Juhlat

Juhlat

Meille on ilo järjestää juhlanne

Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat – kerro toiveesi ja me toteutamme juhlasi! Harmooni on ainutlaatuinen hääpaikka keskellä Jyväskylää.

Harmoonin monipuoliset tilavaihtoehdot ovat juhlapaikka, joka tarjoaa tunnelmallisen ja juhliesi arvoisen miljöön. Harmoonilta löydät sopivat juhlatilat sekä intiimeille perhejuhlille, että yli 100 vieraan vastaanotoille. Upeat valoisat juhlatilat ja viimeistellyt yksityiskohdat sykähdyttävät vaativampaakin asiakasta.

Pyydä tarjous

Juhlapalvelun ammattilaiset

Me autamme suunnittelussa, toiveisiisi sopivan tilan valinnassa ja sen koristelussa sekä juhlan kruunaavan menun suunnittelussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kokonaisuuden rakentamisessa, jotta palvelu on sujuvaa ja ihmiset viihtyvät. Vietä häät tai muut perhejuhlat Harmoonilla ja te voitte keskittyä nauttimaan juhlastanne. Lisätietoja juhlapalveluistamme löydät juhlainfosta.

Juhlien tärkeimpiä osia on juhla-ateria, Harmoonin juhlissa valittavanasi ovat sekä buffet juhlamenut, että myös pöytään tarjoillut ryhmä à la carte menut.

Tilavaihtoehdot:

 • Harmoonisali 40-130 asiakaspaikkaa, jonka yhteydessä Oskar baari-kabinetti ja yksityisterassi eteläpäädyssä.
 • Harmooni à la carte ravintola 50 asiakaspaikkaa
 • Aapeli sali 10-40 asiakaspaikkaa
 • Kaivohuone 12 asiakaspaikkaa
 • Kesäisin noin 100 asiakaspaikan terassi

Lisätietoja juhlatiloistamme.

 • “Harmoonista huokui lämpö ja tunnelmallisuus. Meille tuli tunne, että häämme ovat hyvissä, osaavissa käsissä ja voimme luottaa siihen, että päivästämme tulee erikoislaatuinen.”

  Johanna ja Ali, viettävät häitään Harmoonissa 14.6.2014

 • Kiitokset mahtavista juhlista! Hauskaa oli ja ruoka maistui!

  Terhi Kontula hääjuhlat elokuussa 14

 • Tyylikäs, monipuolinen tila, arvokas miljöö ja keskeinen sijainti. Erinomainen ruoka.

  Janne Särkkä syntymäpäivät kesällä 14

 • Pikkujoulut juhlittu ja hyvin meni. Mielestäni erittäin onnistunut ilta ja hyvää palautetta tuli osallistujiemme kautta. Suuri kiitos Harmoonille, etenkin salin henkilökunnalle, jotka jaksoivat uurastaa pikkujoulukansan keskellä hymyssä suin.

  Joni Göös, Ramboll

  Pikkujoulut marraskuussa 2015

 • Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Harmoonin juhlapaikaksi. Kaikki hoitui erinomaisesti; ruoka oli hyvää ja vieraat viihtyivät. Kiitos, että teitte hääjuhlastamme ikimuistoisen!

  Kristiina ja Tiitus 2016 häät

 • Kiitos teille hienosta juhlasta ja kiitos onnitteluista. Paikka oli hieno ja ruoka todella hyvää. Ystävällisin terveisin

  Olli ja Tatjana häät 2016

 • Kiitokset onnitteluista ja hyvin järjestetyistä juhlista. Vieraat olivat oikein tyytyväisiä ja kehuivat sekä tilaa että tarjoiluita.

  Essi ja Ossi häät 2016

 • Kiitos loistavasta palvelusta häidemme tiimoilta. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluihinne ja kokonaisuuden toteuttamiseen. Vieraat kehuivat tilaa ja ruokaa kovin ja saimme järjestettyä varsin hyvät bileet, meidän näköisemme juhlat. Parasta oli kokonaisuus – helppo yhteistyö, kaiken sujuvuus, ruuan laatu, näyttävä tila, keskeinen sijainti, ammattitaitoinen henkilökunta

   

  Elsa ja Jarno 2016 häät

 • Ehdottomasti palveluasenne. Johdonmukaisesti tasaisenlaadukasta. Kaikki sovittu piti paikkansa ja henkilökunnalta löytyi myös joustoa ja tilannetajua. Ruoka ja palvelu sai paljon kiitosta myös vierailta. Suosittelen mielelläni myös eteenpäin.

  Susanne 2017 tammikuu, syntymäpäivät

 • Kiitos! Saimme unelmahäämme Harmoonissa. Asiantunteva, ystävällinen henkilökunta valloitti juhlavieraiden sydämet. Ruoka keräsi vierailta kehuja. Kattaus ei olisi voinut enää kauniimpi olla. Tunnelma oli juhlava, mutta rento. Oli ilo luottaa juhlat teidän käsiinne, saimme enemmän kuin osasimme kuvitella!

   

  Maija ja Matti Hynynen 2016

 • Ruokaa ja viinejä kehuttiin todella paljon. Olimme tyytyväisiä suunnitteluun ja palveluasenteeseen. Juhlatila (Aapelin sali) on itsessään kaunis.

  Juhlat 2015

Harmoonisali hääpari
Aapelinsali Harmooni
Juhlamalja Harmoonin puutarhassa
juhlakattaus aapelinsali harmooni
harmooni kellariravintola juhlamalja
aapelinsali ravintolaharmooni
hääpari harmoonin terassilla
ravintolaharmooni, juhlakattaus
juhlatila ravintolaharmooni
harmoonilla puutarhaterassi Jyväskylä
harmoonisali ravintolaharmooni
ravintolaharmooni vintage kattaus
juhlakattaus ravintolaharmooni harmoonisali
hääkattaus ravintolaharmooni jyväskylä
aapelinsali ravintolaharmooni
hääjuhlatila harmoonisali ravintolaharmooni