Harmoonin talvi
Talvilista tarjoilee täyteläisiä, puhtaita makuja, paikallisten tuottajien raaka-aineista, Harmoonin maunvirittäjien käsityönä.
Lista elää raaka-aineiden saatavuuden ja sesonkien mukaan, tarjoillen myös villiruokaa, luomua ja metsän antimia. Ruokamme on laktoositonta ja useimmat ruokalajit ovat saatavilla myös gluteenittomana pienin muutoksin. Lisätietoja henkilökunnalta.
Ilmoitathan erityisruokavaliot ennakolta varauksen yhteydessä.
Kasvis- ja vegaanimenut saatavissa ennakkoon tilaamalla.
Valittavanasi on viiden ja seitsämän ruokalajin maistelumenut.
Listalta voi tilata myös annoksittain.
Viitonen 64,00 euroa
Seiska 74,00 euroa
Viinipaketit menuille 39 / 48
ALKURUOAT
BLINIT, kirjolohenmäti, hunajasmetana 13 / 24
MADEKEITTO, savustettu mäti, keltuainen 11
FASAANI, suppilovahvero, timjami 13
KURPITSAPIIRAS, sipuli, gruyere, paahdettu kurpitsansiemen 11
**
PÄÄRUOAT
TATTI
Tryffelivoi, kauratto, punajuuri 26
PINTASAVUSTETTU KUHA
Kalakukko, maa-artisokka, kasvikset 30
PORO OSSO BUCCO
Puikula, porkkana, cremolata 32
**
JÄLKIRUOAT
KUUSENKERKKÄCHEDDAR, ruusunmarja, omenahillo 7
JUUSTOKAKKU, kirsikka, varsiselleri 11
Kellariravintolan aukiolajat
Arkisin vitosen menun aloitus viimeistään klo 19.00 ja seiskan menu klo 18.00
Viikonloppuna 5 ja 7 menut aloitus viimeistään 20.00