À la carte lista

À la carte lista

Harmoonin talvi

Talvilista tarjoilee täyteläisiä, puhtaita makuja, paikallisten tuottajien raaka-aineista, Harmoonin maunvirittäjien käsityönä.

Lista elää raaka-aineiden saatavuuden ja sesonkien mukaan, tarjoillen myös villiruokaa, luomua ja metsän antimia. Ruokamme on laktoositonta ja useimmat ruokalajit ovat saatavilla myös gluteenittomana pienin muutoksin. Lisätietoja henkilökunnalta.

Ilmoitathan erityisruokavaliot ennakolta varauksen yhteydessä.
Kasvis- ja vegaanimenut saatavissa ennakkoon tilaamalla. 

Valittavanasi on viiden  ja seitsämän ruokalajin maistelumenut.
Listalta voi tilata myös annoksittain.

Viitonen 64,00 euroa
Seiska 74,00 euroa

Viinipaketit menuille  36 / 45

ALKURUOAT

MAKULAUTANEN. Lähituottajien makuja:
lihaa, kalaa, juustoa sekä leipää ja voita.  13 / 24

MADEKEITTO, savustettu mäti, keltuainen  11

FASAANI, suppilovahvero, timjami 13

KURPITSAPIIRAS, sipuli, gruyere, paahdettu kurpitsansiemen 11

**

PÄÄRUOAT

TATTI
Tryffelivoi, kauratto, punajuuri   26

PINTASAVUSTETTU KUHA
Kalakukko, maa-artisokka, kasvikset   30

PORO OSSO BUCCO
Puikula, porkkana, cremolata   32

**

JÄLKIRUOAT

KUUSENKERKKÄCHEDDAR, ruusunmarja, omenahillo  7

SUKLAAGANACHE, suklaarae 7

JUUSTOKAKKU, kirsikka, varsiselleri 11

 

Kellariravintolan aukiolajat

Arkisin vitosen menun aloitus viimeistään klo 19.00  ja seiskan menu klo 18.00
Viikonloppuna 5 ja 7 menut aloitus viimeistään 20.00

Tee pöytävaraus