Ryhmä à la carte

Ryhmä à la carte

Ryhmämenut

Yli 20 hengen seurueiden pöytiin tarjoillut ryhmämenut tarjoavat lähialueiden raaka-aineista modernilla otteella ja tunteella tehtyä ruokaa.

Ryhmämenu on koko seurueelle yhtenäinen menu: alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Ryhmämenujen hinta 50 euroa / henkilö.

Ryhmämenut jakautuvat sesongeittain neljään vuodenaikaan: talvi, kevät, kesä, syksy tuoden pöytään aina kauden parhaita raaka-aineita. Menu valitaan varauksenne ajankohtaan voimassa olevasta menusta listasta.

Kausimenut ovat voimassa seuraavasti: Talvimenu joulukuusta helmikuun loppuun, kevätmenu maaliskuusta toukokuuhun loppuun, kesämenu kesäkuusta elokuun loppuun ja syksymenu  syyskuusta marraskuun loppuun.

Ryhmämenut kevät 2020

Menu 1

Mehustettua-ja prässättyä kanaa, sitruunaverba cremiä,
hillottua varsiselleriä, krassiemulsiota
 *
Paistettua siikaa, tilli-perunaterriiniä, hollandaiskastiketta 
ja kirvelikasviksia
*
Baileystiramisua, karhunvadelma hilloa,marenkia ja kukkia

Menu 2

Kermaista Maa-artisokkakeittoa, paahdettua juurestartaria
basilika öljyä ja maa-artisokkasipsejä.
*
Ylikypsää karitsanpotkaa, lanttupyrettä, olutkastiketta,
karamellisoitua sipulia ja haudutettua kaalia
*
Tuorejuusto-sitruunamoussea, kaurakeksiä,
maustepippuri-mansikkasalaattia ja honycombia

**

Palanpainikkeeksi suosittelemme ateriaan sopivat juomat. Menuihin on saatavilla juomapaketti hintaan 26 euroa / henkilö, sisältää erityisesti kullekin ruokalajille valitun viinin.

Tarjoamme viinien lisäksi vahvan kattauksen ruuan kumppaniksi sopivia oluita ja siidereitä. Myös juomapuolella on tarjolla useita luomuvaihtoehtoja.

Aterian päälle Jyväskyläläisten paikallispaahtimoiden (Papu ja Punainen Kirahvi)  Harmoonille paahtamaa luomukahvia 3 eur.

Taataksemme parhaan lopputuloksen, pöytääntarjoillut menut isommille seurueille, nostetaan esille pöytäkunnittain 8-15 annoksen ryhmissä.

Tutustu täältä ryhmävarausten myynti- ja peruutusehtohin.

halosen harmoonitehdas ravintolaharmooni