Juhlat

Juhlat

Häät, syntymäpäivät, karonkka?

Meille on ilo järjestää juhlanne

Kun etsit juhliin: häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat – kerro toiveesi ja me toteutamme juhlasi! Harmooni on ainutlaatuinen juhlapaikka keskellä Jyväskylää.

Harmoonin on monipuolinen juhlapaikka, joka on tunnelmallinen ja juhliesi arvoinen miljöö. Harmoonilta löydät sopivat juhlatilat, sekä intiimeille perhejuhlille, että yli 100 vieraan vastaanotoille. Upeat valoisat juhlatilat ja viimeistellyt yksityiskohdat sykähdyttävät vaativampaakin asiakasta.

Pyydä tarjous

Juhlapalvelun ammattilaiset

Me autamme suunnittelussa, toiveisiisi sopivan tilan valinnassa ja sen koristelussa sekä juhlan kruunaavan menun suunnittelussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kokonaisuuden rakentamisessa, jotta palvelu on sujuvaa ja ihmiset viihtyvät. Kun vietät häät tai muut perhejuhlat Harmoonilla, te voitte keskittyä nauttimaan juhlastanne, me hoidamme käytännön sujumisen. Lisätietoja juhlapalveluistamme löydät juhlainfosta.

Juhlien tärkeimpiä osia on juhla-ateria, Harmoonin juhlissa valittavanasi ovat, sekä buffet juhlamenut, että myös pöytään tarjoillut ryhmä à la carte menut. Voimme räätälöidä juhlan à la carte tarjoilun myös ravintolan kauden listalta.

Ainutlaatuisen miljöön juhlapaikka:

 • Harmoonisali 40-130 asiakaspaikkaa, jonka yhteydessä Oskar baari-kabinetti ja yksityisterassi eteläpäädyssä.
 • Harmooni à la carte ravintola 50 asiakaspaikkaa
 • Aapeli sali 10-40 asiakaspaikkaa
 • Kaivohuone 12 asiakaspaikkaa
 • Kesäisin noin 100 asiakaspaikan ainutlaatuinen puutarhaterassi sisäpihalla aidan suojissa. Terassi on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön seurueenne juhliin. Isolla sisäpihan terassilla, omenapuiden alla, pöytäpaikat noin 70 hengelle. Terassi on myös osittain katettu varjoilla, lisäksi on mahdollista tilata esim. juhlateltta tarvittaessa.

Lisätietoja juhlatiloistamme.

 • “Harmoonista huokui lämpö ja tunnelmallisuus. Meille tuli tunne, että häämme ovat hyvissä, osaavissa käsissä ja voimme luottaa siihen, että päivästämme tulee erikoislaatuinen.”

  Johanna ja Ali, viettävät häitään Harmoonissa 14.6.2014

 • Kiitokset mahtavista juhlista! Hauskaa oli ja ruoka maistui!

  Terhi Kontula hääjuhlat elokuussa 14

 • Tyylikäs, monipuolinen tila, arvokas miljöö ja keskeinen sijainti. Erinomainen ruoka.

  Janne Särkkä syntymäpäivät kesällä 14

 • Pikkujoulut juhlittu ja hyvin meni. Mielestäni erittäin onnistunut ilta ja hyvää palautetta tuli osallistujiemme kautta. Suuri kiitos Harmoonille, etenkin salin henkilökunnalle, jotka jaksoivat uurastaa pikkujoulukansan keskellä hymyssä suin.

  Joni Göös, Ramboll

  Pikkujoulut marraskuussa 2015

 • Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Harmoonin juhlapaikaksi. Kaikki hoitui erinomaisesti; ruoka oli hyvää ja vieraat viihtyivät. Kiitos, että teitte hääjuhlastamme ikimuistoisen!

  Kristiina ja Tiitus 2016 häät

 • Kiitokset onnitteluista ja hyvin järjestetyistä juhlista. Vieraat olivat oikein tyytyväisiä ja kehuivat sekä tilaa että tarjoiluita.

  Essi ja Ossi häät 2016

 • Kiitos loistavasta palvelusta häidemme tiimoilta. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluihinne ja kokonaisuuden toteuttamiseen. Vieraat kehuivat tilaa ja ruokaa kovin ja saimme järjestettyä varsin hyvät bileet, meidän näköisemme juhlat. Parasta oli kokonaisuus – helppo yhteistyö, kaiken sujuvuus, ruuan laatu, näyttävä tila, keskeinen sijainti, ammattitaitoinen henkilökunta

   

  Elsa ja Jarno 2016 häät

 • Ehdottomasti palveluasenne. Johdonmukaisesti tasaisenlaadukasta. Kaikki sovittu piti paikkansa ja henkilökunnalta löytyi myös joustoa ja tilannetajua. Ruoka ja palvelu sai paljon kiitosta myös vierailta. Suosittelen mielelläni myös eteenpäin.

  Susanne 2017 tammikuu, syntymäpäivät

 • Kiitos! Saimme unelmahäämme Harmoonissa. Asiantunteva, ystävällinen henkilökunta valloitti juhlavieraiden sydämet. Ruoka keräsi vierailta kehuja. Kattaus ei olisi voinut enää kauniimpi olla. Tunnelma oli juhlava, mutta rento. Oli ilo luottaa juhlat teidän käsiinne, saimme enemmän kuin osasimme kuvitella!

   

  Maija ja Matti Hynynen 2016

 • Ruokaa ja viinejä kehuttiin todella paljon. Olimme tyytyväisiä suunnitteluun ja palveluasenteeseen. Juhlatila (Aapelin sali) on itsessään kaunis.

  Juhlat 2015

 • My feedback is only positive 😊

  It was already so kind and were easy to communicate with you via email. It has never been a problem that I could not come in person before the day of the celebration. I always got a fast response.

  And the food was delicious. I got a very good feedback from my guests, they all liked it a lot. Especially the starters were awesome, and I loved the crumble.

  My one special diet guest was so happy that she actually could eat almost everything and that you really told her about the ingredients. She said it was the first time ever.

  The service at the evening was also perfect, very kind, nice, and friendly.

  I am very sorry that I forgot the time a bit. And still, it was no problem that we staid a bit longer.

  All in all, it was a perfect evening for me. And I will recommend it to everyone who asks me.

  Many thanks,

  Franziska

  Karonkka maaliskuu 2018

 • Lämmin, iloinen kiitos teille kaikille, Harmoonilaiset, jotka osallistuitte väitöskaronkkani suunnitteluun, järjestämiseen ja toteuttamiseen.

  Olitte kärsivällisiä, ymmärtäväisiä, joustavia ja ystävällisiä koko väitösjuhlieni suunnittelu- ja toteutusprosessin ajan.

  Juhlatila ja juhlat asetteluineen, ruokineen ja juomineen – oli onnistunut, juhlava, minun näköiseni kokonaisuus.

  Karonkan tarjoilu isolle määrälle ihmisiä onnistui sujuvasti – huomaamattomasti – ja juhliani kunnioittavasti.

  Olen melkoisen vaativa, esteettinen ja palvelua arvostava. Minulla ei ole teistä mitään huonoa sanottavaa.

  Pidimme hyvin paljon isoimmasta, saunallisesta huoneistosta, jossa asuimme joulukuun lopussa. Jos tulemme Jyväskylään, toivomme voivamme majoittua teille.

  Ainoa pettymykseni, joka ei liity teihin, oli juhlaväen väsyminen juuri tanssin alkutahdeilla. Musiikki sopi kyllä hyvin juhlien loppuun – ja antoi meille, juhlia jatkaville leppeän tunnelman.

  Syväkiitos teille kaikille!! Lumijäisestä Helsingistä

   

  Karonkka helmikuussa 2018

 • Kiitos vielä viime viikon lauantain juhlista.
  Kaikki toimi hienosti ja henkilökunta oli todella ystävällistä, huumorintajuista ja palvelualtista! Ruoka sai paljon kehuja vierailta, esimerkiksi kalojen tuoreus ja hyvä suola. Makeiden ystävänä arvostin sitä, että jälkiruoka oli oikeasti hyvän kokoinen ja tietysti myös erityisen herkullinen.
  Tila toimi loistavasti ja viihdyimme hyvin!

  Karonkka toukoukuussa 2019

Harmoonisali hääpari
Aapelinsali Harmooni
Juhlamalja Harmoonin puutarhassa
juhlakattaus aapelinsali harmooni
harmooni kellariravintola juhlamalja
aapelinsali ravintolaharmooni
hääpari harmoonin terassilla
ravintolaharmooni, juhlakattaus
juhlatila ravintolaharmooni
harmoonilla puutarhaterassi Jyväskylä
harmoonisali ravintolaharmooni
ravintolaharmooni vintage kattaus
juhlakattaus ravintolaharmooni harmoonisali
hääkattaus ravintolaharmooni jyväskylä
aapelinsali ravintolaharmooni
hääjuhlatila harmoonisali ravintolaharmooni