Häät

Häät

Häät

Meille on ilo järjestää hääjuhlanne

Kerro toiveesi ja me toteutamme unelmiesi häät! Harmooni on ainutlaatuinen hääpaikka keskellä Jyväskylää. Harmoonilla järjestät rennot kaupunkihäät, keskellä Jyväskylää ainutlaatuisessa miljöössä, jonne on myös vieraiden helppo saapua.

Harmooni on monipuolinen hääpaikka, joka on tunnelmallinen ja juhliesi arvoinen miljöö. Harmoonilta löydät sopivat juhlatilat, sekä intiimeille hääjuhlille, että yli 100 vieraan vastaanotoille. Upeat valoisat juhlatilat ja viimeistellyt yksityiskohdat sykähdyttävät vaativampaakin asiakasta.

SYYS-TALVITARJOUS 2020-21: Varatessasi juhlat loka 2020- huhtikuun 2021 yli 50 hengen seurueille juhlatila ilman tilavuokraa. 

Pyydä tarjous

Hääjärjestelyt ammattitaidolla

Me autamme suunnittelussa, toiveisiisi sopivan tilan valinnassa ja sen koristelussa sekä juhlan kruunaavan menun suunnittelussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kokonaisuuden rakentamisessa, jotta palvelu on sujuvaa ja ihmiset viihtyvät.

Kun vietät häät Harmoonilla, te voitte keskittyä nauttimaan juhlastanne, me hoidamme käytännön sujumisen. Lisätietoja ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin hääjuhliin liittyen löydät juhlainfosta.

Juhliesi tärkeimpiä osia on juhla-ateria, Harmoonin juhlissa valittavanasi ovat, sekä buffet juhlamenut, että myös pöytään tarjoillut ryhmä à la carte menut. Meiltä löydät myös kokonaan kasvisruokamenun, joka on saatavissa myös vegaanisena. Voimme räätälöidä juhlan à la carte tarjoilun myös ravintolan kauden listalta.

Hääpaikka Keski-Suomessa arvomiljöössä:

On siinä vain tunnelmaan, kun ympärillä on yli 100 v historiaa. Ravintola Harmooni toimii maakunnallisessa suojelukohteessa,  1910 valmistuneessa Halosen Harmoonitehtaassa. Tyyliltään kansallisromanttista jugendis edustava rakennus on yksi kaupunkimme edustavimpia paikkoja. 2014 avattu tilausravintola on vanhaa kunnioittaen tuotu tekniikaltaan 2000 luvulle ja tarjoaa ainutlaatuisen hääpaikan keskustassa.

 • Harmoonisali 40-130 asiakaspaikkaa, jonka yhteydessä Oskar baari-kabinetti ja yksityisterassi eteläpäädyssä.
 • Harmooni à la carte ravintola 50 asiakaspaikkaa
 • Aapeli sali 10-30 asiakaspaikkaa
 • Kaivohuone 12 asiakaspaikkaa
 • Puutarhaterassi kuin ”salainen puutarha”
  • Kesäisin noin 100 asiakaspaikan ainutlaatuinen puutarhaterassi sisäpihalla aidan suojissa.
  • Terassi on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön seurueenne juhliin. Isolla sisäpihan terassilla, omenapuiden alla paikat jopa 100 hengelle. Terassi on myös osittain katettu varjoilla, lisäksi on mahdollista tilata esim. juhlateltta tarvittaessa.
  • Terassilla, omenapuiden katveessa korotettu paikka esim. bandille tai vihkimiselle.
  • Terassivarjojen lisäksi ulkoteltat sisäpihalle saatavilla tilauksesesta lisähintaan.

Lisätietoja juhlatiloistamme.

Sijainti

Rennot kaupunkihäät keskellä Jyväskylää ainutlaatuisessa miljöössä, jonne on myös vieraiden helppo saapua. Sijainti matkakeskuksen vastapäätä ja vain muutaman minuutin päässä esim. kaupungin kirkosta, tai modernisti upeasta Kuokkalan kirkosta, tekee Harmoonista keskustan parhaimman juhlapaikan.

Lisäpalveluja hääjuhlaan

Yhteistyökumppaneidemme verkostosta löytyy huippuosaajia hääjuhlaasi. Kysy meiltä vinkkejä juhlasi koristeluun, musiikkiin tai muuhun viihdeohjelmaan liittyen. Oma piha ja puutarha Harmoonilla mahdollistaa myös erikoisohjelmat, kuten ilotulitus tai vaikkapa tulinäytös. Miltä teidän hääjuhlat näyttävät.

 • “Harmoonista huokui lämpö ja tunnelmallisuus. Meille tuli tunne, että häämme ovat hyvissä, osaavissa käsissä ja voimme luottaa siihen, että päivästämme tulee erikoislaatuinen.”

  Johanna ja Ali häät

 • Kiitokset mahtavista juhlista! Hauskaa oli ja ruoka maistui!

  Terhi Kontula hääjuhlat

 • Tyylikäs, monipuolinen tila, arvokas miljöö ja keskeinen sijainti. Erinomainen ruoka.

  Janne Särkkä syntymäpäivät

 • Pikkujoulut juhlittu ja hyvin meni. Mielestäni erittäin onnistunut ilta ja hyvää palautetta tuli osallistujiemme kautta. Suuri kiitos Harmoonille, etenkin salin henkilökunnalle, jotka jaksoivat uurastaa pikkujoulukansan keskellä hymyssä suin.

  Joni Göös, Ramboll

  Pikkujoulut marraskuussa

 • Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Harmoonin juhlapaikaksi. Kaikki hoitui erinomaisesti; ruoka oli hyvää ja vieraat viihtyivät. Kiitos, että teitte hääjuhlastamme ikimuistoisen!

  Kristiina ja Tiitus  häät

 • Kiitokset onnitteluista ja hyvin järjestetyistä juhlista. Vieraat olivat oikein tyytyväisiä ja kehuivat sekä tilaa että tarjoiluita.

  Essi ja Ossi häät

 • Kiitos loistavasta palvelusta häidemme tiimoilta. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluihinne ja kokonaisuuden toteuttamiseen. Vieraat kehuivat tilaa ja ruokaa kovin ja saimme järjestettyä varsin hyvät bileet, meidän näköisemme juhlat. Parasta oli kokonaisuus – helppo yhteistyö, kaiken sujuvuus, ruuan laatu, näyttävä tila, keskeinen sijainti, ammattitaitoinen henkilökunta

   

  Elsa ja Jarno häät

 • Ehdottomasti palveluasenne. Johdonmukaisesti tasaisenlaadukasta. Kaikki sovittu piti paikkansa ja henkilökunnalta löytyi myös joustoa ja tilannetajua. Ruoka ja palvelu sai paljon kiitosta myös vierailta. Suosittelen mielelläni myös eteenpäin.

  Susanne, syntymäpäivät

 • Kiitos! Saimme unelmahäämme Harmoonissa. Asiantunteva, ystävällinen henkilökunta valloitti juhlavieraiden sydämet. Ruoka keräsi vierailta kehuja. Kattaus ei olisi voinut enää kauniimpi olla. Tunnelma oli juhlava, mutta rento. Oli ilo luottaa juhlat teidän käsiinne, saimme enemmän kuin osasimme kuvitella!

   

  Maija ja Matti Hynynen

 • My feedback is only positive

  It was already so kind and were easy to communicate with you via email. It has never been a problem that I could not come in person before the day of the celebration. I always got a fast response.

  And the food was delicious. I got a very good feedback from my guests, they all liked it a lot. Especially the starters were awesome, and I loved the crumble.

  My one special diet guest was so happy that she actually could eat almost everything and that you really told her about the ingredients. She said it was the first time ever.

  The service at the evening was also perfect, very kind, nice, and friendly.

  I am very sorry that I forgot the time a bit. And still, it was no problem that we staid a bit longer.

  All in all, it was a perfect evening for me. And I will recommend it to everyone who asks me.

  Many thanks,

  Franziska

  Post Doctoral dinner 2018

 • Lämmin, iloinen kiitos teille kaikille, Harmoonilaiset, jotka osallistuitte väitöskaronkkani suunnitteluun, järjestämiseen ja toteuttamiseen.

  Olitte kärsivällisiä, ymmärtäväisiä, joustavia ja ystävällisiä koko väitösjuhlieni suunnittelu- ja toteutusprosessin ajan.

  Juhlatila ja juhlat asetteluineen, ruokineen ja juomineen – oli onnistunut, juhlava, minun näköiseni kokonaisuus.

  Karonkan tarjoilu isolle määrälle ihmisiä onnistui sujuvasti – huomaamattomasti – ja juhliani kunnioittavasti.

  Olen melkoisen vaativa, esteettinen ja palvelua arvostava. Minulla ei ole teistä mitään huonoa sanottavaa.

  Pidimme hyvin paljon isoimmasta, saunallisesta huoneistosta, jossa asuimme joulukuun lopussa. Jos tulemme Jyväskylään, toivomme voivamme majoittua teille.

  Ainoa pettymykseni, joka ei liity teihin, oli juhlaväen väsyminen juuri tanssin alkutahdeilla. Musiikki sopi kyllä hyvin juhlien loppuun – ja antoi meille, juhlia jatkaville leppeän tunnelman.

  Syväkiitos teille kaikille!! Lumijäisestä Helsingistä

   

  Karonkka

 • Kiitos vielä viime viikon lauantain juhlista.
  Kaikki toimi hienosti ja henkilökunta oli todella ystävällistä, huumorintajuista ja palvelualtista! Ruoka sai paljon kehuja vierailta, esimerkiksi kalojen tuoreus ja hyvä suola. Makeiden ystävänä arvostin sitä, että jälkiruoka oli oikeasti hyvän kokoinen ja tietysti myös erityisen herkullinen.
  Tila toimi loistavasti ja viihdyimme hyvin!

  Karonkka

 • Suuret kiitokset lauantain muistotilaisuuden järjestelyistä. Teillä on ihan huipputiimi töissä ja kaikki toimii. Palvelu oli ensiluokkaista joka vaiheessa ja ruoka suurenmoista. Erityiskiitokset vielä tilaisuuden ystävälliselle ja auttavaiselle tarjoiluhenkilökunnalle. Ja teidän tilat ovat ihanat.

  Muistotilaisuus 2019

 • Vietimme lauantaina 11.1. ikimuistoiset syntymäpäivät ravintola Harmoonin juhlatila Aapelissa. Varasimme aluksi paikan ihan nettitietojen perusteella, koska asumme kaukana paikasta. Valintaan vaikutti paikan hyvä sijainti ja viehättävät kuvat tiloista.
  Myöhemmin kävimme etukäteen katsomassa juhlatilaa ja sopimassa käytännön järjestelyistä. Kun saavuimme 11.1. juhlatilaan ja näimme kauniisti katetun pöydän ja kohtasimme ystävällisen henkilökunnan tiesimme, että olemme tervetulleita ja  meillä tulee olemaan hyvät juhlat. Erikoisesti meitä lämmitti se, että kaikki toiveemme oli otettu huomiooon ja henkilökunta opasti meitä laitteiden  käytössä.  Kaikki oli kunnossa kun vieraat saapuivat ja juhlat pääsivät alkamaan. Tarjoilu toimi kellontarkuudella ja ruoka ja juomat olivat todella maistuvat. Joukossamme oli monia ruoka-alan ammattilaisia ja kaikki totesivat, etteivät ole koskaan syöneet niin hyvää kuhaa kuin Teillä tarjottiin. Henkilökunnan suhtautuminen pieniin juhlavieraisiin oli lämpöisen kohteliasta ja ymmärtäväistä. Vieraamme kehuivat tarjottavia ja juhlatilaa niin tilaisuuden aikana kuin jälkeenpäin.
  Haluamme lämpimästi kiittää Ravintola Harmoonin kaikkia juhlamme järjestelyihin osallistuneita henkilöitä juhlamme onnistumisesta. Erikoisesti kiitos Teille tarjoiluun osallistuneille. Palvelunne oli todella erinomaista. Huomioitte ihanasti pienet vieraamme (tottakai myös isommat). Kaiken huippuna oli tarjoilijan toimittama unohtamamme ruusu hotelliimme. 👍Tila oli juuri juhlaamme sopiva ja vieraat nauttivat tilaisuudesta.
  Kun päivänsankari kysyi Fransilta 4 v, mikä oli juhlista parasta, hän vastasi, ”käytiin siellä kellarissa”….en tiedä oliko se ihan luvallista mutta ilmeisen mielenkiintoinen paikka se oli ollut.
  Tulemme levittämään tätä positiivista viestiä yrityksestänne kaikin mahdollisin keinoin.
  Lämpimästi kiittäen

  Syntymäpäiväjuhla 01/20 Maija ja Ari Kontro