolla viritetystä illallisesta. 

Artisti- ja Teatteri illat

Yksityinen Show & Dinner Harmoonin tapaan, upeita artisteja ja illallinen. Tunnelmaa ja tyyliä, illallinen artistin kanssa lähellä omaa suosikkitaiteilijaasi tai omasta esityksestä nauttien.