Ryhmä à la carte

Ryhmä à la carte

Ryhmämenut

Yli 20 hengen seurueiden pöytiin tarjoillut ryhmämenut tarjoavat lähialueiden raaka-aineista modernilla otteella ja tunteella tehtyä ruokaa.

Ryhmämenu on koko seurueelle yhtenäinen menu: alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Ryhmämenujen hinta 50 euroa / henkilö.

Ryhmämenut jakautuvat sesongeittain neljään vuodenaikaan: talvi, kevät, kesä, syksy tuoden pöytään aina kauden parhaita raaka-aineita. Menu valitaan varauksenne ajankohtaan voimassa olevasta menusta listasta.

Ryhmämenut  2020

Menu 1

Mehustettua-ja prässättyä kanaa, sitruunaverba cremiä,
hillottua varsiselleriä, krassiemulsiota
 *
Paistettua siikaa, tilli-perunaterriiniä, hollandaiskastiketta 
ja kirvelikasviksia
*
Baileystiramisua, karhunvadelma hilloa,marenkia ja kukkia

Menu 2

Kermaista Maa-artisokkakeittoa, paahdettua juurestartaria
basilika öljyä ja maa-artisokkasipsejä.
*
Ylikypsää karitsanpotkaa, lanttupyrettä, olutkastiketta,
karamellisoitua sipulia ja haudutettua kaalia
*
Tuorejuusto-sitruunamoussea, kaurakeksiä,
maustepippuri-mansikkasalaattia ja honycombia

**

Palanpainikkeeksi suosittelemme ateriaan sopivat juomat. Menuihin on saatavilla juomapaketti hintaan 26 euroa / henkilö, sisältää erityisesti kullekin ruokalajille valitun viinin.

Tarjoamme viinien lisäksi vahvan kattauksen ruuan kumppaniksi sopivia oluita ja siidereitä. Myös juomapuolella on tarjolla useita luomuvaihtoehtoja.

Aterian päälle Jyväskyläläisen Papu-paahtimon   Harmoonille paahtamaa luomukahvia 3 eur.

Taataksemme parhaan lopputuloksen, pöytääntarjoillut menut isommille seurueille, nostetaan esille pöytäkunnittain 8-15 annoksen ryhmissä.

Tutustu täältä ryhmävarausten myynti- ja peruutusehtohin.

halosen harmoonitehdas ravintolaharmooni